בוקר טוב לב' בתשרי תשע"ז

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לב' בתשרי תשע"ז

בוקר היום השני לראש השנה... השנה יצא החג מאוחר...
בעוד יומיים נציין 43 שנים למלחמת יום כיפור... כמה צעירים היינו...
היתה לי ילדה בת שנתיים ותינוק בן חודשיים....
משה דיין אמר: אנו עומדים בפני חורבן הבית השלישי...
למזלנו, היה לנו את אריק שרון!!
לא היה לנו את כיפת ברזל...פטריוט או טילי חץ... הטילים הכי מתוחכמים
היו טילי ההוק!!
בתמונה בעלי ואחי במלחמה.... אחי בסדיר בעלי במילואים...
מתנצלת על איכות התמונה...צילמתי עם הטלפון מתוך האלבום...

אם תשימי לב, בכל עשור יש מלחמה או יותר.....

1948 עצמאות
1956 סיני
1967 ששת הימים
1969 התשה
1973 יום כיפור
1973 אביב נעורים
1982 שלום הגליל
1987 אינטיפדה
1991 המפרץ
1998 חוק וסדר
1999 דין וחשבון
2000 ענבי זעם
2002 חומת מגן
2006 לבנון השניה
2008 עופרת יצוקה
2012 עמוד ענן
2014 צוק איתן

ועוד היד נטויה.....

יוליקה

Member
מנהל
בהגדה של פסח אומרים

בכל דור קמים עלינו לכלותינו....
לכן על חרבנו נחיה....
כי אויבנו לא מוכנים לקבל את עובדת קיומנו.

הדסהש1

New member
יום אחרון לחג-לעולם לא אשכח את המלחמה הארורה

הייתי בהריון שלישי עם 2 בנות קטנות...אבל האבל הלאומי היה כבד.אני איבדתי
בן דוד יקר שהיה לו תוכניות רבות ללימודים גבוהים..אך כמעט ואין בית שלא נפגע.
מאחלת לנו שהשנה תהייה טובה מקודמתה

נימה3

New member
במלחמת ששת הימים היה לנו את יצחק רבין

חבל מאד שהעם שלנו לא מספיק מתקומם נגד מדיניות המלחמת הזאת. הרי זו לא גזירת גורל. אלה החלטות שגויות של בני אדם ובני אדם יכולים לשנות את ההחלטות שלהם.
שתהיה שנה טובה של של תקוות לשלום. לא לפחד להגיד את המילה שלום. זו לא מילה גסה.

טעות בסיסית

אנחנו יכולים לרצות שלום עד סוף הדורות, אבל זה בכלל לא תלוי לא בי ולא בך.

גם בתורה וגם בקוראן יש ציוויים אלוהיים להשמיד את הצד השני, ולכן כל זמן שלדתיים בשני הצדדים יהיה משקל בניהול המדינה, תמשכנה המלחמות ושלום לא יהיה פה לעולם, וגם הערבים יודעים מצויין שכל נושא הדיבורים על השלום הוא "קלאם פאדי".....

נימה3

New member
שפירא אני בניגוד אליך מסרבת

לחשוב שמה שהיה הוא שיהיה. אתה רואה שלנגד עינינו העולם משתנה לטוב ולפחות טוב. אז בני אדם יכולים לעשות הרבה למרות הדת והדתיים.

זכותך לחשוב מה שאת רוצה.

אבל העולם הולך ונעשה פונדמליסטי יותר ויותר, ואנחנו כבר על סיפה של מדינת הלכה, כאשר אצל הערבים זה מזמן כך, וזה רק הולך ונעשה רע יותר ויותר.

מעבר לתקוה שאין לה במה להיתלות - חשבת פעם איך זה ששנים רבות בכל פעם שמנסים לדבר על קיום שיחות שלום , בין אם זה תנועות בארץ או ארצות חו"ל, אוטומטית נתניהו מכריז על בניית 2000 דירות בהתנחלויות ואבו מאזן מודיע שירושלים בירת פלסטין, כשברור שזה יפיל כל כוונה לשיחות כאלו, זה משחק מכור.

הממשלה לא רוצה שלום, כי אז יש בעיה עם השטחים,
מחד אי אפשר לספח מליון וחצי אוייבים,
מאידך אי אפשר לעזוב את הגדה כאשר יש בה 400.000 מתנחלים (שהגיעו לשם באישור הממשלות),
וגם הפתרון השלישי לספח גושי התיישבות לא יפתור את הסיכסוך.

