בוקר טוב כולם-יש לי מה לומר למי ש..

Mוניk

New member
בוקר טוב כולם-יש לי מה לומר למי ש..

אני לא מבולבלת ולא התבלבלתי גם כשלו ראיתי את שמו טאי הבנתי שמחליפים הנהלה ורק שאלתי למה, כי זה מה שציער אותי, בשבילי טאי אדם אהוד ביותר והאדם הכי כנה עלי אדמות וככה הוא ישאר אצלי, אני פה כמו כולם וטאי היה לי לכתף תומכת המון פעמים עזר לי בשעות הכי קשות גם כשאחד מבני ביתי היה חולה הוא תמך יותר מקרוב משפחה ואני אומרת מכל הלב, אני לא אדם צבוע ולא שקרן את התמיכה שקיבלתי מטאי קיבלתי רק דרך המסך הזה. בשבילי טאי ישאר אהוד ביותר והוא חסר לי מאוד. ולא משנה לי שטאי זו אשה, או גבר, אני מרגישה שעכשיו אני אפילו מעריצה אותה יותר ומרגישה בחסרונה והלוואי ויקום עוד אחד כמו טאי שידע להקשיב לעודד לתמוך לעזור כמו שרק הוא ידע, קשה לי להאמין שימצא אחד עם נפש כל כך רגישה לי הוא היה כמו פיסוכולוג ואני מרגישה היום זיפת ואין אם מי לדבר המסך הזה היה עבורי כמו פסיכולוג צמוד בזכותו של טאי בעיקר. אז מי שחשב אחרת טועה ובגדול ניזרקו לי מילים שלחו לי מסרים בטענה שאני מכירה אותו אישית ואני בחיים לא שוחחתי איתו אפילו לא בפון (הלוואי והייתי מכירה אותו אישית או את הפון שלו הייתי מחייגת עכשיו ומדברת איתו מעודדת אותו והייתי גם יוצאת מעודדת זה בטוח) תקלטו טאי בגיל הבת שלי תחשבו איזה אדם מיוחד צריך להיות בגיל כך צעיר ולעודד ולחזק נפשית אנשים בגיל הוריו בעיני זה אדם ענק שנון גאון רגיש עם נשמה ענקית ונפש הכי מיוחדת שהכרתי בחיי ואל תשכחו גם אתם חברי הפורום טאי תמיד הגיב לכולם בצורה הכי מקסימה תמיד עודד פה את כל מי שכתב, החמיא כשהיה צורך בכך הצחיק פה את החדר והעלה את המורל הביא משימות בימים שהחדר היה רדוד ועשה הכל הכל בדרך הכי טובה ובהצלחה מרובה. גם היום כשאני כבר יודעת מכל מה שנתכב בפורומם הזה ובוידויים שטאי זו אשה, אני עדיין מעריצה אותה על מה שהייתה עבורי זה היה טאי עבורי ותמיד ישאר כזה עבורי מוניק

למעלה