בוקר טוב כולם

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב כולם

המון ברכות להבוקר שיהיה יום של בריאות וכייף.

רוצה לשתף אתכם במה שלמדתי באוניברסיטה בלימודים לתואר שני.

לקורס קראו "שיטות מחקר" והפרופסור היה די ידוע אך אינני מצליחה להיזכר בשמו. ובכן...

במידה ואדם מסביר משהו, והמוסבר לא הבין, הבעיה היא בהסבר. זאת אומרת האחריות חלה על המסביר.

אני פעם הסברתי כאן בפורום על עיגול למעלה בדףף הפורום ואף אחד לא הבין, ואני ידעתי ש"האשמה" היא בי וכך התייחסנו כולנו לעניין, ההסבר לא היה טוב.

לכן, אל תגיד הם לא מבינים אותי, הגד אני לא הסברתי טוב.

חיוכון:
שלושה עורכי דין ושלושה בוגרי מנהל עסקים מגיעים לתחנת הרכבת בדרכם לכנס. בעודם רוכשים כרטיסים, שלושת בוגרי מנהל עסקים רוכשים כל אחד כרטיס, ואילו שלושת עורכי הדין קונים יחדיו כרטיס אחד בלבד.
"כיצד תיסעו שלושתכם בכרטיס אחד?", שאלו בוגרי מנהל עסקים. "חכו ותראו", השיבו עורכי הדין.
כולם עולים לרכבת. בוגרי מנהל עסקים נכנסים כל אחד למקומו בקרון, בעוד עורכי הדין נדחסים שלושתם יחדיו לתוך תא השירותים, וסוגרים את הדלת.
כרטיסן הרכבת מגיע, דופק על דלת השירותים ואומר: "כרטיס בבקשה". הדלת נפתחת מעט, כשרק יד מבצבצת החוצה, מגישה למבקר כרטיס. הכרטיסן לוקח את הכרטיס וממשיך הלאה.
בוגרי מנהל עסקים שראו זאת, מחליטים כי בדרך חזרה ינהגו באותה דרך ויחסכו כסף. בהתאם, הם קונים כרטיס אחד בלבד לשלושתם. לתדהמתם, הפעם עורכי הדין לא קונים אף כרטיס!
"כיצד תיסעו ללא שום כרטיס?", שואלים בוגרי מנהל עסקים. "חכו ותראו", משיבים עורכי הדין.
כולם עולים לרכבת, ומיד נכנסים שלושת בוגרי מנהל עסקים לתא שירותים אחד, ולאחריהם נכנסים שלושת עורכי הדין לתא השירותים הסמוך.
מעט לאחר שהרכבת יוצאת לדרך, יוצא אחד מעורכי הדין מן התא, ניגש לתא השירותים שבו נמצאים בוגרי מנהל עסקים, ואומר: "כרטיס בבקשה..."

יעלי

מינהר

New member
יעלי, במקרה שלך באמת ההסבר לא היה טוב, כי זה

לא עיגול אלא שלושת רבעי עיגול עם חץ בקצה. והוא כל כך קטן, שמי שלא מכיר את הרפרש לא יבין.
במקרה הנוכחי אני ממש לא יודעת לאיזה הסבר התכוונת. אני משערת שאת מתיחסת להיעלבות של אדון חביף, אבל אני בכלל לא בטוחה.

מינהר

New member
בתאל, למעלה בדף האינטרנט באמצע יש כזה סימן

עבור רפרש. את לוחצת עליו והדף מתעדכן.

למעלה