בוקר טוב לחבריי

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לחבריי ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

שלום לכם,
מתעכבת דקה לפני היציאה לצעדה היומית שלי, כדי לאחל לכולכם יום נפלא והצלחה בכל מעשיכם. יעלי

bimbo.

New member
בוקר טוב ליעלי ולכולם../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

שתהיה לך צעדה נעימה. מה את עושה אם יורד מבול? עושה מטראז' בבית? שבוע נפלא לכולם

שרה16

New member
בוקר נחמד לכולם../images/Emo113.gif

יום חדש לשבוע חדש. מקווה ששיריינתם את ה-28/11 כיום טיול בצפון. נחשוב יחד על תכנית,לפי מזג האויר שיהיה צפוי אז. כמו שיעלי אמרה,גם 2 זה חבורה עליזה! (מצפה ליותר)

לייציק

New member
בקר אור ליום חדש ../images/Emo42.gif

בקר טוב ויום נעים לכם פורום יקר וחמוד
שתמיד תזרח לכם השמש ויהיו לכם אור ושמחה

../images/Emo4.gif אוי, אוי אוייייייי

בדיוק ב-28/11 יש מפגש גדול של פורום לאדינו בו אני לוקחת חלק - כך שלצערי הרב לא אוכל לקחת חלק במפגש בצפון
אני מבינה שמתוכנן טיול - אז אולי כדאי לכם לקחת בחשבון את אזור שמורת החולה והאגמון צפונית לו - תקופת הסתיו היא התקופה האידיאלית לביקור באתר. תעשו חיים

yaely2

New member
מנהל
במבול אני מבולבלת ../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

בימבו דארלינה כשיורד מבול אני הולכת

לאחד הקניונים הנמצא באזור המרכז וצועדת שם....זה לא כמו לצעוד בפארק הלאומי או בטיילת של ת"א - אבל יותר טוב מכלום (

שבוע טוב חברים יקרים......./images/Emo140.gif

גם אני אוטוטו בדרכי לצעדה היומית שאחריה רעננה ושלווה אני מתכוונת לעבודה (אחד מהאחרונים עד ה-31/11/03) לקח לי קצת זמן להתאפס ולתכנת את הראש ל-mode של פרישה קרובה.... אבל מה שלא עושה "השייכל" - עושה ד"ר ז מ ן ואני גם מחכה וגם מצפה בשמחה לפרישה. (

מנורה

New member
בוק טוב ידיד שיהיה לכולנו יום יפה|ש

ושבוע אחלה מזמינה אתכם לקפה של בוקר

dani 123

New member
חונה עם את עובדת עד ה 31.11.03

יש לך אין סוף ימי עבודה אין תאריך כזה

אתה צודק דני...31/11 לא קיים (../images/Emo13.gif

טעיתי, טועים...דפקא לא מתאים לי כעוסקת בבנקים ושכ"ע לטעות טעות טיפשית שכזו... אבל קצת מבולבל לי לאחרונה....עובדה!!!!

emmy5

New member
כמה שכולם חרוצים ,שבוע נפלא לכולם

הפעם החלטתי לא לפתוח את המחשב יחד עם העיניים... יום ראשון זה היום החופשי שלי ,אוכל יש ,בית נקי..אין חוגים אבל יש לי בערב קונצרט .אסור להיות עיפה ...לא אפתח את המחשב ...אבל לא לראות אותכם , להגיד בוקר טוב ... הפעם החלטתי שאני הייה יותר חזקה עם עצמי ... קצת הצלחתי ...בוקר טוב לכולם

למעלה