אז תחשבי מה שאת רוצה ותתעלמי מהמציאות, ויום אחד תקומי למצב מטורף כמו שאירופה מתחילה לגלות כעת שיש בה למעלה מ-100.000.000 מוסלמים שכובשים בה כל חלקה טובה.
רבע פריז,רבע לונדון,חמישית אמסטרדם, רבע ברלין, 20% מהערים בשבדיה וכו מוסלמיות, כאשר המוסלמים ממשיכים בהתנהגותם, לא משנים ממנהגיהם ובגדיהם והם מסרבים להתערות בצרפתים.
מי שכן מתערה, אלו הם המתכוונים להיכנס למנגנוני השלטון, והעובדה שראש עירית פוטסדאם מוסלמי ממרוקו והמיועד לראשות עיריית ברלין מוסלמי משכם.....

בארץ ? המוסלמים מהווים כ-20% מהתושבים, החרדים 20% וכוחם רק עולה ועולה בזכות הפוליטיקאים המושחתים המוכרים לחרדים את המדינה תמורת טובת ההנאה של המושב בכנסת או בממשלה.
ביום ששני הכוחות הללו, שכבר גילו בעבר שיתוף פעולה, כאשר גם הערבים וגם החרדים מצהירים שהם נגד מדינת ישראל, כאשר הם יעברו את ה-50% , לא תהיה יותר מדינת ישראל.

יוליקה

Member
מנהל
העולם הולך ונעשה פונדמליסטי יותר ויותר

בדיוק כמו שבתוך עמינו הקיצוניות הולכת ומתרחבת
כי זה כולם נגד כולם... אשכנזים נגד מזרחיים, דתיים נגד חילונים
בתוך הדתיים יש כל כך הרבה מגזרים... וכולם נגד כולם...
גם בין האשכנזים והמזרחיים זה מתחלק למגזרים שונים שהם אחד נגד השני....
קל וחומר שכך זה אצל המוסלמים...
לכן... השלום באיזורינו רחוק משהיה אי פעם - גם אם נפנה את כל השטחים
ממלחמת ששת הימים!!! אם נפנה, תפתח מלחמה בין הפלגים המוסלמים...
שסברה ושאטילה היה משחק ילדים!!!

arye9

New member
צווי ליהודים להרוג ערבים? איפכא מסתברא

האיסלם שלא כמו דתות אחרות,
היא דת שאינה תופסת את הפסוק ייהרג ואל יעבור.
שנה טובה,
אריה

tzvika1937

New member
נימה, את לא טועה לדעתי, המחשבה שלך נכונה

אנחנו, עמינו, חלק ממנו אינו חפץ מספיק בשלום....וכולנו יודעים בדיוק מי הם....ומי תומך בהם.אני עדיין ממשיך לחלום שיחול שינוי , מספיק לשנאה, מספיק לשפיכת דם
מיותרת, מספיק לשנאת זרים, מספיק למלחמת תרבויות ודתות.....הדרך הזו מובילה
רק לאבדון, לסוף העולם ולהעלמות האנושות.

יוליקה

Member
מנהל
תגובה של נימה3: נכון מה שאתה כותב בקשר לנתניהו, אבל

מחקתי תגובה של טרולית - אבל העתקתי את תגובתה של נימה,
שהיתה משורשרת אליה....
להזכירך נתניהו הוא גם בשר ולא לעולם חוסן. בניגוד למצב שתיארת שאני לא חולקת עליו אבל אני מאמינה שבקרוב מאד נתחיל להבין שאין מוצא ואין פתרון או לבלוע או להקיא או לתת זכויות אזרח למליון וחצי או שני מליון תושבים פלשתינים ואז אין לך מדינה יהודית כי מיד הם יהיו רוב, או להמשיך להחזיק במצב הקיים ואז לא ירחק היום ותהיה עוד אינתיפאדה ועוד התקוממות ואז אולי הישראלים יתחילו להתקומם. או פשוט להפרד. אני אומרת פשוט וזה לא פשוט אבל זה הרע במיעוטו.
דרך אגב, השבוע פגשתי אב של נחלאי שמשרת בחברון כל לילה הם נכנסים לבתים בקסבה או בעיר סתם בכדי להראות מי פה שולט. עד מתי אתה חושב שאנשים יסבלו מצב כזה. אנחנו היינו סובלים מצב כזה? אז בל נתפלא ששולפים סכינים פה ושם.

זה בכלל לא "פה ושם..."

כמו שפעם טענו שהמחוללי המהומות הישראלים בשטחים הם בסך הכל קומץ בשוליים, הפסיקו עם זה כאשר רוחב השוליים עלה על רוחב היריעה.

החל מאוקטובר 2015 עד מרץ 2016, משך חצי שנה היו 400 פיגועי טרור שונים בהם נרצחו 36 יהודים ונפצעו 440.
זה לחלוטין לא "פה ושם", זה בממוצע 2.5 פיגועים ליום, כל יום !!!

חוץ מזה שאין חתונה במעמד צד אחד.....

למעלה