בוקר טוב כולם, השבוע הולך ואוזל.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב כולם, השבוע הולך ואוזל.

שלום,

מאתמול בערב אני חשופה לפרסומות אודות משכנתא הפוכה. הרבה אינני מבינה בזה, אבל נכנסתי לקרוא. הכול נראה יפה. אם מישהו מבין מה הקאצ' ומוכן ליידע אותי אשמח ואודה
אינני מבינה מדוע הגברים אוהבים צעירות, אבל יש לי משהו נחמד בנושא.
לתוך מרפסת בבית משותף נכנסה פיה. ראתה זוג בגיל העמידה יושב ושותה תה הציעה להם הפיה למלא משאלה שלהם, לכול אחד רק אחת.
אמרה האישה: רוצה וילה בסביון הכול כלול. עוזרת טבחית מכונית גנן ועוד.. השיבה הפיה "קחי מפתח הוילה שלך."
האישה מתרחקת והבעל מנמיך את קולו ואומר: "רוצה אישה צעירה ממני ב 30 שנה" אין בעיה אמרה הפיה, הרימה את השרביט שלה הניחה אותו על כתף הגבר ו....הזקינה אותו ב 30 שנה.

יום טוב לכולנו

טובי1952

New member
משכנתה הפוכה

שלום כולם שלום יעלי,

אני יכולה לנסות להסביר לך בענין של משכנתה הפוכה.זה נועד לאנשים מעל גיל 60 שיש להם דירה. הם מקבלים סכום כסף לפי שהם מבקשים ולפי שמחליטים לתת להם והם יכולים גם להמשיך לגור בדירה וגם להנות מהכסף שקיבלו.
לא כמו בהלוואה שמחזירים כול חודש פה לא מחזירים כול חודש אלא, או בזמן הפטירה שהיורשים מחזירים את החוב, או תאריך שהבן אדם שלקח את המשכנתה קבע.
מה הקאץ'? הריבית שמצטברת וגם המדד שחל עליו מאוד גבוהים. עוד דבר בגלל שאין תשלומי החזר, מצטברת הריבית עוד ועוד. לדעתי, יכול האדם להאריך ימים ואז יצא שההלוואה שלקח תאכל ליורשים את כול הדירה.
אם לא מובן. מוכנה להסביר.
יום טוב וסוף שבוע נעים

גיורא26

New member
ערב טוב לפורום

שלום לכם,

אני מבין שנכנסתי ביום חלש. דווקא היתה לי מחשבה שיש פה הרבה הרבה יותר אנשים.
במקרה, במקרה גם אני קיבלתי כול מיני פרסומים על משכנתא הפוכה וההסבר של טובי דווקא עזר לי להבין.
חבל שאין יותר על מה להגיב

לילה טוב

למעלה