בוקר טוב לא כותבים כאן כל כך ?

LeeCooper69

New member
לא כשכולם בביצפר....

אני פשוט לא הלכתי היום והשנייה התעוררתי..

resputin

New member
(מה המטרה בלכתוב בוקר טוב?)

(הרי, כולם יודעים שהגיע בוקר- וכולם יודעים שהם יקראו את ההודעה הזאת, רק בצהריים, אז.... עקרון?)

LeeCooper69

New member
וצמזה שאין כזה דבר בוקר טוב.....

כשאומרים לי "בוקר טוב" אני עונה "חרא של בוקר"....

זה מתוך הרגל שלי לכתוב את זה.

כשאני כותבת בוקר טוב אני רק מתכוונת לאחל יום טוב לכולם אני ידועת שבוקר ולא מזכירה את זה לאף אחד. ולמה יום חרא של בוקר? למה להיות כל כך לא אופטימי?? גם אני הייתי אומרת ככה כשהייתי תלמידה להתחיל יום לימודים זה היה לא ממש כיף בשבילי. ולכן אני מבינה אותך . אבל תנסי למצוא את הכייף שבלימודים את ההפסקות את הצחוקים את החוויות שלא תשכחו אף פעם . לילה טוב. (זה גם מתוך הרגל )

LeeCooper69

New member
קודם כל... אני בן, זכר, מייל

וכל הוואטאבר... שנית, אני נטיפוס נורא אופיטימי.... מאוד!!! תשאלי את מי שמכיר אותי.... את מוזמנת לאיציק שלי או למייל.....

Blackice

New member
בוקר טוב זו הברכה האולטימטיבית ../images/Emo13.gif

כי "בוקר טוב" מרמז על זה שהבוקר טוב. מה שגורר שמצפים לך צהריים טובים עד מעולים, ערב נהדר ולילה מצויין
במילים אחרות- יום שכולו טוב. צהריים טובים אומר- היי, אני נעשרה רעב. ארוחת צהריים. גרר.. ואז לעשות ש.ב. וללכת לישון. ערב טוב אומר שכבר נגמר לך היום כמעט. לילה טוב זה כשהולכים לישון. אז בכל זמן שהוא- "בוקר טוב" נושא את המסר הכי הכי טוב ואופטימי וידידותי!
אני תומך נלהב של בוקר טוב.
)) אז בוקר טוב כולם
ולילה טוב. אני הולך לישון.
ארז

sarah

New member
לילה טוב ומוצלח היא הברכה העדיפה על

יי כי 1)סוף סוף לילה, הולכים לישון
) כמה טוב לישון... כמה טוב לנוח
2)בלילה המוח חושב הייטב על איך לעשות את היום הבא בוקר מצויין 3)חולמים) 4)נגמר היום שאולי לא היה משהו
לילה טוב. באעבה, שרה

GREENSsss

New member
נכון

אני אומרת את זה כל הזמן. אנשים חושבים שאני מטורפת... לפעמים אני באה אליהם ב-10 בערב ואומרת בוקר טוב וצוחקים לי בפנים... האאאאא

למעלה