בוקר טוב לבני הבית

*יערית

New member
עוד בוקר ל../images/Emo184.gif

"אמא לא רוצה ללכת עדיין לבית הספר...אני חלשלוש" אז עוד יום שטוף שמש נבלה אותו יחד בבית, הילד עדיין לא חש בטוב..ואני מפנקת אותו כמה שיותר
יום טוב לכולם

ליזי38

New member
בוקר ../images/Emo7.gif

סופית זה לא בוקר טוב, הייתי בביקורת הבוקר. מישמיש נספג נשאר רק שק הריון ריק ומרוקן, מחר בבוקר גרידה בבית חולים. בעקבות כך גם משנה שוב את הכינוי

ליזי יקירה, קבלי תנחומים../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

צר לי בשבילך. אני יודעת עד כמה רצית כל כך וגם נקשרת כל כך. שיהיה בהצלחה מחר. עדכני אותנו בשובך שאת מרגישה טוב.

ליזי38

New member
תודה שחר, ומרוב

הכאב שכחתי לספר לכן מה היה היום לבן זוגי במשפט, ובכן: הפתעהההה היא שוב לא הגיעה, רבע שעה לפני תחילת המשפט שלחה מישהוא עם מכתב ממנה בו היא מתנצלת על כך שהיא לא יכולה להגיע מאחר והיא חולה ומרותקת למיטה (שוב) כמובן שממש דיון לא היה, דחו שוב לעוד חודשיים בהקטנת המזונות לא דנו בגלל שהיא לא הייתה, השופטת רשמה שהיא פעם שנייה לא הגיעה וזה למורת רוחו של בית המשפט ועליה להמציא תוך שבוע אישורים רפואיים (היא תמציא) בנוסף לכך הייתה העובדת הסוציאלית שאישרה שהגברת אכן לעיתים לא מגיעה וטוענת שהיא חולה. כמו כן היא ציינה (העובדת סוצייאלית) שהגברת אינה מסכימה לפגישות במרכז קשר והשופטת קבעה כי על הפקידת סעד להגיש תסקיר תוך 30 יום שבו עליה להחליט אם הביקורים יתקיימו במרכז קשר או בבית אימו של בן זוגי ללא האם. בכל אופן הגברת צריכה תוך 21 יום להגיש הצהרה לבית המשפט בקשר להכנסתה (שאין לה כמובן) וצרכי הילדה על מנת לדון במזונות. זהו. היא הצליחה שוב להמשיך בדרכה עד לעוד חודשיים

*יערית

New member
בזבוז של זמן יקר...

ובירוקרטיה מזופתת! זה מה שיש לי להגיד על בתי המשפט בישראל.. כשמישהו רוצה להוציא את המיץ לאחר....זה נעשה בקלות.
הרבה הצלחה וכוחות ליזי לבן זוגך ולך להמשך הדרך המפותלת

gila411

New member
ביקורים במרכז קשר

הם סיוט לאב ולילד,לא נותנים להם פרטיות, כל הזמן מיהו בודק אם הכל בסדר ואי אפשר להרגיש כך חופשיים אם כבר מרכז קשר אז עדיף שמשם תתבצע ההעברה של הילד מהורה אחד לשני ושהביקור לא יהיה בפועל שם

*יערית

New member
תנחומיי ליזי../images/Emo24.gif

עצוב..עצוב לשמוע..מקווה שתעברי את זה בשלום מחר..ואז אפשר לחשוב על הפעם הבאה

פרח 11

New member
ליזי ../images/Emo24.gif

אני כ"כ מצטערת לשמוע. תרגשי טוב מחר ותעברי את זה בקלות. העיקר הבריאות ובפעם הבאה מאחלת הרבה בהצלחה
.

rolan

New member
ליזי יקירה

כואב... כואב... הכל - בעיקר העובר שאיננו עוד... מחזקת אותך ומקווה שתעברי הכל בקלות... אומרים, שאם זה נגמר כך, זה סימן שהטבע עשה את שלו... נכון, לי קל לומר לך אבל אני בטוחה שמנסיונך המקצועי את יודעת שאני צודקת... ועוד דבר - איזה כייף לעשות אותם
שיעבור הכל בשלום

למעלה