בוקר טוב ישראל

בוקר טוב ישראל

בוקר טוב ישראל הלילה הרגו חיילינו הגיבורים שני נערים ברפיח, אחד בן חמש עשרה ואחד בן שלוש עשרה. אתמול בלילה ירה אחד מהטנקים הנהדרים של צבאנו המפואר פגז והרג ילדה בת שתים עשרה. שלשום הרגו הבחורים הנהדרים שלנו ארבעה עשר אנשים בבת אחת (טוב, זאת הייתה קצת הגזמה , מוטב להרוג יותר בקמעונות...). אז מי אומר שאצלנו אין עונש מוות?

royi00

New member
בוקר טוב גם לך

הבוקר-כן,כן אותו בוקר שאני ואתה מדברים עליו... מחבל מתאבד התפוצץ...פיגועים פיגועים פיגועים...מה אומר לך חג פסח..מלון פארק...40 הרוגים-כולל ילדים תינוקות.. אז אני לא אומר שצריך להרוג אחד את השני-אבל עם אתה מרגיש שלא "מענישים" אותך הפיגועים האלה-והפיגועים האלה מוצדקים אז סליחה... (לא חייב לראות רק מה היה הבוקר החיים עברו אך ההרוגים אינם!)

royi00

New member
תגיב על זה...וסליחה שאני מגיב לזה..

פורום יקר--אבל מעצבן אותי לפעמים דברים כאלה... -אני מדגיש כי אין לי שום דיעה פוליטי- מתוך "וואלה: 8 פצועים בפיגוע התאבדות בצומת בר אילן מחבל התפוצץ בפתח אוטובוס בקו 87 של דן; פצועה אחת במצב אנוש, פצוע אחד במצב בינוני ו-6 פצועים במצב קל; המחבל נהרג; עירנות הנהג והנוסעים מנעה אסון כבד; כביש גהה נסגר לתנועה

אוח! זה פורום לא פוליטי מכיוון

שהתנועה שלנו היא תנועה א-פוליטית.... אז אל תערבו עניינים פוליטים... מה חוצמזה? מי שתוהה מי אני עושה בבית בשעה כזאת....אז קבלוווו לאח שלי הייתה יומולדת בגן אז לא באתי לביתצפררר כיף לי!!! חחחח רציתי ללכת עכשיו אבל דפנה חברה שלי אמרה שאין למה...חחחח אז אני בביתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ואני שמחההההההה

מרגנית

New member
הימנית הגאה

מה שלומך יה שמולני גאה אכלתה כבר בתחת ביקרתה כבר ברמאללה התנשקתה כבר אם הראיס ונתתה לו את מציצת המאה ובקשתה שיעשה איתנו שלום כשהם מפנים את האזרחים שלהם להלחם נגדנו ואת השוטרים הפלסטינים שמשתמשים בנשק שנתן להם רבין ופרס נגדנו ולא מפסקים את ההסתה שלהם נגדו אז הם אלה אפשר לעשות שלום. אחר כך מתלוננים למה אנחנו הורגים ילדים ואזרחים שמפנים את הנשק נגדנו וילדים פלסטינים זורקים על חילינו אבנים ואם מתרצים את זה כהתנגדות לכיבוש אבל מה שמסתתר מאחורי זה היא התוכנית שלהם לחסל את מדינת ישראל כמדינה יהודית ושערפאת מאמין בתורת השלבים ורואה בהסכם עזה ויריחו תחילה שלב ביניים וזה חלק מן האמת העובדתית וכשילדים ואזרחים מסתוביים ליד מחבלים ואז מתלוניים שיש אצלנו עונש מוות

עוד שמאלני "חכם"

במי אתה חושב שאתה תומך בכך שאתה אומר את הדברים האלה אולי אתה רוצה שנשלם להם עוד שבעים מיליון כדי שהם יקנו חגורות נפץ ויהרגו עוד יהודים שלא עשו כלום אז כך עצה חשובה לפני שאתה מביא דעה פוליטית תזכור שאתה יהודי שזוהי בעצם הסיבה למה ינסו להרוג גם אותך ואז תביא את הדעות שלך אולי תחשוב מה הילדים האלה עשו הם הלכו לזרוק אבנים הם אנטישמים כמו ההורים שלהם וגם הם היו בקלות רוצחים אותך או אותי!!!

מרגנית

New member
הימנית הגאה

אני רוצה להגיד לך שאתה צודק לגמרי אני פשוט מסכים איתך השמלני הזה רוצה שנשלם להם עוד שבעים מליון כדי שהם יקנו חגורות נפץ ויהרגו עוד יהודים שלא עשו כלום .

בכל זאת כדאי לזכור

לפני שלושה ימים הרגו חיילינו בחאן יונס שישה עשר פלסטינים בלילה אחד. ראשי המדינה הצדיקו את המעשה הזה בכל פה מעל כל במה אפשרית ובימים מאז הרגו חיילינו עוד כמה פלסטינים, ביניהם ילדים. אנשי החמאס הבטיחו לנו נקמה והבוקר התחילו גם לקיים. אשה אחת שלמה בחייה ואילו לא היה לנו מזל לא נורמלי היינו יכולים לשלם הרבה יותר ביוקר. ולגמרי לא בטוח שהמזל ישחק לנו גם מחר וגם מחרתיים… האם הפיגוע הזה היה קורה גם אלמלא נכנסו חיילינו לחאן יונס והרגו שם את מי שהרגו? אולי כן ואולי לא, את התשובה המדויקת כנראה לא נדע לעולם. בכל זאת, כדאי למנהיגינו להתחיל לחשוב ברצינות (אם הם מסוגלים לפעולה שכזאת).

למעלה