בוקר טוב כולם! מבקש עזרה...

בוקר טוב כולם! מבקש עזרה...

בוקר טוב, אז לבסוף בסוף אחרי הרבה זמן, החלטתי לקנות מכשיר mp3 אשמח לבקש עזרה והמלצות למכשיר נחמד... 4 ג'יגה ומעלה יספיקו לי לדעתי. אין צורך בוידאו תמונות, אם יש רדיו יתרון לא חובה ועדיפות לסוללה נטענת, כמובן עדיף תומך עברית טווח מחירים 1000 שקל... יש עוף כזה? תודה דני

ואתה ממליץ עליהם?

הם שווים את ההשקעה? או שווה ללכת על משהו זול נגיד 700-800 שקל של גי'גה או משהו כזה?

weird dust

New member
שניהם עומדים בערך מ1200 ש"ח

מה שאומר שאתה יכול לפתוח לך חלון גם לנגנים אחרים - כגון אייפוד מיני. אלו נגנים מאוד טובים ומובילים בשוק. מה הדרישה שלך מהנגן? לאיזה צורך הוא? תשובות לשאלות אלו יעזרו לחברי הפורום.

תשובות תשובות!

אני חייל, רציתי מכשיר אמפי בשביל הצבא, לקחת שירים איתי. לא להסתבך עם צריבות וכל הבלאגן, טיולים... לא משהו מיוחד. אני חושב ש512 מגה זה קצת מעט, זה בסביבות 120 שירים אם אני לא טועה, ואני מעדיף להשקיע קצת יותר ולקבל מכשיר שמאפשר ניווט מהיר בין השירים, אפשרויות להעניס לתקיות לפי אומן תומך עברית ובטריה נטענת. בכל מקרה אני לא מחפש משהו יקר מדיי, אני מפחד שיהרס\יאבד... תודה רבה!

אחרי המחירים נראה לי אני ארד

לליגה של ה1 GB :) זה מספיק לא? איזה מהם תומכים עברית? לאיזה סוללה נטענת... קצת הדרכה ועזרה חברה, אני חדש בתחום :)

פיץ אני מקפיץ!

מקווה שלא עשיתי בלאגן עם כל השאלות המבולגנות שלי.... :) החלטתי אבל על טווח מחירים של 700-800 שקל. יש הצעות? כדאי בכלל או שעדיף כבר או יקר או זול?

matke

New member
הנה

זאפ אתר שימושי http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB55447=128968&DB55484=128985

stardust19

New member
הנה כמה טובים.....תסתכל בזאפ לצורך

השוואת מחירים- Iriver N10 , creative ,sandisk אלה פחות או יותר המובילים בטווח המחירים שציינת javascript:InsertIcon('
')

mc 69

New member
יש את הibead 400 או את ה 1000

האייביד 400 נגן פלאש קטן של 1 ג'יגה...עולה 1090 שח יש לו מלא פונקציות עם איכות מעולה(תקנו אותי עם אני טועה)וכמובןן עברית מלאהה... ויש את ה ibead 1000 שעולה 999 הוא מציג תמונות תומך עברית פחות שעות בטריה (לאייביד 400 יש 25 שעות ואילו ל1000 יש 10 שעות.)והאיכות מעולה. הוא תומך גם בפחות פורמטים(האייביד 400 תומך בasf,mp3,ogg,txt,wma,wav ואילו ה1000 תומךmp3 mp2 ogg wma.)לאייביד 400בין השער יש שעון עצר הצגת טקסט משחק אחד,והמוןן איקולייזרים ול1000 יש פחות איקולייזרים אך הוא מציג תמונות. ההבדל העיקי הוא שלאייביד 400 1 ג'יגה והוא נגן פלאש והאייביד 1000 יש 1.5 ג'יגה והוא דיסק קשיח כך שלא כדי לעשות אם ה1000 ספורט וטיולים קשים. המחיר כאמור לאייביד 1000 999 שח לאייביד 400 1089 שח ניתן להשיג ב www.karish.co.il. מקווה שעזרתי ניצן טאובה

matke

New member
אההה

ועם אתה קונה בסוף איביד אז תבדוק שכתוב iBead ולא iBeat...

למעלה