בוקר טוב לאחראים: דקל, תגל

רותי ב.

New member
בוקר טוב לאחראים: דקל, תגל

פורום סיפורים מן החיים לא עולה כבר מאתמול ב-7 בערב. היה נדמה לי שהודעתי על זה ובכל זאת, כלום. חבל. )-:

@poet

New member
אז ככה

אנחנו יודעים שיש פורומים שנתקעים , אנחנו עובדים על זה , אי הנוחות הזמנית אני מקווה תחלןף במהרה

alona..

New member
סתם לסבר את האוזן

זה מעבר לזמני. פורום סיפורים לא זמין מאתמול בצהריים, אוטוטו 24 שעות. ואולי הארכיון עובד, כמו שאייל (הקטן) כתב, אבל הוא לא עובד בסיפורים. ומשום מה הוא מכיל הודעות שנכתבו מהראשון לספטמבר. ומה אם אני מחפשת הודעה ספציפית שנכתבה באוגוסט? אל תגיד שחיכיתי כמה חודשים למשהו שבכלל לא קיים, זה באמת לעשות צחוק מהעבודה.. אלונה.

alona..

New member
הו, עוד משהו..

נכנסתי עכשיו לפורום נפגעי/ות תקיפה מינית. בראש הדף מופיעה הודעה מ.. שים לב: מספטמבר אלפיים! אז אולי אנשים עוד לא רגילים לממשק החדש, וצפוי שהרוב יתלוננו, כי לא קל לקבל שינויים. אבל זה לא נראה לך קצת מגוחך שהודעה שנכתבה בספטמבר שנה שעברה תעבור לראש הדף בפורום *נפגעי תקיפה מינית* כי נחשבת ההודעה ``החמה``??? פאתטי.. יש פורומים שהרעיון הזה לא מתאים להם. בעקרון אני לא אוהבת את הרעיון, בכל הפורומים. ע``ע פורום שלושים. מישהו שם כתב הודעה, הוא שאל איפה כל החברים שלו כשהוא צריך אותם. הרבה הגיבו להודעה שלו, והיא כמובן עברה לראשית העמוד. לאחר מכן הוא רשם הודעה שהכל בסדר איתו, ותודה. על ההודעה השניה אף אחד לא הגיב, אז היא נדחקה לעמוד שאחרי. כלומר, אנשים עדיין שואלים אותו מה קרה, כשהוא בעצם כבר מזמן כתב שהכ``ב. זה קצת מגוחך.. אבל ניחא, מילא בפורומים כאלה. ובכל זאת, לדעתי, יש פורומים שהעניין הזה לא מתאים להם. כמו פורום נפגעי/ות תקיפה מינית. וכמו פורום מחשבים ואינטרנט- ששם אם מישהו מגיב על הודעה, מרבית הסיכויים שהוא מספק פיתרון לכותב ההודעה. מין הראוי שהודעות שעוד לא טופלו, הן שיהיו בראש העמוד. קל וחומר שלא ידחקו לתחתית. זהו.. יום טוב, אלונה.

רותי ב.

New member
וחוץ מזה, רוצה שתראו את

ההודעה שאלונה כתבה ותסדרו בפורום תקיפה מינית את ההודעות לפי הסדר שלהן. ולא שתהיה הודעה מספטמבר 2000 בראש הטור.

@poet

New member
לא נכון

הוא עבד אתמול בצהריים ורק לקראת ההערב התחילה בעיה שאנו עובדים עליה שיהיה לך אחלה יום

t@gel

New member
ולסיכום...

הממשק החדש...עושה קצת קצת טיפל`ה בעיות... ברגע שהכל יסתדר והתקלות תפסקנה..אני מבטיחה אישית לעבור פורום פורום ולבדוק מה קורה... סבלנות רק תתן לנו זמן לשנות ונוכל כולנו להרוויח.... :) אגב... אלונה...מי זה אייל הקטן? כי קטן הוא כבר לא...ואני מכירה 3 איילים שהם מנהלי פורומים... P-:

למעלה