בוקר טוב לוותיקים ולחדשים

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לוותיקים ולחדשים ../images/Emo24.gif

בוקר טוב לגולשי הפורום
מאחלת לנו ולכל אחד מאיתנו את כל הטוב שבעולם היום.

bimbo.

New member
שלום וברוכים הבאים כל החדשים../images/Emo140.gif

תענוג לראות את הצעירים בגיל מצטרפים לצעירים ברוח. שילוב נפלא. על ההודעות אגיב יותר מאוחר. אני מאוד ממהרת. יום נפלא לכולכם

emmy5

New member
בוקר טוב ומהנה ,נעים לחזור הביתה

מוזמנים ל
אני מצטרפת לכל מלה שננה כתבה על הזמן החופשי בפנסיה ..כשעבדתי ,חלמתי שיום אחד אשב על הספסל בגן ,בשעות היום....חופשיה ..בלי ריצות או דאגות ..הנה אני ,בפנסיה , רצה כל יום מטיול לטיול ,מהרצאה להרצאה,מציירת ..מבקרת תערוכות ,מנוי קונצרט ,מנוי תיאטרון ...שותה כוס קפה בקפולסקי ,אני חופשיה, יש לי הרבה זמן .. על הספסל בגן אני כבר לא מגיע...גם לא מעניין...כל מה שלא עשיתי בזמן שעבדתי ...אני יכולה להגשים היום ...האמת שכל זה עולה כסף , ואם אין זה קטסטרופה ..חייבים גם הרבה בריאות ... .וגם עוזרת טובה חה חה חה ..למה אתם חושבים שאני כל כך מוקדם במחשב? מחכה לעוזרת ..אז יום נעים לכולם

misu0071

New member
בוקר טוב לכולם אממי טוב שאת כאן

אממי אני שמח שאת מרגישה טוב ושהעוזרת חוזרת ,על מה שכתבת ? תמשיכי לצאת מהבית כמה שיותר זה מביא בריאות הבית או המכשב לא מספיק אנחנו יוצאים היום לתל אביב לברית ונחזור ביום ראשון אז שבת שלום לכולם אממי עבורך אני שולח את זה

emmy5

New member
מישו ,תודה רבה ..שבת שלום.

בלוי נעים ,תחזרו בריאים ..

pazi66

New member
../images/Emo24.gifמישולה בוקר טוב../images/Emo73.gif

אם אתה בתל אביב, קפוץ אלי לביקור בכפר סבא לתאום טלפון 09-7601754

emmy5

New member
מרחפת במרחב ,קודם תהיי מרוצה..

תהיי מרוצה עם מה שיש ,את צעירה .. תהני מהחיים כל יום , כל יום מביא משהו חדש .. למדתי שזור פרחים ..פתאום ראיתי כל עלה וכל פרח ,כל עץ וכל כלי שאפשר לעשות משהו ממנו ..אז למה לא לראות שאת עוד צעירה ,את יכולה לעשות הרבה דברים גם בזמן העבודה .. הזמן הפנסיה יבוא ..מאחלת לך הרבה בריאות ואושר ..נחת מהמשפחה ..

emmy5

New member
יעקובי,קראתי מה שאתה חושב ,

לא לפחד מהזמן הפנוי ..תמיד תמצא משהו לעשות ..זכור לי זמן שהביאו את המחשבים למקום העבודה ...לא הבנתי ,הם עושים הכל ...מה אני אשה? תאמין לי , היה יותר עבודה ... אז אל תפחד לצאת לפנסיה ..רק אל תשב לבד ,בבית ...בלי לעשות משהו ...תהייה מרוצה מכל רגע פנוי ,בלי התחייבויות לממונים ... יקובי , עכשיו תתחיל לחפס חומר לשבועות ...גם הפורום שלנו נותן עבודה ...לא רק להכנס ,להגיד שלום ...ולברוח ... חיבוק גדול ממני,EMMY

jacobf2

New member
emmy5 תודה על תגובתך.

