בוקר טוב לחברי הפורום היקר הזה

yaeli4

New member
בוקר טוב לחברי הפורום היקר הזה

בוקר שבת קצת מעייף. הגדולה חגגה מסיבת פיג'מות עם שמונה חברות הלילה, במסגרת הפסטיבל הבלתי נגמר של יום ההולדת. אבל היא כל כך מאושרת שאני לא יכולה לעמוד בפני זה. טוב לי כל כך שטוב לה. החברות פינקו אותה וקנו לה ועשו לה והיא כמו מלכה בעיניהם. אני לעומת זאת, מצוננת ועם קצת חום. העצמות שלי, תאמינו לי, אני מסוגלת לספור אותם בעיני רוח מרוב שאני מרגישה שהן כואבות לי אחת-אחת. לפעמים, עד שאין שפעת, לא יודעים שיש עצמות..... זהו. הן מתחילות להתעורר שם ואני הולכת לעשות פנקייק של בוקר שבת בשבילן. אחזור מאוחר יותר, נשיקות ושבת רגועה ושלווה לכולם,

יעלוש הרבה בריאות../images/Emo24.gif

בוקר טוב מתוקה לצד הפנקייק תכיני לך מיץ טבעי של תפוזים לא יזיק לך ויטמין סי. כל הכבוד לך על העוז לעשות מסיבת פיג'מות אני מסירה כאן כובע ענק בפנייך,בפעם האחרונה שעשיתי מסיבה לקטנה ,הבנים הרסו כאן חצי בית ,ונשבעתי שזאת המסיבה האחרונה..... שיהיה לך יום שקט ורגוע והרבה בריאות נשיקות

rolan

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo42.gifבוקר אור../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif

שבת בבוקר, יום יפה... יעלי, אני כל כך שמחה לראות אותך כאן, למרות הקושי שהיה השבוע!!! מקווה שתרגישי טוב מהר, שפעת זה איכס... היתה לפני כמה שבועות... אתמול בערב, נסענו ליום הולדת של חברה, ישבנו בשולחן עם עוד שלושה זוגות, כולם ממשפחות מורכבות!!! מדהים לא?! אוהי סיפר לכולם שאני מנהלת את הפורום שלנו, והזמנו אותם להצטרף... אולי... אולי יהיו לנו חברים חדשים משם. אז יעלי תהיי בריאה לך למשפחה שלך ולנו
ושתהיה לכולנו שבת שלום

למעלה