בוקר טוב-כך מעבירים שבת

rinatsc

New member
בוקר טוב-כך מעבירים שבת

אתמול יצאתי לטיול ג'יפים משגע. מדימונה למפל נחל צין. התחלנו בנסיעה לאורך מסוע האשלג, לכיוון הר צבאים לתצפית נוף לעבר ים המלח. המשכנו לנחל פרס, יופי של גבים רק שאין כבר מים. המשכנו למכתש הקטן שהוא מאד צבעוני, ומשם לנחל צין. טיול במרחבי הנגב הפראיים, עם תצורת סלע שמזכירה את עראפאת. וכן, אני הנהגת.

maxima

New member
ואוו כל הכבוד לך רינת....../images/Emo140.gif

יופי של טיול

maxima

New member
בוקר טוב עם חיוך....../images/Emo13.gif

סטודנטים שנה א' לרפואה קיבלו את שיעור האנטומיה הראשון שלהם, עם גופה אמיתי של אדם מת. הסטודנטים התקבצו סביב שולחן הניתוחים, עליו הייתה מונחת הגופה המכוסה בסדין לבן. המרצה התחיל את השיעור בהצהרה כי "ברפואה, חייב הרופא המטפל להיות בעל שתי תכונות עיקריות. הראשונה - לעולם לא להיגעל משום דבר הקשור לגוף האדם." כדוגמא, המרצה הסיר את הכיסוי מעל גופת המת, דחף את האצבע שלו לתחת של הגופה והכניסה לפה. "כעת אתם עשו זאת" פקד עליהם המרצה. הסטודנטים נבהלו מהרעיון אבל אחרי מספר דקות החלו הסטודנטים עושים זאת אחד אחר השני ? דוחפים את האצבע לתחת של הגופה ואחר-כך לפה שלהם. לאחר שסיימו את התהליך המגעיל, המשיך המרצה: "התכונה השניה הנדרשת מהרופא המטפל היא יכולת הבחנה. אני לדוגמא, דחפתי את האצבע האמצעית שלי לתחת של הגופה ולפה הכנסתי את האצבע המורה (השניה). מעכשיו תתחילו לשים לב לדברים

emmy5

New member
מקסימה ,לא הולכים ללמוד רפואה

האמת ששתי הנכדות שלי לומדות רפאוה ..אחת אמרה לי ..סבתא הלימודים מעניינים ..אני לא העבוד בזה ...הזמן יעשה את שלו ..

../images/Emo42.gif בוקר טוב ושבוע טוב ../images/Emo42.gif

כל הכבוד לנהגת והמסלול.....סבבה

pazi66

New member
בדיחות ליום שמח במיוחד../images/Emo13.gif

Upon hearing that her elderly grandfather had just passed away, Katie went straight to her grandparent's house to visit her 95-year-old grandmother and comfort her. When she asked how her grandfather had died, her grandmother replied, "He had a heart attack while we were making love on Sunday morning." Horrified, Katie told her grandmother that two people nearly 100 years old having sex would surely be asking for trouble. "Oh, no, my dear," replied granny. "Many years ago, realizing our advanced age, we figured out the best time to do it was when the church bells would start to ring. It was just the right rhythm. Nice and slow and even. Nothing too strenuous, simply in on the Ding and out on the Dong." She paused to wipe away a tear, and continued, "and if the damned ice cream truck hadn't come along, he'd still be alive today."

pazi66

New member
עוד בדיחה

My Computer Guy Dan I was having trouble with my computer. So I called Dan the computer guy, to come over. Dan clicked a couple of buttons and solved the problem. He gave me a bill for a minimum service call. As he was walking away, I called after him, "So, what was wrong?" He replied, "It was an ID ten T error." I didn't want to appear stupid, but nonetheless inquired, "An, ID ten T error? What's that . in case I need to fix it again?" The computer guy grinned.... "Haven't you ever heard of an ID ten T error before?" "No," I replied. "Write it down," he said, "and I think you'll figure it out." So I wrote out ........ I D 1 0 T I used to like Dan...

pazi66

New member
ועוד אחד

An older couple is lying in bed one morning, having just awakened from a good night's sleep. He takes her hand and she responds, "Don't touch me." "Why not?" he asks. She answers back, "Because I'm dead." The husband says, "What are you talking about? We're both lying here in bed together and talking to one another." She says, "No, I'm definitely dead." He insists, "You're not dead. What in the world makes you think you're dead?" "Because I woke up this morning and nothing hurts."

pazi66

New member
זהו, נימס לי , רוצה חופשה../images/Emo160.gif../images/Emo79.gif

עזרו לי בבקשה לבחור את המקום לחופשתי הקרובה תעשו את זה עם רמקולים פתוחים על מנת שלא תפספסו את המנגינות הנפלאות

emmy5

New member
פזי וחונה ,תודה על אתר ../images/Emo24.gif

עכשיו חזרתי , ונחמד לשוטט באתר כל כך נחמד ...

