בוקר טוב לחברות הפורום הנפלא הזה

מירישי

New member
בוקר טוב לחברות הפורום הנפלא הזה

יש לי בקשה (תמיד אתם/ן להעזרתי ) אני רוצה להכין פלפלים ממלואים ונמאס לי למלות כל הזמן באורז בשר וכו' יש לכן/ם איזה שהוא מתכון שאוכל לאמץ למשפחתי תודה מראש מירי

שירלי95

New member
אפשר למלא

בפרווה: במלית קינואה במלית קינואה ועדשים. באורז וצימוקים. בבורגול. אם משהו מעניין אותך - תני קריאה..

יפית מן

New member
מתכון למציות קל וטעים להפליא

מתכון מציות טעימות במיוחד וקלות להכנה החומרים 1/2 ק"ג בצק עלים מרוד כוס מים 1/2 כפית מלח 70-50 גרם שומשום אופן ההכנה: חממי מראש את התנור לחום בינוני(180 מעלות) רפדי תבנית גדולה בניר אפיה,רדדי מעט את הבצק,ושטחיאותו בתבנית, חתכי את הבצק לריבועים או משולשים. ערבבי את המים והמלח,שפכי את המים,על הבצק וזרי את השומשום,אפי כחצי שעה עד להזהבה נאה. קררי את המאפה בטמפרטורת החדר והפרידי בעזרת סכין בין המציות טעים בדוק ומנוסה...

חנהפ

Active member
אם היית מדפדפת דף אחורה היית מוצאת עוגת גזר

שלי עם תמונה... עוגת גזר החומרים 2 כוסות קמח 2 כפיות סודה לשתיה 1 שקית אבקת אפיה 2 כפיות קינמון 1/4 כפית מלח ¾ כוס שמן צמחי 1 כוס סוכר חום 1/3 כוס סוכר לבן 4 ביצים ½ כוס מיץ תפוזים 3 כוסות לא דחוסות גזר מגורר דק 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס החומרים לציפוי גבינה (לא חובה) 500 גרם גבינת שמנת בטמפרטורת חדר 100 גרם חמאה בטמפרטורת חדר 1 כפית תמצית וניל טהור 2 כוסות אבקת סוכר 2 תבניות אינגלישקייק

רותי410

New member
היי, יפית יש לי מתכון לעוגת גזר

וגם חנה הביאה. אז הנה המתכון שלי מתכון לעוגת גזר החומרים 3 ביצים 3/4 כוס סוכר חום 1/2 כוס סוכר 1 סוכר וניל 3/4 כוס שמן 1/2 כוס תמרים 1/2 כוס צימוקים (או שוקולד צ'פס) 3/4 כוס אגוזי מלך 2 כוסות גזר מגורר דק (כ-5-4 גזרים גדולים) קליפת תפוז מגוררת 2 כפיות קינמון 1/4 כפית הל טחון 1/4 כפית זנגוויל קורט מלח 2 כוסות קמח 1/2 1/2 כוס קוקוס 1 שקית אבקת אפייה 1 כפית סודה לשתייה 1/2 כוס מיץ תפוזים 2 כפות ברנדי אופן ההכנה מפרידים ביצים מקציפים את החלמונים עם סוכר חום וסוכר וניל מוסיפים שמן בזרם דק וממשיכים להקציף מוסיפים קליפת תפוז מגוררת, תמרים, צימוקים (או שוקולד צ'פס), אגוזים, גזר, קינמון, הל וזנגוויל מערבבים את החומרים היבשים: קמח, קוקוס, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומוסיפים לתערובת לסירוגין יחד עם מיץ התפוזים והברנדי. מקציפים חלבונים עם מלח והסוכר הלבן. מקפלים לתערובת ואופים עד שהעוגה מוכנה. (אני אפיתי בסיר פלא כ-3/4 שעה ויצא אחלה) בתיאבון

חנהפ

Active member
פלפל ממולא בפתיתים וירקות

בקערה אני שמה בערך 2 כפות פתיתים לא מבושלים/לכל פלפל 1 גזר מגורר גס 1 עגבניה קלופה וקצוצה 1 בצל קצוץ ומטוגן לערבב ולמלא את הפלפלים 3/4 מגובהם. להכין את נוזל התיבול: 1 רסק עגבניות מים תבלינים: מלח, סוכר, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, אבקת מרק בטם עוף הרוטב צריך להיות דליל למדי למלא את הפלפלים ברוטב, את השארית לצקת לסיר ולבשל מכוסה עד שהפלפלים מתרככים.

למעלה