ברור לי שאני צריך להיות עסוק ןלא לשבת בבית. אבל יש לי בעיה חמורה.אני סובל מדכאון זה מספר שנים ולא מצליח להרפא. בגלל הדכאון אין לי חשק לעשות שום דבר. עד כה הייתי הולך כמו חייל לעבודה לחצי יום כי בני נהל את העסק. עכשו לא יהיה לי לאן ללכת ואני חושש שאבלה את הזמן במיטה. כבר עכשו צצות במוחי מחשבות אובדניות.

yaely12

New member
ליעקוב, בוקר טוב../images/Emo123.gif../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif

שלום יעקב,
אתה עברת שלב יפה בחיים אני מתכוונת לכך שאתה מודע לבעיה שלך. לא כל אחד מגיע לשלב כזה. היום דיכאון ניתן לריפוי יש פרוזאק ועוד כדורים דומים. רק מה? הרופא יכול לתת לך הרבה דברים, יחד עם זאת הוא לא יכול לתת לך רצון להתמודד, את זה אתה צריך להביא בעצמך. אל תוותר לעצמך, יש היום שמות של אנשים שעשו הסטוריה וסבל מדכאונות אך החליטו להתמודד עם זה וגם אתה יכול. (כך התרשמתי ממה שקראתי) אם תחליט על התמודדות ההצלחה מובטחת לך במאה אחוז. זכור, אף אחד לא יצליח לעשות זאת בשבילך אפילו הכי הכי הכי קרוב לך במלוא העידוד יעלי

jacobf2

New member
תודה על תגובתך המעודדת.

אבל הבעיה שלי היא חמורה.אני סובל מדכאון קשה כבר שנים רבות עם עליות וירידות. עברתי כבר את כל סוגי הטיפולים וניסיתי עשרות סוגי כדורים.אצלי הדכאון הפך לכרוני!!!!! כשאני עסוק אני מרגיש טוב - מצליח להתגבר על הדכאון.אבל כשאני לא עסוק ישמרני האל. דוקא עכשו נאלצתי לסגור את עסקי בגלל אי כדאיות.זה לא שאלה של כסף.ברוך השם דאגתי בעבר שיהיה לי ממה לחיות כשאגיע לגבורות ויש לי הרבה מבנים מושכרים. הבעיה שלי זה חוסר מרץ וחוסר חשק לעשות משהו. עכשו אני נמצא שוב בתהליך של החלפת כדורים.אני מקווה שהם ישפיעו עלי לטובה.

pazi66

New member
יעקוב ידידי,תתעודד לא הכל שחור

שום מצב או סיבה מצדיק מחשבות אובדניות. תמיד יש סיבה שעבורה כדאי לחיות. השמש זורחת מדי פעם,החיים יפים, אישה, נכדים, חברים משחק כדורסל או כדורגל טוב, מין, אוכל, הצגה טובה, עזרה לזולת, הרחבת אופקים, א ה ב ה שזה טעם החיים. .......ועוד אין םפור רגעים קסומים, קטנים שהם התבלינים של החיים. אם ההאדם בריא יחסית, מוחו מתפקד והוא מוקף משפחה תומכת ואוהבת אז יש בשביל מה לקום בבוקר ויש בשביל מה לחיות. דכאון, זה דבר חולף, אפשר היום לטפל בזה, יש תרופות, יש טיפול. אם הבן מנהל את העסק ואתה לא רוצה לפרוש, אל תפרוש,תמשיך להיות מעורב, אפילו לפחות מחצי יום. אם אי אפשר, אז בחור צעיר ומוכשר כמוך יכול להתנדב, ולעשות דברים שנותנים ענין וסיפוק רב. לך תלמד משהו שאתה אוהב, לך תרשם למועדון בריאות (קאונטרי קלאב) ותעשה חיים. בוא פעם , פעמיים בשבוע ניפגש מספר חברה בגילנו באיזה פאב או כל מקום אחר, נשוחח, נשתה בירה ונעשה חיים. יעקוב, יש המון מה לעשות,כשאתה חופשי ומשוחרר מכל התחיבות וזמנך בידך. אני כבר בעל נסיון, פנסיונר ותיק, אנא תרים לי טלפון ונשוחח על זה אני תמיד לרשותך DON'T WARRY, BE HAPPY תרגום: אל תדאג, תהיה מאושר

emmy5

New member
יעקבי ,תראה למשפחתך , מי זה ...

