בוקר טוב כולם ותודה לטובי,

yaely222

New member
בוקר טוב כולם ותודה לטובי,
שלום כולם,

טובי חביבה, העלת נושא שממש יושב לי בעצמות. נרשמתי לקורס ברידג' און ליין, הכול במחשב. פעם בשבוע יש הרצאה, ועוד פעם תחרות ברידג ומיד אחר כך ניתוח תוצאות התחרות.

להרצאה ,כשהיתה לי בעיה, שלחו לי לינק ונכנסתי באיחור, בתחרות גם נכנסתי בעזרת עזרה, אבל בניתוח התוצאות, שבאה מייד אחרי התחרות וכולם היו עסוקים הרגשתי נורא ואיום. שתבינו, אני משלמת עבור הכאב הזה 169 ש"ח. המפעיל של התוכנית הוא גבר צעיר בן 36 נחמד שבנחמדים ומצליח לשכנע אותי כול הזמן לא לוותר, השאלה מתי אשבר ואצא, או מתי אלמד להתחבר. מקווה שאלמד

שי1951

Member
בוקר טוב של יום חמישי
היום קצת פחות חם
מאתמול
גיורא - אני איתך בתחושת הכעס
על עובדת השופרסל ששלחה אותך ל"שומקום" כדי למצוא את המוצר שחיפשת.
יעלי - גם אני מחבב את המשפט, "מכול מלמדיי השכלתי" ואוסיף משפט נוסף מאד מאד ידוע נפוץ ונדוש:
"כל החיים כמו בית-ספר, ובסופם מתים טיפשים"
אני מתאר לעצמי את תחושת התיסכול שלכן - יעלי וטובי - בקשר ל "זום" (ZOOM) אבל בסופו של דבר, אפשר ללמוד איך להשתמש בו.

מצרף שני קבצים בתקווה שיגרמו לכן/לכם לחייך.

הניה 8

New member
נכון מאד והומני,,לעזור לקלינט למצוא את המוצר
בסופר אצלינו יש מוכרות שקמות ממקומן ועוזרות לי למצא את המוצר ,
ויש שלא,,אני משתדלת ללכת לאותן מוכרות בסופר שבאות לעזרי

נשאלת השאלה האם זה מתפקידן לעזוב את כסא מושבן בקופה
לעזוב תור של אנשים שמחכים לתורם לשלם בקופה, ולעזור לקלינט למצוא את מבוקשו ,אינני יודעת , כדאי באמת לשאול את האחראית האם זה מתפקידן של הקופאיות , לקום ולהביא לפצינט את מבוקשו,
בנוסף יש לי להגיד אנשים שעומדים לשלם בקופה,והקופאית כמה ממושבה כדי לעזור לפצינט לקבל את מבוקשו, ןהם כועסים עליה,
לכן יש לברר בין ההומניות והיפה עזרה לזולת, לקלינט לבין התפקיד של הקופאית זא" המוכרת לקום ממקום מושבה,

tamarsharoni

New member
הניה יקרה, בלי להזכיר שמות , נראה לי שהתכוונת לגיורא או אלי.
גם אם כן , וגם אם לא , אני אישית לא פונה לקופאית , אלא לסדרנים , לאלו שמסדרים את המוצרים על המדפים , לאלו שעל גב חולצתם כתוב "שאל אותי " או "אני כאן כדי לעזור לך" , או משהו דומה .
עד כמה שהבנתי מדבריו של גיורא , גם הא פנה לאותם הסדרנים ולא לקופאית , שמן הסתם זה כנראה באמת לא תפקידה .

הניה 8

New member
סדרנים תמר, בהחלט יכולים לתת את התשובה אצלינו לא ראיתי שכתוב
על גב החלוצה של הסדרנים , שאל אותי ,אין דבר כזה, וסדרנים כמו כלל האנושות
יש שהם ,קשובים ויש שלא,,אפילו אם זה לא תפקידם, אנושיים כדאי שיהיו
ובפורם תמר , התשובות באות, לאלו שכתבו לא אל מנת להסתכסך איתם, או להפריח את דבריהם, כל אחד יש לו מחשבה משלו, והוא מביע אותה,
ומובן שלא באתי לחלוק על דברי גיורא, אם הוא כתב כנראה שכך חוה

tamarsharoni

New member
להניה , לא הבנתי מאיפה הבאת את רעיון הסכסוך .
כתבתי את דעתי , מה שעובר עלי . לא הפרחתי את דבריו של גיורא או את דבריך את . וגם לא טענתי שאת עשית זאת לדבריו של גיורא .

למעלה