בוקר טוב לחבריי הפרסים !!!

חל75

New member
בוקר טוב לחבריי הפרסים !!!

מה שלומכם ואיך אתם מרגישים "באין רוזה כה אנרד גרמה "...? רציתי לשאול אם יש איזה אירוע מעניין לזמן הקרוב ? שירים הצגות משהו ? וגם אם אתם יודעים אם עדיין במסעדת יוניפול יש ערבים פרסיים ? רוזה חוב דשתה בשי !!! מרסי חלי

פרויז1

New member
היי חלי !

בכל יום חמישי יש ארועים פרסיים. אלברט מארגן. יש מוסיקה פרסית, אוכל פרסי מגוון ובשפע, ריקודים, ממש כייף! שנים הייתי הולך לארוע עד 3 בכל שבוע. אני אוהב את זה. עד כדי כך שלפעמים אף אחד מחבריי/חברותיי לא באו - אבל אני הלכתי לבד, ושל כבר הסתדרתי. בנוסף לימי חמישי יש עוד. לא רק בדרך לוד 300 על ידי אלברט, יש גם בערי הפריפריה ארועים שונים. תעקבי! תהני!

חל75

New member
תודה רבה

צריך להזמין מקומות מראש ? באיזה שעה זה ? וזאת הכתובת ? מרסי

פרויז1

New member
רצוי לטלפן לאלברט ולבקש שישמור מקום מראש.

לפעמים המקומות מתמלאים ופעם ראיתי שמגיעים 5 במכונית, ואבא של אלברט לא עומד לידם בחיוך מסביר פנים ואין פשוט מקום. מתחיל בשעה 21, 21:30 ועד 1:00, 2:00 ולפעמים גם יותר, זה לא מדע מדוייק. מה שבטוח 21:30 עד 1:00 לפחות. הכתובת : דרך לוד 300. נוסעים בדרך לוד לכיוון גהה. 200 מטר לפני גהה יש תחנת בנזין מימין - שם יש אולם יפה !

חל75

New member
ומה מספר טלפון של אלברט אני מתקשרת ...?..

מרסי !!!

פרויז1

New member
אלברט :

094484 - 0524 עד יום א' הבא לא יהיו ארועים בשל חודש אב. קיבלתי ידיעה שב - 20. לחודש זה יש ארוע בגלרי פאלאס, לפני זה תעקבי אם אין שינויים. עדיין לר יודע מי המארגן, כדי שאוכל לתת לך את הנייד שלו. אבל דרן 144 אפשר ישירות עם האולם.

למעלה