בוקר טוב כולם...איפה משכימי הקום? יום נהדר

maxima

New member
בוקר טוב כולם...איפה משכימי הקום? יום נהדר

עם המון בשורות טובות

בקר אור. משכימי הקום עסוקים בלאסוף כוחות

לחזור לשיגרה ,אחרי יומיים של אישפוז... ובכלל יום שלישי, צריך שיהיה פעמיים כי טוב, אך היום, לא יום בשורות. היום פעמיים כי לא טוב. אזכרה, לוויה. מה עוד צריך? ומה לעשות, איני מצליחה להתעלם. איני מצליחה לא להיעצב. איני מצליחה לא להתייחס. אבל יודעת שאמשיך..... כי ככה זה. כל החיים.

בוקר טוב עולם

אחרי יומיים שמבלה בבתי עלמין היום החלטתי לקחת פסק זמן ולא מסוגלת לעוד למרות שגם אחה"צ צריכה להיות כל יום ויום מלווה קרוב משפחה והיום הודיעו לי כבר אמש שאח של חברה מהעבודה נפטר וצריך ללוות גם היום......... לכל החולים בריאות לכל המבלים בילוי נעים לכל החרוצים עבודה נעימה ולכל שאר אנשי המקום חיבוק גדול עם יום נעים וחמים............. מקסימה ציור יפה

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אני מבין שתפשת צבע

שאלו את ברוניה, איך זה שאת כל כך שזופה ? ענתה, אני אשמה שכל ההלוויות בצהרים ?

סופיניו מה קרה? מה אבדת בבי"ח?

וצר לי על דרכי הבילוי שלך לאחרונה ממליצה לשנות יעדים וברצינות, מחבקת ומצטערת אתך.

Sודית

New member
סופי'לה....מה קורה?

מי אושפז למה אושפז? באמת נשמע לא נעים, קבלי חבוק חיזוק

maxima

New member
סופי....אם היית מאושפזת את זקוקה

לברכת החלמה מהירה

שוש אור

New member
יום שלישי

החלטתי שהיום אלך למספרה, לצבוע שיער ולהסתפר. ככה זה כשמצב הרוח שלי בקרשים .... שיהיה לנו יום נעים עד כמה שניתן [כי צפויים גשמים לפרקים וקור שהולך ומתגבר]

בוקר טוב

ושלא יגמר לך הסוס מקסי
יופי של ציור בוקר של גשם ממש מתפעלת מאיך שמזג האוויר התחשב בנו פעמיים גם בלוויה הוא היה נח ולמחרת מבולים וגם אמש באזכרה הוא היה טוב אלינו מישהו אהב אותנו? יום טוב

אפי 7

New member
בוקר אור ליום סגרירי וממטרי

כמה שאני אוהבת להיות ספונה בביתי בימים אלה להתעסק בכל מה שאני אוהבת ולרגע לא משתעממת. יום נעים אפי

אפי 7

New member
מקסימה - תמונה יפה שממש בא לי

לשים על הסוס את הנסיך והפנטזיה תהיה מושלמת - הנסיך על הסוס הלבן.

maxima

New member
תודה למי שאהבת את הציור
...אפי...יאללה

שימי לך נסיך ותדהרו ביחד..

אפי 7

New member
הנה שמתי את שנינו על הסוס

רק צריך לצבוע בצבעים המתאימים והאשליה תיהפך למציאות. מהפה שלי לאוזנו של אלוהים
אפי

Sודית

New member
וכאן כבר יומיים של שמש מהממת אבל..........

קור נוראי.....כמה אני אוהבת את השמש של החורף.

למעלה