יעקבי , גבור המשפחה , אוהב את החיים , לומד כל פעם משהו חדש ..איזה בן אדם מעניין אבא שלנו ,מאז שיצא לפנסיה ...כמה שהם יהיו גאים...גם אתה תהיה

jacobf2

New member
תגובתך נסכה בי הרגשה טובה.

יש לי בעיה עם הדכאון שלי.יש לי דכאון כרוני!!!וזה אמר לי פסיכיאטר מהטובים בארץ.וזה אחרי שהוא ניסה עלי את כל הטיפולים האפשריים כולל טיפולים חשמליים. בוא לא נדבר כרגע יותר על הדכאון שלי כי זה עושה לי רע. אני מרים את הכפפה שזרקת לי בקשר לפגישות משותפות.בקרוב כשארגיש יותר טוב אשלח לך את מספר הטלפון שלי ונוכל לדבר ולתאם.

offe

New member
פורום שלושים שישים +../images/Emo6.gif

בוקר מצויין. איזו תשלובת מעניינת בין דורית מחוברת נקודת מבט שונה כל דור מעלה מסקנה כיצד חיי אדם מובנים בכל נושא עולה מהחיים. העשירו אותנו ונתעשר. אתמול יום ירושלים שמעתי הרצאה על ירושלים אולם לא שגרתית אלא ירושלים מבחינת הדמויות שהגיעו מרוסיה, צרפת ובריטניה, התיישבו, בנו מבנים מקסימים בארכיטקטורה שלהם ומבנים אלה שמשו כל מבנה למטרתו הוא. כיום מהם בתי הארחה, בתי חולים. הסיפור ההיסטורי של כל בית מאוד מאוד מעניין. בהרצאה זו חשתי כאילו וחזרתי שלושים שנה אחורה כשעברנו לגור לירושלים בה שהינו שמונה שנים. העיסוק שלי שם היה פענוח כתבי יד של שופטים - מקצוע שעבר מן העולם - בזמנו השופטים כתבו בכתב יד והעורכי דין לא יכלו לקרוא את הכתוב. ועיסוקי היה לפענח את כתב היד לכתב ברור ויפה ולהעביר לעורך-דין כדי שיוכל להמשיך במשפט. (באם כתבתי פעם זה עבור החדשים). וכל זאת נעשה במגרש הרוסים היכן שממוקמת המשטרה, בית משפט השלום, מקום שבמשך שנים אלו כמעט כל יום הסתובבתי שם בין החדרים, והנה אני שומעת הרצאה על אותם מקומות בדיוק ולמה שמשו בעבר הרחוק (מאד מרגש) אגב הכנסייה הרוסית הממוקמת שם: בזמנו עדיין לא נסעו הרבה לחו"ל ואני שגדלתי בבית דתי בצעירותי חשבתי שאוי ואבוי אם אני כיהודיה אכנס לכנסייה. אולם פעם חברתי ואני לא התאפקנו. ראינו כי דלת הכנסייה פתוחה, עמדנו בכניסה ורק הצצנו לתוכה. זה היה מדהים, מרגש ומפחיד. להיכנס פשוט לא העזנו. וחה וחה וחה כמה כנסיות שכבר ראיתי מאז - המון. המשך יום נעים
חיבוקי offe

emmy5

New member
OFFEיקרה , דווקא הכנסיות ..

הכנסיות הגרקו אורטודוקסים ,הם מקושתות עם איקונים ... אני זוכרת שהיתי קטנה , כמוך ,פחדתי להכנס לכנסיה אבל עם ידיים משולבות אחורנית ,בלב אמרתי שמה ישראל ,תסלח לי ...ונכנסתי ..בכיתה אלף ..לפני שידעתי שאני שונה ...למדתי את הברית החדשה ..

למעלה