בוקר טוב כולם אני לא יודע לא מצליח

maruan

New member
בוקר טוב כולם אני לא יודע לא מצליח

לישון אולי מפני שהיה וירוס במחשב והרס אותי לפני שהרס את המחשב ברוך השם המחשב עכשיו בסדר הלכו לי כול התוכנות והלכה לי גם השינה אוהב אותכם לעד מרואן
*1000000

פסיקתא

New member
היי, אתה לא לבד!

רק שאצלי בפעם האחרונה שלא הצלחתי לישון, זה נגמר בלנסוע לעבודה ב- 03:00 בבוקר (נשארתי בגבורה עד 18:30 באותו יום, עם שעה נהיגה לכל כיוון...!) קח ספר, תראה סרט - תכנס לעולם אחר - של דמיון ומציאות (אצלי "שר הטבעות" ב-3 החלקים העביר נהדר לילות בלי שינה...!) לילה טוב!

ל3

New member
הי מרואן

תופעת חוסר השינה ידועה לי אז אני אתן לך כמה טיפים ומקווה שלפחות אחד מהם יעזור. נסה לפני השינה: 1. להירגע ואולי להשים מוזיקה שקטה 2. לקרוא- זה תמיד מעעיף את העניים 3. לספור כבשים אני לא ניסיתי אבל מי יודע? 4. אל תשתה קפה או כל קופאין אחר וכמו כן אל תאכל ארוחה כבדה לפני 5. נסה לעשות את המקלחת לא ממש לפני השינה כי בניגוד למה שחושבים זה מעורר 6.גם פעילות גופנית לפני השינה מעוורת 7. הכי חשוב, אל תילחץ- אם לא הולך קום תסתובב קצת ונסה שוב. וכמובן שאם כל זה לא עוזר אז יש כדורי שינה כמו בונדרמין או נקטורן.

לילות לבנים - דבר של שגרה אצלי

מרואן יקר, אני כל כך מבינה את תחושתך. לילות לבנים - כלומר לילות ללא שינה, הם דבר מאוד שגרתי אצלי. קראתי את המלצותיהן של שירי (ל3) ושל פסיקתא, וחייבת לומר, שהן ממש מקצועניות בתחום נדודי השינה ויש להן הצעות ממש טובות. מה שיש לי להוסיף, ולדעתי לא ממש עוזר להירדם, אלא עושה בדיוק ההיפך, זה להכנס למחשב ולשחק משחקי מחשב "מטומטמים", שלא דורשים מחשבה, אלא רוטינה. תנסה, אולי זה יעזור לך. בכל מקרה, אין טעם להילחם בזה, צריך לזרום עם זה, ובסופו של דבר או שזה יעבור, או שתתרגל לחיות ללא שינה.... כמובן שזה לא הגיוני, אז בסופו של דבר, מתי שהוא אתה תירדם... שינה מתוקה

maruan

New member
אני אספר לכם משהו חברי משהו עלי

היי מה העניינים הבעייה שלי אם אני לא אוכל טוב אני לא יושן ואם אני אוכל טוב אני יושן המון אני ברוך השם לא צריך כדור שינה ולא לספור כבשים ולא, שום דבר אחר זאת היתה לילה מצויינת ישבתי עד שעה 6 בבוקר בראש הייתי נזכר בכם כמה שאם נחמדים אלי ועד כמה שאני אוהב אותכם ואמרתי בראש אלוקים שלח רפואה שלמה והחלמה מהירה לכול חברות וחברי הפורום ושלא יהיה לכם עוד כאבים ועוד סבל ושרק תהיו שמחים אני מאוד שמח שהקרתי אותכם ורק חדשות טובות אני רוצה לשמוע אוהב אותכ לנצח מרואן
נ.ב לחברות החדשות אהלן וברכות הבאות לפורום
מרואן

danaSha

New member
לנמר הציוני../images/Emo51.gif

|תודה על הברכות! גם אני מאחלת לך ולכל החברים והחברות בפורום הנהדר הזה רפואה שלמה בריאות ואושר.
ריטה.

gaia20

New member
מי מכיר יותר טוב ממני....

לילות לבנים זו המחלה השניה שלי... לא יוצא לי להרדם לפני 4 לפנות בוקר וגם זה רק בגלל שאני מכריחה את עצמי להרדם עם מוזיקה שקטה וחושך בחדר... ודבר נוסף שמרדים אותי- טלויזיה, בשעות המאוחרות של הלילה יש תוכניות מזה משעממות, תאמין לי שאחרי חצי שעה (גג!!) אתה כבר מרגיש מנומנם בדרך למיטה...

1ט ל י

New member
...................

בלילות האחרונים גם לי קשה להרדם, וזה ממש מטריד. אני ממש לא אוהבת לבזבז את שעות האור בשינה. אז מה אם עקרונית אני לא ממש יכולה להיות בחוץ בשעות כאלו? גם בלילה אין לאן ללכת, ואם אני מעבירה את הימים בשינה, השבועות רצים לי מהר מידי, ואני לא אוהבת את זה. מלבד זאת, יש ימים שבהם אני חייבת לקום מוקדם, ואני לא אוהבת לישות פחות מ-7 או 8 שעות בלילה, כי אחרי כמה ימים אני קורסת, ופשוט לא מתפקדת, ומתחילה להרגיש ממש לא טוב. מה שמזכיר לי- אני צריכה לקחת תרופות עכשיו.

1ט ל י

New member
עדיין ערה....

והולך להיות לי לילה ארוך. פינו לי את הבית, והזמנתי את חברותיי לישון אצלי, ועכשיו אנחנו עושות מרתון של סרטים. אני לא חושבת שאני אלך לישון בזמן הקרוב, וגם אם כן, אני חוששת שאני לא אצליח להרדם... אם אני אהיה ערה אחר כך, אני אבוא לבדוק למי עוד יש נדודי שינה (ונמצא בבית בשישי בלילה).

פסיקתא

New member
נשמע לי דווקא נחמד - מרתון סרטים|בל

וגם שהחברות אצלך - תהני!!! בכל אופן - אני ערה, וכאן בבית ליד המחשב (אבל עוד מעט נוטשת לטובת השינה!) לילה טוב ושבת שלום לכולם!

maruan

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

היי לכולם מקווה שאתם ישנות עכשיו כי אתם צריכות להיות חזקות למחר לא יודע זאת הלילה השנייה שאני לא יושן וגם לא אוכל טוב יומיים מעניין למה מקווה שהכול יסתדר לי ואני מאחל לכולכם שבת שלום שבת מתוקה ובוקר טוב אוהב אותכם מרואן

maruan

New member
נס קפה ממי עם המון סוכר..........

היי מה העניינים בוקר טוב לך ממי את רוצה קפה מתאים לי חחחחחחחחחח למה את לא ישנת ממי??? חיבוק|
מרואן

gaia20

New member
מרואן, אתה שותה קפה כמוני

בקפה שלי אין סיכוי שבעולם שיהיה פחות מ 3.5 כפיות סוכר....

maruan

New member
../images/Emo24.gif רוצה קפה שחור איתך עם המון

המון המון סוכר ממי

gaia20

New member
אני לא שותה קפה שחור

אני שותה נס קפה, מתוק מתוק..... שיהיה לכולם יום ראשון נפלא ושבוע טוב,

למעלה