בוקר טוב-כמעט צהרים טוב

בוקר טוב-כמעט צהרים טוב../images/Emo6.gif

החופש שיבש את היום והלילה , אבל מה זה חשוב , העיקר שבסוף קמנו
שיהיה לכולם יום נפלא

JAMES DEAN

New member
לא צריך פליירים ולא צריך פראיירים

אני מציע שנתחיל בשרשורים כאלו שמדברים בפורומים שמתאימים לערים: - מה אתה אוהב בעיר הזאת? - מה אתה לא אוהב בעיר הזאת? - עכשיו שיש קיץ איך אתם מעבירים את הזמן? (לאלו שלא לומדים/עובדים) - אם היה לך אפשרות להוסיף/ להוריד בעיר מה זה היה? הכי חשוב: יש את אתר העיריה נכון? ובו אירועים אז בוא נדון באותם אירועים בפורום

אתה צודק ג'יימס - יש רק בעיה קטנטנה

אם אנשים לא יידעו שיש לנו פורום - איך ידעו להכנס? אני ביקשתי מדובר העירייה ,בעקבות סקר שהעירייה עושה שיבדוק את האפשרות להכניס שאלה נוספת לסקר - האם אתה מחובר ו / או גולש באינטרנט וכך תהיה לנו אינדיקציה למספר גולשים ולגילם... מעבר לזה ,, אני מאוד מאמינה בפרסום , העובדה היא שכשאני העברתי בין מכריי וידידיי את העובדה שיש לנו פורום , הם שמחו לדעת , כך שלפרסם וליידע זו לא מילה גסה , צריך להביא את קיום הפורום לידיעת התושבים ואז זה כבר ימשיך מפה לאוזן.לגבי נוזאי הדיון - אוהו , יש הרבה על מה לדבר בנוגע לעיר. צריך גם לקחת בחשבון את עניין החופש כעת....... אני מודעת שזה תהליף שיקח קצת זמן , אבל אני יודעת שנצליח ובגדול ! ( יחי האופטימיות !!!) איזה נאום יצא לי

שישימו מודעה בעיתון

במדור הזה של ההודעות של העירייה. אז בסוף לא מחלקים פליירים? עד שהיה לי ניצוץ של תעסוקה בחופש שעומד להיגמר...

אחרי שיחזרו מחופשה

אבדוק איתם ולגבי הפליירים - אני דווקא כן מתכוונת לעשות ולחלק - אהיה איתך בקשר במסר לגבי מתי יכול להיות דווקא נחמד , dirty look את באה איתנו ??

למעלה