בוקר טוב לגלדולים ולקטנים

בוקר טוב לגלדולים ולקטנים ../images/Emo151.gif

אנחנו הולכים למרכז העיר המאיים כדי להוציא לאושרי דרכון. אוהבת את כולכם, יום נפלא עידית

מזל טוב

יש משהו על הפרק?, גם אני באה!!! אני מתה לאיזה חופשה.ולגבי המאיים, אני ממליצה לך לבוא לעשות סיור בחולון כדי לראות שהשד לא כל כך נורא...
שיהיה יום נעים לך ולכולם אורית

בוקר טוב, אני מקווה....

טל בבית. אנחנו מתרגלים הליכה איטית. הוא מיילל כשהוא הולך... טוען שכואב לו לדרוך. הברך כבר יותר מתיישרת והוא לא מתלונן עליה. צלצלתי לבית החולים הבוקר. דיברתי עם הרופא שטיפל בנו אתמול. אמרתי לו שאין לי מושג אם זה טבעי ומתי הוא יילך לגמרי בלי עזרה. הוא אמר שזה גם יכול לקחת שבועיים. אז העירייה אישרה לי עוד שבועיים עם עזרה בגן ומחר הוא יילך לגן עם הסייעת הצמודה שהייתה לו. זהו. מקווה שלאט לאט נתגבר על הכול. זה בטח לא יעבור ביום אחד. יעל

nlanxner

New member
תרגישו טוב

אני לא מעודכנת. למה כואבת לו הברך? תוכלי לספר לי על ההסטוריה קצת? מאחלת לכם רפואה שלמה ומהירה!!

אמא של אוריה, הנה הסיפור

בלינק שלמטה נמצא הסיפור של טל. מהלידה ועד היום. קראי אותו ותביני. הכאב בברך הוא מכיוון שהברך הייתה מגובסת בתשעים מעלות בתנוחת כיפוף ועכשיו אחרי שישה שבועות היא ננעלה וקשה לו ליישר אותה. תודה על האיחולים, יעל

נוסעים לטורונטו

במאי. הבעיה היחידה היא שנוסעים רק לכ-10 ימים. או יותר נכון הבעיה האמיתית היא שאני מאוהבת קשות העיר הזו ומיולי רק חושבת מתי נחזור לשם. כמו נקודת אור כזו בקצה המנהרה... היו לנו שם שנתיים מדהימות ואני ממש מתגעגעת. בהחלט היה מאיים במרכז העיר, ממש פחד מוות. ולגבי חולון- בצבא הייתי תקופה בצריפין ופעם נרדמתי בבוקר באוטובוס וכששהתעוררתי מצאתי את עצמי ליד שלט "ימית 2000" רק ככה ידעתי שאני בחולון. לא נראה לי שהייתי שם עוד פעם. ממממממממממ....

אז אגלה סוד...

אני במקור מחולון וגרתי ברחוב של ימית 2000. ויש פארק נחמד מאוד ליד, בטח אורית מכירה, עם אגם ומפל ומשחקים הרבה...

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

יעל-מרגיז שלרופא אין תשובות אבל אני בטוחה שמיום ליום יהיה שיפור גדול. עידית-לאן אתם מתכננים לנסוע? ותקראו מה עבר עלי בלילה בשרשור השינה
אבל הכי חשוב - אביב מסביב
איזו תחושה נפלאה

למעלה