בוקר טוב,בוקר אור!=]
יש לי מצברוח מתחילים שבוע חדש...=] יש בצפרר בטח יהיה מצחיקקק...אני כבר רוצה לראות את כולם.. קמתי ממש אבל ממש מוקדם..ב-5 וחצי כזה קמתי וכזה הייתי חצי מסטולה מסתובבת כזה ישנה קמה ישנה קמה ואז שמעתי את הטלפון מצלצל והוא היה בחדר שינה של ההורים שלי הקיצר לא קמתי לכבות אותו והמשכתי בערך לישון ואז ב-6:30 כבר קמתי מהמיטה והלכתי למקלחת לצחצח שיניים וזה.. הקיצר אחותי ישנה וגם אבא שלי ואמא שלי נסעה מוקדם..אז אני מוצאת את עצמי לבד...חחחחחחחח...אבא שלי קם רק ב-7 ואחותי מתחילה שעה רביעית..טוב אז הייתי לבד לא ידעתי מה ללבוש טייצ',ג'ינס וזה עשיתי תצוגה לעצמי מסתכלת יפה לא מורידה וזה היה מצחיק כזה טוב בסוף בחרתי ג'ינס.. הכנתי לי פרוסה ואכלתי..ואז היה רק 7:15 אז פתחתי מחשב..ושישבתי פתאום שמתי לב שלא שמתי בתיק את הקלמר..חחחחחח...אז גררתי ת'כיסא ושכחתי שמוקדם מסכנים השכנים למטה החדר שלי בול מעל שלהם..=] קראתי קצת מה שפיספסתי...ואז נכנסתי לכאן לכתובב.. אני עוד 2 דקות יוצאת לתחנה...יאוו לראות את כולםםםם..=]=]=]אני מאושרת מקווה שלא יהרסוו את זה.. אני מקווה שלכולם יהיה יום טוב ונעים.. אוהבתותכם מלאאא...וחוויות בצהריים!=] ביי ביי.. הדסי מתגעגעת אלייךך..=[=[ זיווש אוהבתותך מלאאא מלאא ואני מקווה שאת מרגישה יותר טוב.. הילה(היללי 2)דברי איתי בצהריים סורי שאתמול לא התחברתי.. ביי לכולם ויום מקסיםםםםםם...=]