אמי אני תקועה בבית ומאזינה לשירים

כעת מתנגן אצלי CRAZY שוטטתי גם באתר של ברייס שפזי צרף אליו קישור, יש שם עבודות מחשב יפיפיות..

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר טוב לכם ידידי ../images/Emo24.gif

לרינת, איזה יופי של טיול
כל הכבוד לך, את ממש חברה'מנית
גם אנחנו טיילנו קצת אתמול. אמנם תיכננו לצאת צפונה אך מפאת השעה המאוורת החלטנו ללכת יותר קרוב ונסענו ל"מיני ישראל" שבלטרון. חייבת להודות שממש הופתעתי לטובה. אמנם ראיתי צילומים יפים מאד של המוצגים באתר שלהם באינטרנט, אך חשבתי שהמקום הוא קטן מאד ומסתבר שהמקום יפה, גדול ומרווח ויש בו המון המון מוצגים נפלאים. הכל מסודר לפי אזורים בארץ עם שפע ירק וצמחייה אותנטית ממוזערת. פשוט חג לעיניים ולנשמה
נהנינו מכל רגע. צילומים יבואו בהמשך... חזרנו מהכביש הישן דרך רמלה-לוד כאשר משני צידי הדרך מלווים אותנו שדות חיטה ולאורך השוליים בלטו שיחי השמיר חלקם יבשים וחלקם עדיין פורחים, טובלים בינות לשיבולת השועל שנראית מרחוק כמו שטיח ארוך וצמרירי. ועברנו ליד מטע אפרסמון שעוד ניתן היה לראות פה ושם את הפרי הכתום מבצבץ מבין העלים. כשעברנו את לוד, הבחנו בשדה נטוע בשתילים רכים של חמניות צעירות ואחריהם פרדסים ירוקים ומטופלים, דבר שהוא די נדיר במקומותינו, כי רוב הפרדסים הותיקים נראים די יבשים ומוזנחים. כשהתקרבנו למושבים, ראינו מצד אחד כרמי גפנים מטופחים ומצד שני מטעי אפרסקים מוריקים. הגענו בדרך למושב בני-עטרות והחלטנו להיכנס ולסייר בו. מושב זה היה פעם מושבה של הטמפלרים בשם וילהלמה (ע"ש הקיסר וילהלם השני) שנקרא אז גם בשם נוסף "חמידיה" ע"ש השולטן הטורקי עבד אל-חמיד. הופתענו לראות שבעצם רוב בתי הכפר הם אותם בתים בני שתי קומות, עם תריסי העץ הצרים והגבוהים שהיו טיפוסיים לאותה תקופה. חלקם משופצים בצורה נפלאה שלא פגמה בבנייה המקורית וחלקם משופצים חלקית או שהושארו בדיוק כפי שהיו אז.המראה היה נפלא ומרגש. כל הכבוד לתושבים הנאמנים שיודעים לשמור על נכס כל כך נפלא. הואיל והסוללה במצלמה שלי כבר היתה ריקה, החלטנו שנבוא לשם לביקור נוסף כדי לצלם את הכל. שנמשיך כולנו לטייל ולהנות כי יש גם בארץ המון מה לראות
שלכם

ננה, ../images/Emo51.gif בעבור הדיווח....../images/Emo45.gif

שנים שלא ביקרנו בבני עטרות...נחזור ונבקר בקרוב... ובעניין מיני ישראל, גם אנחנו התרשמנו מאוד מהאתר, בנו משהו נהדר, מקווה שיוכלו לעמוד באחזקה הגבוהה ואף לפתח עוד ועוד את האתר, זוהי בהחלט עוד נקודה במפת התיירות שלנו, והלוואי שיגיעו ימים טובים והתיירים יחזרו אלינו לטובת הכלכלה וקופת ה-$ המצטמקת (

pazi66

New member
מעט הרפיה ושטיפת מוח,לי זה עזר../images/Emo79.gif

שבו בנוחיות, הפעילו רמקולים, תנו לצלילים לחדור ותקראו את הכתוב אנגלית נדרשת

למעלה