בוקר טוב לחבריי הצעירים

offe

New member
בוקר טוב ומחוייך

בוקר לכל היושבים מול המסך ומתענגים מכל מילה ומשפט של חבריהם הוירטואליים.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לחבריי הצעירים../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

שלום לכם, כיף לי שאתם פה,
אני קוראת כל אות שלייצ'יק כותבת ופשוט נהנית. כזו רוח התנדבות, כזה רצון לתת באמת זה מנוף שיכול להרים את העולם. לייצ'יק אולי לא הציעו לך דבר שלדעתי יכול ממש להתאים. את יכולה לשלב (אם את רוצה ויש לך זמן) שני סוגי התנדבויות, הסוג שאני מתכוונת אליו, זה הוראת מחשבים לקשישים. יכולתי לכתוב זאת במסר אישי, אלא שחשבתי שאולי יש לעוד כמה חברים כמה דקות פנויות, אתם ממש רוכשים לכם מעריצים/חברים, אתם נראים לתלמידים חצי אלוהים ומעלה. יש תוכנית מובנית: קצת וורד, קצת ציור, ו………… אינטרנט. כמובן שבתור מורה יש לך מרחב החלטה גדול מה ואיך ללמד ,מה דעתך/דעתכם? אוהבת יעלי
נ.ב הו, סוף סוף הסמלים חזרו הביתה.

נֵנָה

New member
בקר טוב ויום נעים גם לך אופי ../images/Emo140.gif

אשמח מאד אם תצטרפי באופן פעיל אל פורומנו-ביתנו החם ... ואני בטוחה שכולנו נשמח לשמוע ולהתענג גם מסיפורַיך והגיגַיך

judyr

New member
שלום לכולם

יש פה "יקים"
אם כן אז שימו לב אנו מחפשים "יקים" שהשפיעו על פני מדינת ישראל בשנותיה הראשונות למה דפקא "יקים" שאלתם
מה אני אעשה זה הנושא המרכזי כעת לפרטים נוספים ולהשתמע במסרים יום נפלא לכם

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif יעלי וכולם../images/Emo140.gif

לכל מלת שבח שיעלי כתבה כאן על ננה, אני מצטרפת
שיהיה לכולם יום נפלא

misu007

New member
בוקר טוב פורום ../images/Emo183.gif

היו לי מספר בעיות במחשב לכן לא היתי כאן יומיים ,חזרתי יום טוב לכולם

emmy5

New member
בוקר נפלא לכולם,../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

טוב לראות את כולם בבוקר ,עושה לי טוב

בוקר טוב שישושים ../images/Emo140.gif

אז.....השביתה הגדולה נגמרה, כל משרדי הממשלה אמורים להיות פתוחים - בעתון ציינו את שעות הקבלה, רוב המשרדים עובדים עד השעה מ-8.00 עד 18.00 רק ביטוח לאומי עד 12.30! מישהו מוכן להסביר לי למה??? לדעתי זו שערוריה וזאת לאחר ששבתי 100 ימים!!! אני מתארת לעצמי איזה פיגורים יהיו להן שמה
וחוצמזה רציתי לתת לכל אחד ואחד מכם
וירטואלי... וגם
ו
... היו שמחים וחיו בטוב

ora11

New member
בוקר טוב בוקר אור לכם חברים../images/Emo39.gif

יעלי איזה רעיונות יפים יש לך לננה אני גם לומדת ממך איך אפשר לתת לחברה לקהילה. ואמי ז"ל תמיד אמרה לי: אורה תעשי טוב לאחרים והטוב יחזור אלייך. אני בן עבודה ללימודים לפני 3 שנים אמנם צעירה התנדבתי ליד שרה הכנסתי נתונים למחשב וזה היה מאד מעניין והירגשתי עם זה טוב. ננה גם ביד שרה זקוקים למתנדבים.יש להם אתר באינטרנט והמון תחומים. יום נפלא לכולנו.

bimbo.

New member
אני רוצה לציין, שאני נעזרת

ב"יד שרה" בתחום העזרים, והיחס והאיכפתיות אצלם הם מעל ומעבר. יבורכו

נֵנָה

New member
קר טוב ונאה ../images/Emo42.gif עדיין... ../images/Emo6.gif

הבטיחו לנו אתמול שהיום יתחיל החורף
ויתפתח לסערה
עד מחר בבקר שאז יהיה השיא
... אבל בינתיים ה
עדיין זורחת במלוא הדרה והשמיים כחולים וחלקים ... יעלי תודה על הרעיון, זה באמת יכול היה להתאים לי, אבל, איני יודעת אם הכשרתי במחשבים מספיקה כדי ללמד ידיעה בסיסית של החלונות, וקצת יותר של הוורד, עם ידיעה יותר מתקדמת בשימוש באיטרנט, מכשירים אותי ל"הוראה ... אבל הרעיון הוא טוב לצורך עזרה והדרכה ... הרעיון מוצא חן בעיניבאופן כללי. תודה על התשבוחות בטרם עת
הרי עדיין לא התחלתי ...
אמנם מנהלת המועדון כבר רמזה לי שיש צורך בהתנדבות בשטח המינהלתי של המועדון עצמו, אך אני לא אראה בזאת ממש תרומה, אלא יותר תעסוקה אישית ולא לזה אני מתכוונת ... לעבוד בהדרכת ילדים או מבוגרים בכל נושא שלא יהיה (מחשבים או חונכות), נותן הרבה יותר סיפוק, בהרגשה שאת תורמת מידיעותיך לאחרים שיהנו מהם ... ועל רוח ההתנדבות, הרי כבר אמרו לפני, שהנותן נהנה בעצם יותר מהמקבל. ולמעשה אני עושה זאת בעיקר למען עצמי, מתוך ידיעה שבודאי יהיה לי סיפוק רב יותר בעשייה למען הזולת. אמנם עדיין לא התחלתי בהתנדבות למען הקהילה (אם כי הרוח והרצון קיימים וחזקים), אבל, כמובן שיש לי נסיון אישי בהרגשה הזאת של הנתינה, גם מתוך יחסים עם המשפחה והחברים
ושוב
על העידוד

redredole

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo168.gif

איזה יום יפה בחוץ צריך וכדאי לצאת ולטייל לפני הגשמים שאמורים להגיע. תחנות הרוח של מחשבתי - מט מונרו חלומות מתוקים - יוריטמיקס והכי חשוב זה לחייך - נט קינג קול

למעלה