בוקר טוב כלכך.....

odo13z

New member
בקר טוב גמלצים יקרים .שמח לראוכם.

לא נעלמתי.אני פה. כל הזמן.

shkedud

New member
בוקר טוב לכל המשכימים, וגם לאלה

שטרם. בוקר טוב אנפה - מאחלת לך בריאות. שולחת לך קארמה טובה להחלמה. הכי טוב בשבילך - הרבה תה עם לימון, ודבש - מגרש את כל החיידקים הרעים. בוקר טוב עומר - שמחה שחזר אלייך האביר שלך. בוקר טוב אודו - אל תצוב, השמש זורחת, הציפורים מצייצות. תחשוב רק על דברים טובים - ואז הם יגיעו
ואני מתחילה עוד יום עבודה מתיש. קשה העבודה בחינוך - אך מלאת סיפוק. יום טוב לכם גימלציי היקרים

odo13z

New member
נפתרה בעית התיבה. יופי.../images/Emo140.gif

עכשף אפשר לחזור לעבודה. רבק בשביל זה אני פה. ההתמכרות הזו לפורומים. מפי עוללים : אתמול הבת שלי אמרה לי: אתה יודע אבא שלא נכון לומר "אין לי זמן" ? זו טעות לשונית. יש לומר רק "אין לי פנאי". ואני לא ידעתי !!! כמה מזל שיש לי את מעייני.

ע ו מ ר 4

New member
ולמורה ללשון.......

ולאודו..... ולכם כולכם.... יום נעים. ואודו!.....קדימה לעבוד.....התמכרות היא דבר נהדר..אבל

odo13z

New member
צודקת עומר. שימי לב לברכה שלי

לאנפה. מהדעתך על ההצעה בסופה ? אני יוצא מהפורום והולך לשקוע בעבודה עד הצהריים יש לי כבר פיגורים.....לא נעים. אפתח ב - 13.00 בערך לראות.

ע ו מ ר 4

New member
איפה מיכה?

אני מן פולנייה שכזו...... מקווה שהכל טוב. הוא תמיד כאן בבוקר...הרגיל אותנו להיום לפני....

../images/Emo24.gif בוקר טוב עומר

חזרתי לאחר יום מתיש אתמול שארך מצאת החמה עד צאת הנשמה - "בעקבות רבין"

maxima

New member
בוקר טוב כולם....כמה כבר הספקתם

על'בוקר...לכתוב כמובן...
אני הולכת ל-ס.ק.ס. יום קסום לכולם

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר טוב ויום זוהר לכולם ../images/Emo6.gif

ואני יוצאת עוד דקות ספורות להרצאה ב"קפה קתדרה" ואחר-כך ישר אל בתי. מקווה להתראות בערב אם אצליח להחזיק את העיניים פקוחות

מקסימה, שתביני

בשבוע שעבר עשיתי הכנה בגליל המערבי, ובדרך נתקלתי בכמה שלטים. כאשר עברתי את כפר יסיף, קלטה עיני את השלט הזה. חזרתי על עבותי רק כדי לצלם אותו. ברור לי שהכוונה אינה סקס במובן
, אלא שם מכון הכושר ההוא. נאמר שזה במסגרת הפיספוסים - אותי זה הצחיק

maxima

New member
מיכה גם ה-ס.ק.ס שאני מכריזה עליו

אינו בגדר הסקס במובן סקס...
אלא... ס קניות ספונג'ה...

למעלה