בוקר טוב ישראל כולם בסדר
ד דווידו New member 29/12/08 #2 בוקר טוב ושקט שישאר ככה שקט בצד הישראלי של הגבול מי שכנראה לא בסדר זה גלעד שליט שלפי דיבוחים מימיצרים הוא נפצע מההפצצות
בוקר טוב ושקט שישאר ככה שקט בצד הישראלי של הגבול מי שכנראה לא בסדר זה גלעד שליט שלפי דיבוחים מימיצרים הוא נפצע מההפצצות
נ נטע לי 38 New member 29/12/08 #3 נגמר השקט ואני מתפללת שגלעד בריא והבן שלי שבקושי גמר טירונות כבר נמצא כגיבוי בצפון הרצועה. אז אין לילה ואין יום שאלוהים ישמור על כולנו
נגמר השקט ואני מתפללת שגלעד בריא והבן שלי שבקושי גמר טירונות כבר נמצא כגיבוי בצפון הרצועה. אז אין לילה ואין יום שאלוהים ישמור על כולנו
ד דווידו New member 29/12/08 #4 לצערי אומנם ניגמר השקט הרוג אחד ומספר פצועים בגרד הראשון ששולח היום למרכז עירי הצפירות האלה החלו להיות כבר חלק מהשיגרה שלנו
לצערי אומנם ניגמר השקט הרוג אחד ומספר פצועים בגרד הראשון ששולח היום למרכז עירי הצפירות האלה החלו להיות כבר חלק מהשיגרה שלנו
ד דווידו New member 29/12/08 #6 גם אם רציתי לצאת החוצה אין זמן לזה שכל 10 דקות יש אזעקה אין זמן אפילו לנעול נעליים בשביל לצאת
י יהודיתעדנה New member 29/12/08 #7 דווידו, אז תישאר בבית. אין מה לעשות - מפגיזים אתכם. וברק מדבר בכנסת... מה הוא אומר לא יודעת בדיוק אבל - האם אתם זוכרים שיש לנו שר ערבי? ומישהו יכול לטעון שהוא תומך בנו נגד ההם?
דווידו, אז תישאר בבית. אין מה לעשות - מפגיזים אתכם. וברק מדבר בכנסת... מה הוא אומר לא יודעת בדיוק אבל - האם אתם זוכרים שיש לנו שר ערבי? ומישהו יכול לטעון שהוא תומך בנו נגד ההם?
ד דווידו New member 29/12/08 #8 הוא לא תומך בנו ,יהודית ובגלל זה תבע ביבי בנאומו בכנסת מראש הממשלה להדיחו לאלתר