בוקר טוב ישראל - חזרנו מהטור

בוקר טוב ישראל - חזרנו מהטור

קבוצה שמנתה 13 ישראלים (ואני בתוכם) חזרה אתמול בערב מצרפת לאחר שבוע מופלא באלפים, בעקבות הטור דה פראנס. לא ניתן לתאר את החוויה בכמה משפטים בודדים, זה היה פשוט ענק, חווייתי בצורה מדהימה. הנופים, ההרים, העליות הבלתי נגמרות, המון האדם במעברי ההרים והקצב של הרוכבים המקצוענים לעומתנו, לוחמי סוף השבוע. כל הטיול הזה היה מבצע לוגיסטי לא פשוט שהיה שווה כל רגע. עכשיו, אחרי שבוע בהרים הללו, כל הגוף כואב ועייף מאלפי המטרים שטיפסנו במצטבר לגובה. זה רק גורם לך להעריך עוד יותר את המאמץ האדיר שעוברים הרוכבים בטור, יום יום, במשך שלושה שבועות. פשוט בלתי נתפס. כל רוכב אופניים חייב את זה לעצמו, לפחות פעם בחיים, עדיף פעם בשנה, מומלץ ביולי...

יובל, קבע שעה ויום (רצוי מוקדם)...

לערב סיפורים ושאלות (ושקופיות, אם יש). נדמה לי שאני מדבר בשם כולם.

מאה אחוז - עוד השבוע!!!

החוויה האישית הפרטית הגדולה ביותר שלי היתה כשהתמקמתי במרחק של 3 מטר מהאוטובוס של יו אס פוסטל ובמשך למעלה משעה חזיתי בדוורים מתחממים לקראת הנגד שעון באלפ ד'ואז. כמובן כשהמלך ירד סוף סוף מהאוטובוס להתחמם ההתרגשות הגיעה לשיאה וכך, במשך 40 ד' ראינו אותו מתחמם, מדווש במרץ, אדיש לגמרי לסובב אותו, מדפדף בנון שלנטיות בין השירים באייפוד שלו (מעין ווקמן משוכלל), מוצץ בשלווה פאוור ג'ל, לוגם קולה קרה מהצידנית (דיאט), מתנגב (היה חם), מרביץ דחקות עם שריל, יוהאן והמכונאי שלו (האופניים נשקלו פעמיים כי היו קלים מדי, המכונאי היה צריך להחליף, תוך כדי שכל העולם צופה בו גלגלי שיניים אחוריים - שהתפזרו על הכביש לקול צחוק הקהל, פדלים, לכבדים יותר ובכלל חשבנו שלאנס חוזר היום עם גרר עם כמות התיקונים שביצעו באופניו חצי שעה לפני הזינוק שלו). אחר כך הוא חזר לאוטובוס לכמה דקות של התארגנות, ירד עם החליפה הצהובה, רכב לרחבה מאחורי הרמפה ושם המשיך להסתובב הלוך וחזור, כמו טיגריס עצבני בתוך כלוב שמחכה למנת הבשר שלו, עד שהגיע תורו לצאת. התיישבנו בבית קפה, 20 מ' מהרמפה וצפינו בשידור הישיר ביורוספורט. טירוף אמיתי.

urias1

New member
ובאותו זמן ממרומי האלפ' דהז

כאחד מ ה - 13 המשכתי בטיפוס עד לקצה ( יותר נכון 500 מטר לפני הסוף היה סגור הרמטית). התמקמתי וחיכיתי בסבלנות רבה לחברה שיובל ראה מתחממים. חוויה מדהימה ומרגשת. תמונות וסיפורים נוספים בהמשך. אורי

urias1

New member
החיוך של "לפני"

יובל גולן עוד לא יודע מה מחכה לו...

טיראן מ

New member
ברוכים השבים ...../images/Emo5.gif

אל תרחם עלינו. תן לנו. תן לנו בראש כמה שיותר... ספר סיפורים. שים תמונות. עד שנתחנן שתפסיק...

