בוקר טוב כולם! אני מגישה ארוחת בוקר
הינה המתכון: 4 כפות שמן זית כפות גדושות מרמומה פלפל חריף ירוק שיני שום קצוצות גס נקניקיות מרגז חריפות חתוכות לפיסות קטנות ביצים מלח ופלפל שחור גרוס, טרי חופן עשבים ירוקים (כוסברה, פטרוזיליה, רשאד) קצוצים אופן ההכנה: מחממים את השמן במחבת גדולה. מוסיפים את השום,הפלפל החריף והנקניקיות ומטגנים כדקה. כך יקבל השמןאת טעמו המעושן של הבשר ואת טעם התבלינים.מוסיפים את המרמומה (זהירות, זה משפריץ!). מוסיפיםאת הביצים ונזהרים לא לפצוע את החלמונים. מוסיפיםמלח ופלפל. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים עד למידתהעשייה הרצויהלהגשה: מפזרים על השקשוקה את העשבים הקצוצים. מגישים לשולחן במחבת, עם לחם פרוס גס. בתאבון
הינה המתכון: 4 כפות שמן זית כפות גדושות מרמומה פלפל חריף ירוק שיני שום קצוצות גס נקניקיות מרגז חריפות חתוכות לפיסות קטנות ביצים מלח ופלפל שחור גרוס, טרי חופן עשבים ירוקים (כוסברה, פטרוזיליה, רשאד) קצוצים אופן ההכנה: מחממים את השמן במחבת גדולה. מוסיפים את השום,הפלפל החריף והנקניקיות ומטגנים כדקה. כך יקבל השמןאת טעמו המעושן של הבשר ואת טעם התבלינים.מוסיפים את המרמומה (זהירות, זה משפריץ!). מוסיפיםאת הביצים ונזהרים לא לפצוע את החלמונים. מוסיפיםמלח ופלפל. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים עד למידתהעשייה הרצויהלהגשה: מפזרים על השקשוקה את העשבים הקצוצים. מגישים לשולחן במחבת, עם לחם פרוס גס. בתאבון
![](https://timg.co.il/f/Emo6.gif)