בוקר טוב.. יש לי כרגע מאמנת אישית..

ליתי0202

New member
בוקר טוב.. יש לי כרגע מאמנת אישית..

נפלאה ובאמת עוזרת לי לכוון את עצמי למקומות,שלא הייתי בהם... השאלה שלי היא: מה קורה אחרי שמסתיימים 12 המפגשים? האם לוקחים עוד סבוב איתה, אם לא הגעתי לייעד,שהצבתי לעצמי... או הולכים על מישהו אחר? או בכלל מחפשים עבודה בקבוצות???? אני בדיוק בחצי הדרך... תודה!

ליפט

New member
מה אומרת המאמנת שלך?../images/Emo35.gif

חייבת להודות שזו השאלה הראשונה שעולה בראשי, נוכח הודעתך. עושה רושם שאת מרוצה ממנה מאוד וסומכת עליה, למה להפנות שאלה זו לפורום? ולשאלה עצמה, 12 מפגשים זו איזושהי מסגרת בסיס להתחלת אימון. אם כי לא כל המאמנים האישיים עובדים כך והדבר תלוי לרוב במטרת המאומן. כשיוצאים לדרך אפשר לעשות הערכה למשך הזמן הנדרש אלא שבדרך עשויות לעלות על פני השטח כל מיני סוגיות לא מתוכננות שידרשו ממך, המאומנת יותר זמן עיבוד ואימון. לכן יכול מאוד להיות שהתהליך יימשך באופן טבעי מעבר ל- 12 מפגשים. מה שחשוב מבחינתך זה לבחון את ההתקדמות שלך, הדרך לא פחות חשובה מהיעד. בנוגע להמשך רק לשתיכן התשובה ובעיקר לך. יתכן שיהיה שלב שבו תחליטי שהיא שרתה את מטרותייך נאמנה עד כה ומכאן את זקוקה למשהו אחר ויתכן שלא. מאחלת לך הצלחה רבה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
נושא נפלא לאימון הבא

כמאמנת, הנושא שהעלית נראה לי נושא מצויין לאימון. העליתי נושא דומה עם המאמן הקודם שלי, והוא עזר לי לבחור את המשך הדרך, שבשבילי כללה החלפת מאמן. אני מקווה שאת מרגישה מספיק נוח עם המאמנת שלך לפתוח איתה נושאים כאילו. ענבל כהן-חמו www.DoCoaching.com

tlingit

New member
ברוכה הבאה ענבל כהן חמו ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר קצת את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
איזה כף של קבלת פנים

תודה על קבלת הפנים המזמינה והיחס האישי. אני מאמנת אישית - אני עובדת עם לקוחות פרטיים ועסקיים במגוון תחומים. גם בתחום של אימון מנהלים בהייטק ועסקים עצמאיים, וגם עם לקוחות פרטיים - על נושאי קריירה, בריאות, דיאטה, ADD ועוד. אתם מוזמנים לבקר באתר שלי ולהכיר יותר. ענבל

אני מצטרף להמלצה

שלום, אני מצטרף בחום להמלצה להעלות את הדילמה הזו כחלק מהאימון בפני המאמנת. מאחורי כמעט כל דבר שמפריע או מתסכל עומדת הזדמנות ללמוד משהו חדש ולהתקדם - ובשביל זה יש לך מאמנת ! בהצלחה, אליאור תירוש מאמן ומנחה קבוצות אתר

roniagmon

New member
היום שאחרי

כחלק מתהליך האימון את אמורה לבנות, בעזרת המאמנת שלך, תוכנית פעולה להשגת החזון שלך. בנוסף את תצטרכי לבנות סביבה שתתמוך בך בהמשך. מעבר לזה, ואני מצטרף לדעת קודמי, הכי טוב שתעלי שאלה זו מול המאמנת שלך. בהצלחה רוני אגמון - מאמן עסקי www.empowerment.co.il

ליתי0202

New member
תודה על התגובות. וכן אני בוטחת

במאמנת שלי, אחרת היא לא הייתה המאמנת שלי... ואני באמת אתייעץ איתה....

למעלה