נצל"ש - ערב טוב, יש לי עכבר חדש

מקווה שאף אחד לא התגעגע אלי יותר מידי - היתה לי תקלה בעכבר, וכל ניסיונותי לתקן אותה (בלי לסכן את היכולת המוגבלת שהיתה לי לעדכן כתבות מידי ערב) עלו בתוהו. עד שמיקי אמר לי לקנות עכבר USB, כבר נגמר הטור...

ido mazor

New member
ברוכה השבה

התגעגענו, אלא מה? חיכינו חיכינו בכינו בכינו ומי לא בא? רוצים קצת תובנות חדשות על הטור ובכלל. מה העתיד של ג'ילברטו ס. אחרי הג'ירו והטור האחרונים? מה דעתך על לאנס? באסו? איך העכבר? תחזית לקראת המירוצים הבאים עלינו לטובה, ובכלל.

Mont Ventoux

New member
שערורייה

בטח שהתגעגענו. חסרת עד מאד. והכל בגלל העכבר? אילו היינו יודעים, היינו שולחים את הכלבים לסלק את החתולים הרבה לפני הפרולוג. מיקי, רק בסוף הטור נזכרת?! אז עכשיו, נא לספק לעכבר מספיק גבינה - עם חורים כמובן - כי זה יותר מעניין

Mont Ventoux

New member
../images/Emo12.gif הו! העכבר יברח לך... מהר ../images/Emo107.gif

אבל אם את מתעקשת על נוכחות
אז אולי כדאי להעסיק אותו עם איזה
... אחרת צפויות בעיות.. אגב, עכברים כאלה שבוער להם מאחור, בעצם מעדיפים לשבת על לבנה במקום על צהובה, בלי פסים ובלי חורים. ככה זה, אז תשכחי מלהכחיל לו את הגבינה.

../images/Emo6.gif חה חה חה!

לא, הוא קשור בחוט בטוסיקו. לא יוכל לברוח. לכן לא קניתי עכבר אלחוטי (כדי שלא יקרה לו מה שקורה לשלט רחוקים של כל המכשירים בבית הזה ולטלפון האלחוטי)

יובל שלום ידידי

בהתרגשות גדולה קראתי הכתבה שלך ,אני מסכים איתך שאברתה שבועה מלא התרגשויות . אני מבין אותך טוב מאוד כי אישית זה כבר יותר מחמישים שנה שאני עוקב אחרי TOUR DE FRANCE עוד מי זמן של LOUISON BOBET הצרפתי ,FOSTO COPI 'GINO BARTALI ''RICK VANSTERBERGEN 'STAN OKERS ואני יכול לכתוב לך רק מי זכרון עוד הרבה שמות . אתה ודאי ארגשתה מה זה אירגון , מה שאני לא בטוח עדיין קיימת המצעד לפרסומות שעובר שעה או שעתיים קודם כי כאן בT.V הצרפתית זה נעלם . כדי שאתה תבין אני יליד בלגיה 1940 ובשנת 1955 הטור הגיע לעיר CHARLEROI שם גרתי ונולדתי . אני מציע לך בזמן החופשי ,כך דף ועפרון ותכתוב לעצמך זרכונות כי מה שכתוב נשאר לנצח וזכרונות נעלמות . בכבוד רב אוס סבא אריה

יובל שלום ידידי

בהתרגשות גדולה קראתי הכתבה שלך ,אני מסכים איתך שאברתה שבועה מלא התרגשויות . אני מבין אותך טוב מאוד כי אישית זה כבר יותר מחמישים שנה שאני עוקב אחרי TOUR DE FRANCE עוד מי זמן של LOUISON BOBET הצרפתי ,FOSTO COPI 'GINO BARTALI ''RICK VANSTERBERGEN 'STAN OKERS ואני יכול לכתוב לך רק מי זכרון עוד הרבה שמות . אתה ודאי ארגשתה מה זה אירגון , מה שאני לא בטוח עדיין קיימת המצעד לפרסומות שעובר שעה או שעתיים קודם כי כאן בT.V הצרפתית זה נעלם . כדי שאתה תבין אני יליד בלגיה 1940 ובשנת 1955 הטור הגיע לעיר CHARLEROI שם גרתי ונולדתי . אני מציע לך בזמן החופשי ,כך דף ועפרון ותכתוב לעצמך זרכונות כי מה שכתוב נשאר לנצח וזכרונות נעלמות . בכבוד רב אוס סבא אריה

למעלה