בוקר טוב כולם! אני מגישה ארוחת בוקר

מריה12

New member
בוקר טוב כולם! אני מגישה ארוחת בוקר

הינה המתכון: 4 כפות שמן זית כפות גדושות מרמומה פלפל חריף ירוק שיני שום קצוצות גס נקניקיות מרגז חריפות חתוכות לפיסות קטנות ביצים מלח ופלפל שחור גרוס, טרי חופן עשבים ירוקים (כוסברה, פטרוזיליה, רשאד) קצוצים אופן ההכנה: מחממים את השמן במחבת גדולה. מוסיפים את השום,הפלפל החריף והנקניקיות ומטגנים כדקה. כך יקבל השמןאת טעמו המעושן של הבשר ואת טעם התבלינים.מוסיפים את המרמומה (זהירות, זה משפריץ!). מוסיפיםאת הביצים ונזהרים לא לפצוע את החלמונים. מוסיפיםמלח ופלפל. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים עד למידתהעשייה הרצויהלהגשה: מפזרים על השקשוקה את העשבים הקצוצים. מגישים לשולחן במחבת, עם לחם פרוס גס. בתאבון

רותם טל

New member
ואני ציפיתי לאיזה

טוסט עם גבינה צהובה! פעם הבאה שפית קטנה שלי, אני מסמינה מראש ברשימת ההזמנות טוסט, ואני חייבת לציין שבארוחת תבוקר הזאת נשפך יותר מדיי פלפל.. אויי ויי זה קצת חריף אבל טעים!

מריה12

New member
../images/Emo9.gifאני בשלנית טובה../images/Emo70.gif

(כל עוד זה באינטרנט)

ש ק ד ב ת

New member
את מרמזת על זה שאם.....

אנחנו נקפוץ להתארח אצלך,לארוחה קלה
צפויה לנו הרעלת קיבה
או למצוא כל מיני דברים מוזרים בתוך הצלחת שלנו..כמו..זה:
או
או אפילו זה
חבר´הס
ועוד מעט אני אטעם מהשקשוקה,פשוט קודם צריך לצחצח שיניים,ידיים ,פנים,...

NaDaV18

New member
תמיד ידעתי שבנות קוטריות

אבל כאלה?
למה זה מלוח מדיי,ולמה זה ירוק מדיי
,ולמה זה הפוך מדיי
,ולממה זה ככה ולמה זה ככה. במקום לאכול ישר ולא לשאול המוןשאלות.. אני כבר במנה השנייה,ככה שתמהרו אם אתם רוצים שאני ישאיר לכם משהו! ומריה חייב להגיד שאת גדולה זה פשוט ענק

מריה12

New member
לא.. אם תקפצו אלי לאכול..

אז אני אזמין פיצה או משהו ממסעדה סינית או שאני אשגע את אמא שלי שתכין משהו.. אני ללללאאאאאא מבשלת!

מריה12

New member
רוצים לעשות שרשור "שטויות"

יעני שכל אחד משרשר את הדבר הכי שטותי או דבילי שיש לו במחשב.. :) פשוט לי יש הרבה
...

מריה12

New member
נווו אני רוצה לעשות שרשור שטויות!!!

תתעוררו כבר! אוף עד שאתם תתעררו אני אלך לישון.. (לא ישנתי הלילה)

רותם טל

New member
רק בגגללך אני כאן ערה.............

ולא הלכתי כל הלילה לישון!! אבל עכשיו אני הולכת לישון!!!!!!!!! ואין לי כוח לשים דברים שטוטתיים תתחילי את אני ימשיך אחרי זה שאני יתעורר

למעלה