בוקר טוב כולם וכולן !

בוקר טוב כולם וכולן !

אז אני כבר מוכנה ליציאה. ראשית אני הולכת לבדיקונת קטנה ושנית אני מוזמנת לקבל את התעודה של בר, הבן הבכור והברדקיסט שלי , כן, אני מקבלת את התעודה ספיישל ממנהלת ביה"ס + מנהל הפנימייה. איזה כבוד, כפרה עליו. כולם יקבלו ביום חמישי בלי הורים ורק אני מקבלת במיוחד. לתומי חשבתי שזה בגלל שהגאון שלי [והוא באמת כזה] התנהג כל כך יפה, אבל זהו שלא. הוא התברדק קשות ולכן הספיישל. אבל מצאו להם מי שתילחץ מזה... הרי אני הייתי הרבה יותר גרועה ממנו ועל מה שעשיתי אני אז, עוד מדברים היום בבית הספר שלי באילת, ככה ש.... העיקר שהילד יהיה מאושר ושהם יקפצו לי. אני אשב בפנים חתומות, אעשה בכאילו אני מאוד מזועזעת מכל מעלליו, אבל אקרוץ לו ואלחש לו שאני הייתי גרועה יותר ומה-זה הצלחתי בחיים. העיקר שהילד יהיה מאושר. נכון ??????? אתם לא מבינים איזה ילד גנוב ומצחיק הוא. בכל פעם שאנחנו יושבים בקידוש בשולחן, הוא מתחיל עם הקטעים שלו ואני נקרעת מצחוק, ואז בעלי חמור הסבר, מאיים שהוא ישלח אותי לחדר, אם אמשיך להפריע בתפילה.... נו, באמת...... לא ליפול מצחוק???? כן, זה מה שהולך בביתינו... אחלה חינוך ומשמעת... לא באמת ....אני רוצה לדעת מי המציא בכלל את המורים ועוד יותר את המנהלות המכוערות האלו עם נקודות החן הגדולות שעליהן שיערות ...בעעעע..... טוב, כמובן שאל תגלו לאף אחד שאני כזאת דמות חינוכית , אה? זה נשאר ביננו. תגידו להורים שאני מה זה מרצה לכם להיות תלמידים טובים וממושמעים, סגרנו ? יאללה... הלכתי, אחרת עוד אראה את הגיברת מנהלת רושמת לי פתק איחור... ביוששששששששש.....

למעלה