בוקר טוב ישראל

בוקר טוב ישראל ../images/Emo140.gif

מה סרגתם בסופשבוע, ומה התוכניות לשבוע? בוקר טוב לכולם

גוגי בוקר טוב אני המון

מיום שלישי גמרתי 2 צעיפים פרוותייםארוכים. מפית נחמדה. כובע כותנה אחת. כיפת נחמן נחמן אחת גדולה כזאת. זוג גרבי תינוקות וכובע ורצה לגמור אפודה לפני צאתי חזרה הכל נשאר באילת. וממשיכה הלעה לגמור של צעיף לעצמי שנשאר מאט מאד ולהתחיל פונצו לילדה 2 מלבנים לנסיעה בחזרה באוטובוס תעסוקה עד הבית יגמר. וחושבת מה הלאה.

בוקר טוב אנשות יקרות../images/Emo140.gif

השבת ממש לא היו לי הספקים. גמרתי לחבר אפודה פיצפונת.לתינוקת ביתו של טייס.כל הבגדים שלה הוזמנו במרקס אנדספנסר באנגליה. האמא חברה של ביתי- ומה שאין לילדה זה דברים סרוגים ביד!! אז בסט יש:שמיכה 3 נעלולים קטנים ואפודה.גם התחלתי במיצנפת ששולי הדריכה אותי ונקווה שהפעם לא יצא לי משהוא חייזרי כמו קודם.

מושה כ

New member
בקר נהדר, יום טוב ושבוע נפלא!!

השבוע הספקתי לגמור פונצ'ו, שבעיני, הוא מהמם. עוד לא הספקתי לצלם אותו. בהמשך היום... ותהוכניות... וואו, כמה יש...

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אז מה היה לנו בסופ שבוע - השאל שלי מתקדם, 3/4 צעיף לבעל שנוסע היום לאירופה כמעט גמור, וכן כובע לצעיף גמור. אני מקווה שעד הצהריים שנתראה לפני שהוא יוצא לשדה התעופה אני אספיק לסיים את הצעיף. בכל מקרה הוא לקח אחד שלי שסרגתי על מסרגות 20.

me31

New member
בוקר נפלא לכולן

גמרתי כמעט את השכמיה הסגולה שלי מחפשת שוב צמר מעניין בכדי לסרוג עוד

iris3111

New member
שיהיה לכולנו בוקר מקסים ומהנה

כן השבת לצערי לא הספקתי הרבה לא יודעת למה התפקשש לי הזמן. נימאס לי מהצעיפים ולא הצלחתי לסיים אף אחד.... חיפשתי ומצאתי שיכמיה יפה ...תורגמה אבל....הצמר שיש לי לא מספיק מרשים לשיכמיה כזו. מקווה היום ליקנות משהו. וחוץ מיזה לא יודעת סתם ככה...נימרח.אבל.......עשיתי קצת סדר בחוברות שלי חחחחח והכי חשוב יש כן עשיתי משהו נוסף התחברתי למחשב עד לשעות הקטנות של הבוקר....יש אני לא יודעת על מה לחצתי ווווווווווווטאאאאאדאאאם ניפתחו לי פיתאום כל האתרים ברוסית
. ייייישששש. הרבה זמן לא ניפתחו וגם הגיע טכנאי שהוציא הרבה בגבגים ועשה לו פוצי ומוצי ועדיין לא ניפתח
ניראה לי שהטכנאי פחד מימני שלא ימחק לי משהו
אזזז ישבתי מרותקת חצי לילה להסתכל ותוכניות...וואו. הולכת לעבודה ביי

רוהאנדה

New member
../images/Emo9.gifגם לי יש (סוף סוף)

צעיף במסרגה אחת לחבר כובע גרב במסרגה אחת לי ללמוד סריגה ב2 מסרגות + להתחיל צעיף
(שמתוכנן לו פרח קורשה יפה כי אני לא רוצה להסתבך עם צבעים ב2 מסרגות כרגע אז הצעיף שחור והפרח גדול וצבעוני)

ואני עם הסוודר../images/Emo6.gif

לא נוגעת בכלום עד שאסיים אותו. הבטחתי עדסוף שבוע ולא עמדתי בהבטחה
אז עכשיו אני יושבת וסורגת

ואני מחפשת משו שירתק אותי

סרגתי המון צעיפים מסולסלים סיימתי סוודר בגזרת קימונו ובינתיים, אני בחיפוש אחרי משו שימשוך את ליבי.

למעלה