בוקר טוב, כותבת לכם מהבית

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב, כותבת לכם מהבית ../images/Emo42.gif

שלום לכם, נחתתי, אומנם נחיתה רכה אך בכל זאת נחיתה. הבוקר בשעה 05:00 עזבתי את שדה התעופה, בבית כבר נאלצתי להדליק מזגן. אבל...... אין כמו הארץ הזאת לדעתי, לכן אני פה. בהמון אהבה יעלי

emmy5

New member
YAELY 2 WELCOME../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

ברוכה הבאה ובוקר טוב לך ולכל הפורום

yaely2

New member
מנהל
עם חברים כאלה, מה לי לחפש שם?

שלום עליכם, חייבת לאמר שוב ושוב ועוד אשוב ואומר, אתם מדהימים ביצירתיות. אמה תודה על הפרחים, אמה ושני איזה יצירות, ממש כל הכבוד, ולכולם תודה תודה על ברכת הפנים הנפלאה. טוב ויפה בעולם וגם שקט, אך אין כמו מולדת. מקווה להמשיך ולהנות ביחד. בהמון אהבה מכל הלב יעלי * איפה הממחטה שלי?

ברוכה החוזרת לארץ מולדת ../images/Emo104.gif

נו מה? אף על פי...ולמרות הכל... אין כמו הארץ הזאת... "ארץ בה נולדנו ארץ בה נחיה יהא אשר יהא".....
בוקר טוב לכל החברים והחברות

שני אפשר לבקש בקשה? ../images/Emo2.gif

האיור המעטר את ברכת השנה הטובה שלך מראה צמד ידיים של טובע\ת...אפשר שתעצב משהו עם תקווה....נגזרת של תקווה לשלום.... משהן בסגנון"וכתתו חרבותם....."? מודה מראש

אגב...

(הטובע) אני מקווה שניתן לקרוא הכיתובית "ממעמקים קראתיך ה' " תקווה לתפוס את גלגל ההצלה...

ראיתי את הכיתובית ובכל זאת....

עשה לי הרגשה רעה...אתה יודע שהשכנים שלנו רוצים לזרוק אותנו לים....והתמונה מראה מצב של על סף טביעה וקריאה לאל....אשרי המאמין.....

חונה לרגע בכלל לא חשבתי ככה

א. הם לא יזכו לזה ב. עשיתי תמונות על פסוקים מסיפורי התנכ (וזה כלול בסידרה) ג. חבל שזה עשה לך הרגשה כזו ברכות

על בטוח שלא חשבת ככה (../images/Emo13.gif

מה שמעניין באומנות הוא שכל אחד לוקח את המסר למקומות שלו..לניתוח והבנה דרך פריזמת החוויות שלו... ומה שלך נראה X לאחר יראה Y ובלבד שהיצירה האומנותית הצומחת מחוויה וממחשבה אישית שלך "מדברת" ומרשימה אחרים.

emmy5

New member
הציור של שני

הציור של שני מאוד יפה אבל אני אשים את החלום שלי

emmy5

New member
חלום ותקווה

אבל מצד אחד אש ..היונה מגיע מהשמש ואור ... תירד עלינו עם פרחים ומים

ora11

New member
יעלי ברוכה השבה../images/Emo82.gif../images/Emo104.gif

אין כמו הבית תמיד טוב לשוב הביתה. כי אין לנו ארץ אחרת