בוקר טוב לאמצע השבוע

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לאמצע השבוע

לדעתי, ימיו של בני בגין בכנסת ספורים!! ביבי הביא אותו כדי לחזק את הרשימה וכדי שאנשי הליכוד הוותיקים יחזרו לשורות...הוא הבטיח לו להיות שר בממשלתו... כשראה שאינו מצליח לעמוד במשימה, מינה אותו לשר בלי תיק וכעת גם את זה לקח לו.... לבני בגין יש דברים יותר חשובים לעשות בחייו מאשר לשבת בכנסת ולו רק כדי להשלים לביבי את הרוב של 61.... לכן לדעתי מס' 31 ברשימת הליכוד יכול כבר לתפור חליפה....

אומרים בעברית... אמור לי מי חברייך ואומר לך מי אתה.... אז חברה, אם זה כך אני יורדת למחתרת להתחבא....
אמש שודרו 2 פרשות בטלויזיה שתיהן נוגעות ל-2 חברים טובים שלי...
הראשון, בחדשות ערוץ 10 היתה כתבה על דני עטר ראש מועצת הגלבוע שיצא לפרנקפורט עם משלחת
מהמועצה שעלתה כסף רב ע"ח כספי המועצה הנמצאת בגרעון גדול...

והשני בעובדה כתבה ענקית על ח"כ מאיר כהן שהיה ראש עירית דימונה ומעורב בפרשיה עם רונאל פישר.... תוך איומים עליו....

שניהם חברים טובים שלי... אינני מכירה את הפרשיות סביבם ... לי הם עשו רק טוב בחיים, אז לא אפנה להם עורף....

בת אל57751

New member
מה יכול לעשות פישר טוב בחיים כולו איש רודף בצע ומזימות

טבוע עד צואר,,,הוא מושחת מהיסוד
וכל עשיה שלו לא מתוך טוהר מיושמת

יוליקה

Member
מנהל
חברות יקרות...

בשבוע הבא החל מ-1 ליוני ועד ה-4 ליוני אשהה אצל בתי בגבעתיים.
במשך היום אהיה פנויה - ואשמח לפגוש בחברות בתל אביב.
אולי בים...אולי בדיזנגוף סנטר או בעזיראלי - תגידו אתם...

מינהר

New member
יוליקה, אני מאחלת לך מזג אויר טוב

בראשית יוני.
ולעניין החברים שלך שאולי התכבדו במנעמי השלטון- מה לעשות, כשקרובים לצלחת כנראה מתפתים. נאחל להם למענך, שהכל יתברר כהבלים.

י מ י ת 2

New member
השלטון משחית זה ידוע מזמן. צריכים כנראה להיות מאד

חזקים וישרי דרך כדי לא להסתנוור ולא לשלוח יד למקומות שלא צריכים.

עכשיו קראתי שהשר כחלון שהוצג המושיע של ישראל שביבי נתן לו כל כך הרבה כח וסמכויות , אבל על דבר אחד פשוט הוא לא יכול להגן. הוא לא יכול להגן עלינו מפני ברוני הגז. מדוע? מפני שחברו הטוב מיימון הוא אחד מהם. ומה זה חשוב שלפני הבחירות בפירוש כשנשאל ענה שאין לו שום בעיה עם העובדה שמימון הוא חברו.
והנה עכשיו העביר את הטיפול בעניני הגז כשר אוצר לנתניהו.
ואם זה לא צחוק ואם זה לא עצוב ואם זה לא סקנדל. אז מה זה?

בת אל57751

New member
זה רק מוכיח שכולם לא בסדר,,העיקר שצועקים כל הזמן בי בי בי

ותאמינו לי אם הרצוג היה נבחר היו מספיק אנשים בשביל להגיד
שהם לא בסדר,,,אז אל תצטערו שבוזי לא עלה לשלטון כי כולם אותו דבר
צריך להפנים את זה,,כולם מיחלים לשינוי והשינוי לא בא
רק מתאכזבים

למעלה