בוקר טוב כיתה א´

בוקר טוב כיתה א´

הבוקר כמידי בוקר בדרכי לעבודה קפצתי למכולת לקנות שוקו. הבוקר שלא כמידי בוקר בצאתי מהבית נתקלתי בתאומות בלונדיניות בגובה מטר בקושי אוחזות בידיו של גבר מ-ד-ה-י-ם...אני מעריכה שגילו מגרד את ה-40, שיערו מתחיל להאפיר... האיש פשוט מ-ד-ה-י-ם! אני לא אחת מאלה שמוצאות גברים נשואים או גברים בגילו מושכים במיוחד, להיפך, אני נמנעת לרב מכל קשר עם שכמותו. מ-ד-ה-י-ם כבר אמרתי? בלי לחשוב יותר מ- 5 דקות שלא יאמנו השפלתי מבט והמשכתי ללכת כשאני בוחנת לעומק את המרצפות הלא כל כך יפות במרדכה תוך הלקאה עצמית נוסח "מה עובר עלייך? את מחפשת צרות בכח? שכחי מזה ומייד!" מה הסבירות שהוא הדוד שלהן שעשה ג´סטה לאמא שלהן וליווה את הקטנטנות לכיתה א´? או הסבירות שגילו נמוך מ-30 ושיערו מתחיל להאפיר מוקדם יחסית?

מצג שוא

New member
שנה טובה

שנה טובה לכל התלמידים החוזרים לספסל הלימודים, שנה טובה לכל ההורים ששולחים את ילדיהם היום, שנה טובה למורים ששובתים ולא מבינם על מה ולמה שנה טובה לכל אלה שמתרגשים היום כאילו זו הפעם הראשונה... שנה טובה

../images/Emo41.gifבוקר מצויין ושבוע עמוס לכולנו../images/Emo41.gif

והבוקר כמובן שהרבה יותר מסביר, הנוירומטר חוגג ובגדול.
קטעתי לרגע את רצף ברכות השנה הטובה של נקודת המוצא, היות ומתוכנן לכם (באמצעותי האדיבה) שבוע עמוס פעילויות ומטלות.
היום אנו פותחים בחגיגות השנה החדשה. לשם כך תיאלצו להשתתף במספר משימות חשובות מאין כמוהן.
הראשונה, המתחילה היום: כל חבר פורום רשאי ומוזמן לכתוב הודעה, בה הוא מספר על השנה שהיתה לו, ובעיקר להתמקד בבעיה אחת שהטרידה או עדיין מטרידה את מנוחתו. אם אכן הבעיה האישית נפתרה, נא ספרו את פתרונה המוצלח (או המביש) ושאר חברי הפורום יזומנו להגיב, לספר על נסיונם הקודם או סתם לשמוח לאיד. אם הבעיה עדיין מטרידה וזקוקה לפתרון מיידי בטרם תתקוף אותנו השנה החדשה, זו ההזדמנות לנקות את השולחן מהעומס.
לקראת המשך השבוע נפצח בתחרות "שנות טובות" עם טוויסט ייחודי לנו. אנוכי מספרת לכם את זה מבעוד מועד, על מנת שתוכלו להתכונן נפשית, מחשבית וכללית. בתחרות הזו (שתיפתח כמדומני ביום שלישי או רביעי) כל חבר פורום מוזמן לברך בשנה טובה איש, אישה, ילד,ילדה, ארגון, ישות, חבר כנסת אחד בלבד, אותו בחר לברך, להלל, לקלס, וגם להסביר מדוע מגיע לאותו אדם ברכה אמיתית או שנה טובה באופן דביק במיוחד. הוראות נוספות לכבוד תחרות זו יגיעו בהמשך, רק אומר שהזוכה בתחרות (ותתקיים הצבעה רצינית בשיתוף משקיף נייטרלי מטעם האו"ם) יזכה להיות הראש הגדול הראשון של השנה החדשה, ואולי אף יזכה בפרס, האפשרות נבדקת והסיכוי קלוש. אם כן, הפורום פתוח לניקוי שולחנכם ובעיותיכם, זוהי הדקה התשעים, ורק אנו נוכל לעזור על מנת להפוך את השנה החדשה לפנויה לבעיות חדשות !!!

../images/Emo70.gif נא לשים לב ../images/Emo70.gif

תחרות ה"שנות טובות" תחל רק ביום שלישי או רביעי!!! כעת נפצחת תחרות "מנקים שולחן לכבוד רושהשנה": ואם אתם זקוקים לעוד הסברים נא לשלוח לי הודעה במסרים או שמא לשרשר כאן שאלות ומענות בטרם תתחילו לכתוב ותעשו שטויות. וזאת משום שאנוכי אוהבת סדר ושררה ומי שיעבור על ההוראות, יזכה לנזיפה חמורה ואם נזכרתם שטרם נבחר הראש הגדול הבא אפתח מיד שרשור חדש והודעה חדשה.

n k

New member
בוקר טוב! ../images/Emo98.gif

זכיתי בעוד יום של חופש ואין (אין?) מאושר ממני.
בוקר מצויין ושנת לימודים מצויינת לכולם!

Linkin-Parker

New member
../images/Emo24.gif

האמת אין לי רבע מושג עם הוא חדש או ישן, כך שכל ניק שאראה בפעם הראשונה יזכה ממני לאייקון

בואי נאמר ככה, נקודתי

ראשית, מדוע לא פנית אל האדון בדברים בו במקום??? האם זו הפעם הראשונה שאת רואה אותו? האם תחקרת את בעל השכונה יודע-הכל מיהו האיש, מהם מעשיו, והאם הוריו אירופאיים? שנית, אם אכן הוא נשוי, כמובן שאין על מה לשוחח. צרותייך הרבות אינן מאפשרות מקום לפלונטר בסדר גודל שכזה. ושלישית, ואם אכן הוא רווק/גרוש/אלמן בן ארבעים? האם דבר זה יימנע ממך לממש את אושרך בזרועותיו???

ימנע בטח ימנע

מדובר בפער גילאים של 15 שנה לערך ותאומות בנות 6 לערך... ואני לא ארחרח מאחר וזה ישוב קטן ומרחרוח מתחילות שמועות ומשמועות מתחילות צרות ואני בקטע של לא לחפש לי צרות כרגע... והרי ידוע ש"בעל הצרכניה" הוא כמו תרנגול בלול...

אושר מ

New member
בוקר טוב כיתה א´../images/Emo5.gif

אחי היקר, שאני נורא אוהבת, החליט להקים את כל הבית על הרגליים. אחי היקר עלה היום לכיתה א´. וגרר עמו לטקס בבצפר את אמאבא, אושר, שביימה ללמוד כבר ואף את שתי האחיות השותבות. כוווווווולם ללא יוצא דופן, קמו היום מוקדם. לפחות אני עוד חזרתי לישון אח"כ... ובאשר לבעייתך נקודה, כשאצלנו רוצים לדעת משהו על מישהו, הולכים לבעל המכולת השכונתית שיודע הכל על כולם.. לכי לאותו אדם אצלכם (זה שיודע הכל על כולם) ובררי... אם הוא נשוי, בה ביי, ואם לאו....

למעלה