בוקר טוב כולם
להנחות

בוקר טוב כולם../images/Emo39.gif ../images/Emo92.gifלהנחות

אותי
איך אני אנסח את השאלה, לענין האם אסכים להיות אסיסטנטית במכללה שאני לומדת בה , אני שנה ב ונתבקשתי להיות אסיסטנטית לשנה א', החל מסוף החודש! זה ימשיך עד אוגוסט אני מאוד מתלבטת בגלל עומס הזמנים אך מצד שני זה מאוד יעיל מבחינה לימודית חייבת תשובה.. בבקשה איך אוכל לנסח את השאלה ואיזה פריסה מומלצת?

אפשר כך?

האם אסתדר עם עומס הזמן ויהיה כדאי לי להסכים להיות אסיסטינטית לשנה א' בחצי שנה הקרובה? +קלף סיכום??

batgalim

New member
ללללא לא לא...

ארוך מידי... תשאלי: 1 - האם 2 - מתאים 3 - לי 4 - וכדאי 5 - להיות אסיסטנטית... (וכו') 6 - בחצי שנה הקרובה + קלף סיכום

../images/Emo51.gif ולהלן התוצאה ../images/Emo141.gif../images/Emo26.gif

1 האם 2 מתאים 3 לי 4 וכדאי 5 להיות אסיסטנטית ב(שם המכללה) 6 בחצי השנה הקרובה 7 קלף סיכום 1-שטן 2-שלוש חרבות 3-אביר המטבעות 4-גלגל המזל 5-שלושה גביעים 6-שני מטבעות 7-נער המטבעות תודה מראשששששששששש

צ ל י ל 8

New member
שלום סקוויזית ../images/Emo140.gif

1 האם - שטן 2 מתאים - 3 חרבות 3 לי - אביר המטבעות 4 וכדאי - גלגל המזל 5 להיות אסיסטנטית ב(שם המכללה) - 3 גביעים 6 בחצי השנה הקרובה - 2 מטבעות 7 קלף סיכום - נער המטבעות את מרגישה שיש עליך יותר מדיי כבלים שסוגרים עלייך כדי לבצע את המשימה. תראי, אין ספק בכלל שעצם היותך אסיסטטנטית תהווה עבורך ממש שמחה ואת תאהבי מאוד את זה. אבל-אני חושבת שזה לא מתאים כרגע. את תנועי בין אכזבה ושמחה, יתתכן מאוד בגלל לחץ הלימודים. את תצטרכי לדת לשלב בין השניים, ואת צריכה לשקול היטב אם את מעוניינת בכך או לא. אם שואלת על כדאיות-אז בוודאי. אבל את צריכה לדעת מה עומד מולך והאם את יכולה לעמוד בזה.

למעלה