בוקר טוב לאונרדו

בוקר טוב לאונרדו

כמו שאמרת שבקרוב אני אכיר מישהו חדש צדקת הכרתי לפני שבועיים אבל מה אני אגיד לך הוא חמוד מאוד כנכנסנו לקשר הוא התלהב יזם שיוחות והודעות ועכשיו פיתאום כאילו הוא מתרחק למרות שאומר לי תיתקשרי חופשי אבל לדעתי אדם שרוצה זה צריך לבוא מהצד שלו שמי רחלי תאריך הלידה שלי הוא 27.04.83 תאריך הלידה שלו הוא 21.8.71 מה דעתך אשמח לעזרה

אולי תפתחי ברונים?

זה גם אמצעי תקשור.... או שתרשמי לי את שם אמך וגם שמו אפשר לתיבה

היי לאונרדו

היכן אפתח ברונים אם סגרו את הפורום? ולגבי השם של אימי הוא שמחה השם שלו בנתיים אני מעדיפה לשמור את זה בסודיות אמממ מקווה שהשם שלי ושל אימי יעזור לך תודה רבה

הי

סודך שמור איתי..שלחי לתיבת המסרים
רונים: בזרוק רון כאן ח... מה שאענה אולי לא יהיה מדוייק ללא שם הנער... תנסי להניח קצת ולעסוק במה שכיף לך ..להיות פחות קשובה, מצפה ודרוכה ויותר לעסוק בדברים שמעסיקים אותך כמו למשל איןך להיות מעצבת אופנה מדליקה!!! ללכת לבילויים עם חברות...תני לו להתגעגע .. משהו במה שאת משדרת מבלבל אותו..ולכן הוא קצת מסוייג.... תרשמי לי את שמו לתא..או שתפתחי ברונים אל תשכחי לשאול בראשך שאלה...

מספר הצעות:

(כל שאלה פתיחה נפרדת...3 רונים)
האם הבחור שפגשתי מעוניין להמשיך עימי את הקשר?
האםמדובר במערכת יחסים רצינית?
כיצד עלי לנהוג ביחס אליו? בהצלחה רשמי שמות הרונים לפי סדר הופעתם!!

היי שוב

האם X מעוניין להמשיך את הקשר איתי? ווירד ראידו שוב ווירד האם מדובר במערכת יחסים רצינית? אלגיז ראידו קנאז כיצד עליי לנהוג ביחס אל X? אותילה בקארנה דאגאז תודה לאונרדו

דבר הרונים>>>כשלא רוצים לחשוף שם,

הכי טוב לתת לרונים לקבוע את הקו לתקשור... ויצא מגניב: האם X מעוניין להמשיך את הקשר איתי? ווירד - הכל פתוח ראידו - צאי לדרך לכי על זה שוב ווירד- הכל פתוח בפנייך - הוא לא ממש יודע הקלפים אצלך... (כמו שהוא אמר את יכולה להתקשר) האם מדובר במערכת יחסים רצינית? אלגיז - רון העליצות ראידו - צאי לדרך..לכי על זה ברצינות קנאז - כן....הארה מכוח נשי....ושימוש באינטואיציה... רצינית אם כי לא מתאים לנסות להיות עמוקים וכבדים כי אם קלים וצחקניים!!! כיצד עליי לנהוג ביחס אל X? אותילה - בחוכמה בביטחון בידיעה שהוא שלך... בקארנה - נשיות...פוריות..רוך..הריון..בעתיד דאגאז - רון השחר..עליית השחר..כמו שנוהגים באהבה חדשה שזה עתה פגשת. את אל תדאגי...פשוט זירמי הלאה...!!!!

לאונרדו היקרה

ואוו פשוט ואוו תודה רבה לך מאוד אני מודה לך מכל הלב כנראה שאני מפחדת להיפגע שוב בגלל זה כל החששות את פשוט מדהימה ומקסימה אין כמוך!

למעלה