בוקר טוב כולם ,התגעגתי אליכם

emmy5

New member
בוקר טוב כולם ,התגעגתי אליכם

אני בחלום ...."ורנה אני מוקסמת ,שמעתי על העיר ורנה...היו לי שתי חברות שגרו תקופה בברנה זה היה לפני יובל שנה

מנורה

New member
../images/Emo6.gifכמה טוב לשמוע שאת מכייפת

את עושה לי תאבון לרוץ לקנות כרטיס

שרה16

New member
זה הזמן להגשים חלומות../images/Emo160.gif

במיוחד בשבילך.. ותמונה של סתיו,דווקא מארצנו הקטנטונת.

באיה

New member
רגע, תנו לי להבין .....

יעלי נמצאת שם, גם את נוסעת לשם אמי? או שאת כבר שם? אני קצת עם הצתה מאוחרת מה לעשות.

emmy5

New member
../images/Emo6.gifאני רק בחלום....

נסיתי לסחוב את כולם איתי

שרה16

New member
מה את אומרת על הקובץ שצרפתי?

מספיק תמונות בשביל לחלום?

שרה16

New member
פשוט העלתי תמונות משם..לחצת על

הקישור? ("בשבילך")שצרפתי להודעה הראשונה שלי.

emmy5

New member
יש חומר באינטרנט מצויין ..אולי

אולי במציאות לא היתי מתלהבת כל כך הרבה. ראיתם את החנות שאכנתי לסבאאורי ,עם כלים משגעים ?

שרה16

New member
אולי גם אני אלך בעקבות החלום../images/Emo160.gif

ואסע לקורפו. 30 שנה אני חולמת על האי הקטן הזה. מי שאחראי לזה זה ג'רלד דארל..(משפחתי וחיות אחרות
) ובמסגרת חיפושי אחר תמונות מקורפו,גיליתי אתר "מעניין"...

לייציק

New member
קראתי מזמן... ספר נהדר... איזה חוש

הומור נפלא ונקודת מבט מיוחדת של הסופר ... אגב, בערך באותה מידה נהניתי גם מהספר "מגילת סן-מיקלה" של הסופר אקסל מונטה שחי באי קפרי ... ספר מומלץ ונהדר ... נקרא בנשימה אחת ומשאיר טעם של עוד פעם ...

emmy5

New member
אי קפרי יכול להיות חלום נהדר

יש שיר ישן "נפגשנו בקפרי

לייציק

New member
גם אני קראתי אותו ומאד נהניתי ../images/Emo63.gif

הומור נפלא ונקודת מבט מאד מיוחדת של הסופר ... אגב, בערך באותה מידה נהניתי גם מהספר "מגילת סן-מיקלה" של הסופר אקסל מונטה שחי באי קפרי ... ספר מומלץ ונהדר ... נקרא בנשימה אחת ומשאיר טעם של עוד פעם ... בזמנו כשטיילנו באיטליה ובקפרי, ראינו את השלט בכניסה שמספר על הסופר אקסל מונטה שחי שם בזמנו ... ממה שהיתה לי הרגשת "דה-ז'ה-וו, כאילו ביקרתי שם כבר פעם ...

לייציק

New member
ממה=ממש. אוף התפוז לפעמים כל כך

מרגיז. נראה כאילו ההודעה נתקעה. אני עוצרת, בודקת בפורום שהיא לא הגיעה, שולחת שוב ואז היא מופיעה פעמיים ...

לייציק

New member
מה זה החלווווום ../images/Emo121.gif שרה'לה...

ממש עושה חשק לקום ולנסוע לשם ... עוד אפתיע אתכם ואסע ... אבל, קודמת אצלי בתור רומניה... קודם כל זה משלב לי ביקור אצל הבן שעובד שם
וזה הכי שווה לי... ולצערי, גם טיפול שיניים רציני
, שלפי דברי בני כדאי לעשות שם... יש שם רופאי שיניים מעולים ביותר והמחיר זול לעין שיעור ... ומצדיק את ההצאה על הכרטיס (שאינו זול בכלל...) ועוד'. רק צריך לשים לב ולהקפיד על החומרים ... באותה הזדמנות גם אוכל לטייל ברומניה, גם שם יש הרבה מקומות ונופים יפיפיים... (יש לי תמונות נהדרות שצילם הבן השני כשביקר שם ...). הייתי שם רק פעם אחת, אבל רק בבוקרשט ובמעיינות הבוץ ... טוב שיש את האתר המקסים שאממי הביאה, אז לפחות אני מטיילת בורנה באופן וירטואלי ...

emmy5

New member
לייציק...רומניה יפיפיה ...

אבל לטפול שניים את צריכה הרבה זמן .. בדרך כלל אני חולמת על מקום אחרי הבקור ...ורנה פתחה לי החשק לבקר שם ..אני מחכה לשמוע מיעלי ... ורנה מקום יחסית קטן , אפשר לבקר וירטואלי ....יש חומר רב כנסיה בורנה

למעלה