בוקר טוב כולם....

maxima

New member
סבלנות זה ניפתח

תודה לקסם שנתנה למצגת כתובת ובזכותה התאפשר לי לשים בפורום

אנימו

New member
מקסימה - משגע!נהדר!זה עתה חיפשתי

בנוה צדק את כתובתו של אח של סבתי ז"ל וגיליתי את רחוב זרח ברנט, הקיצוני דרומה, על גבול יפו. צילמתי את הרחוב ואתרים אחרים כולל היושבות על הבלקון. חייבת , חייבת לרכוש מצלמה דיגיטאלית! נוה צדק - שכונה מהממת. כל בתיה ופינותיה "מדברים" . והיופי שלה !!!!!חמותי נולדה שם , ברחוב רוקח ומשם גורשה ע"י הטורקים. כך הגיעה לנהלל , לבי"ס החקלאי ע"ש חנה מייזל והקימה משפחתה בעמק. ותודה לקסם שעזרה לקדם את הפרוייקט.

maxima

New member
אנימו...מה שצילמתי זה אפילו לא רבע

ממה שיש לראות ולצלם שכונה מדהימה ומיוחדת מזכירה קצת שכונות בירושלים בימבו ..דודו היה גר בנהלל כשאני הייתי ילדה הוא היה מנהל החשבונות של המושב. אני הרבתי לבקר בילדותי ויש לי זכרונות ניפלאים מהמקום

אפי 7

New member
בוקר אור - והתייחסות למה שקורה פה

ראשית - מקסי - התמונות מקסימות - המשיכי והרוי אותנו ביופי. שומי - השיר שהבאת אמנם לא מחמם את הלב, אולם זו מציאות החיים בעיקר אך לא תמיד, בכל אופן תודה - אני מאוד אוהבת מסרים. פלומה - גמלאית יוצאת לדרך - מתחברת לגימלאים יוצאים לדרך - אתנו תמיד יהיה לך מעניין ולא תרגישי כי את אינך עובדת, מאחר ואתנו העבודה רבה. לאה שלום - איך טעות דפוס אחת יוצרת מערבולת - נהניתי לראות את התגובות. ולאנימו - החורשת באינטרנט להביא לנו חומרים השייכים לנושאים שמועלים פה - זר תודות. שיהיה לכם יום מתוק כדבש. אפי

אפי, בהתחלה לא הבנתי על מה

המהומה!! אחרי שאנפה כתבה על הטעות, הבנתי , כמובן שהתנצלתי, לא ידעתי שיש לחברה כזה ראש כחול, חה חה חה!!!!!! העיקר שעשה קצת שמח!!!!!

אנימו

New member
לאה שלום-תשתדלי לעשות כאלה טעויות

גם בעתיד!!!!דרך אגב , לאן נעלמת!!!היה לי כבר איזה חשד אבל לא העזתי להעלות אותו על הכתב....

אנימו, בלי חשדות, אסור לחשוד בקשרים

פשוט היה לי כמה סידורים, אח"כ הגעתי הביתה עיפה, נחתי קצת, הליכה ברגל, לריענון. הרבה הולכים בבוקר, אני עושה צעדה בערב, שלא תחשבו שזה כל ערב, אני לא כל כך חרוצה!!!!! מה שמדאיג אותי זה, מה עשיתם בקשר לדיאטה של הבוקר??? הרי לעשות דיאטה קולקטיבית תמיד יותר קל. אם מתארגן איזה טיול, היתי רוצה גם להצטרף. אשמח לקבל פרטים.

אנימו

New member
לאה שלום - אל תדאגי - לא נשאיר אותך

בבית. ברגע שיהיו פרטים כולם ידעו! ליל הטוב.

מנורה

New member
מקסימה ../images/Emo47.gifנהדר

בקולנוע עדן ז"ל לפני כ 10 שנים שופץ כפי שהיה בעבר עבור בל"ל שיושבים שם עד עצם היום הזה

vera2

New member
המצגת מקסים כולל מוזיקת הרקע

באחד התמונות משתקפת הצלמת איזהיופי.זר פרחים לך מקסימה.

מקסימה, פשוט מהמם, אני מכירה את

הבתים האלה, כשאני חוזרת משוק הכרמל, אני עושה סיבוב מידי פעם, אני מאוד נהנית להסתובב שם. תודה לך!!!!!

p a l o m a

New member
../images/Emo140.gif מקסימה, מקום מקסים נוה צדק

תמיד אני מוכנה לטייל שם, עוד זוכרת את קולנוע "עדן" נדמה לי שהסרט "הנווד" איצ'יקדנה,איצ'יקדנה דנה אופאדנה.... הציג שם... ויש שם מסעדה יהודית פולנית (.. להבדיל ממרוקאית למשל.. הרי כולנו יהודים ,..) נהדרת "מול עדן"... ונו... מקסים.............

אפי 7

New member
באחד המפגשים היה מאוד כדאי

לערוך אותו בנווה צדק - יש שם גם מסעדות ובתי קשה מקסימים.

למעלה