בוקר טוב לאונרדו

קשירת רונים - עומר עזרתך

בחילופי דברים בייני לבין מלאכית מתוקה, על הרגשות שצפים ועולים בקשר עם X הצעתי קשירת רון ושריפת רון..למען חיזוק בטחונה האישי בקשר ולמען תחושת שחרור ... (ואגב מלאכית, שימי
, כמה אותילו היה חסר!) ...היא רשמה שלושה וביקשתי שתוסיף רביעי *בקשירה נהוג להשתמש בארבעה רונים..קשור לאיזון, לשלמות ליציבות... נאוד'יז רון התשוקה. ג'רה בוא האביב..מתחת לשלג.... איסה המתנה סבלנות יכולת הפנמה אות'ילה קשר שנכתב מראש (נכתב בכוכבים) מצרפת לך קשירה - עומר את מוזמנת גם...כמו אז... . ותשרפי את הנייר ועליו הרון...בכיור או בגינה. >עדיף שתציירי זאת בעצמך..אך לא הכרחי... כשמציירים. צריך ומותר לחזור על קוים, אך אין להרים את כלי הכתיבה ממצע הציור.. זו הכוונה של "הקשירה" טקס השריפה - מקל..משחרר ומחזק בנו את הנדרש בהתכוונות רק אהבה תוליד אהבה....
שולחת לך אור לאושר ואריכות ימים....

לאונרדו המקסימה...

קודם כל תודה רבה לך על העזקה אין כמוך! לגביי הרון הרביעי אות'ילה עוד לפני שהתחלתי להתעניין ברונים אז הרגשתי שהקשר הזה נכתב זאת הרגשה שמאוד קשה להסביר והרון הזה רק גרם לי להבין כמה האינטואיציה שלי נכונה לגביי הקשר ציירתי את הרון כמו שאמרת הלי להרים את כלי הכתיבה וחזרתי ע הקווים עכשיו נשאר רק לשרוף תודה רבה ל לאונארדו היקרה ע הנתינה,העזרה והסבלנות לאורך כל הדרך את נכס מאוד יקר לפורום ואני מאחלת לך את כל האושר והאהבה בעולם

למעלה