בוקר טוב. יש לי רעיון למשהו ואני

בוקר טוב. יש לי רעיון למשהו ואני

צריכה עזרה באיך ליישם... אני ממש חדשה בתחום, סתם שוטטתי לי בפורומים והגעתי גם אליכם ונורא התלהבתי.. ואז התחילו לעלות לי כל מיני רעיונות בראש ואני לא יודעת מאיפה מתחילים. אז..יש לי שרפרף קטן מעץ צבוע בחום בהיר, אני רוצה למעלה לצייר משהו בצבע יותר בהיר. בשביל זה אני צריכה מראש להבהיר את המשטח לא? אבל בסופו של דבר אני רוצה שיישאר לי מסביב הצבע המקורי. איך עושים את זה?..

ayelet i

New member
רעיון...

אם הבנתי נכון את רוצה לצייר על המשטח, נכון? מה שאת יכולה לעשות הוא לשרטט את הציור ע"ג המשטח. עכשיו - במידה והשרפרף צבוע בלכה הרי שתצטרכי חומר מקשר, חומר בסיס - שיהווה בסיס לצבע האקרילי אתו תציירי. תצבעי את התמונה בלבד בצבע המקשר. אם הוא לבן - את יכולה לצבוע עליו/לצייר באילו צבעים שאת רוצה. אם הוא לא לבן - אני מציעה שתצבעי את כל הציור קודם כל בצבע לבן, ועליו תצבעי/תציירי בצבעים שבחרת - בצורה הזאת הצבעים יצאו בדיוק כמו שרצית, ללא ההשפעה של הבצע הכהה שמתחת. האם הבנתי נכון את שאלתך?

ayelet i

New member
את בהחלט יכולה...

השאלה היא אם את הולכת לצייר ביד חופשית או להעתיק מתמונה קיימת. אם ביד חופשית - אז תמצאי טוש שיבלוט - הרבה פעמים עפרון מספיק כי הוא מבריק מעט. אם להעתיק - אז תשתמשי בנייר העתקה צהוב - בצורה כזאת הקוים יצאו לך צהובים - והם יבלטו ע"ג המשטח הכהה. למעשה - את יכולה לצייר קודם על נייר פרגמנט (גם אם ביד חופשית) ולהעתיק עם נייר העתקה למשטח. נייר העתקה כזה ניתן למצוא בכל חנות לחומרי יצירה.

למעלה