בוקר טוב לחברי הפורום אז איך עבר יומכם ולילכם האחרון?
C curryvust New member 7/11/07 #2 בוקר טוב../images/Emo199.gif יכול ליהיות שיש לי הנגאובר אבל לא שתיתי אתמול..?
ה העולם החדש New member 7/11/07 #3 כנראה הבוקר שלך דבש כנראה שהיה מאד "חם"אתמול בלילה(מנסה למצוא סיבה להנגאובר)
מ מוסיקה לזיקיות New member 7/11/07 #5 בוקר טוב כולם לדעתי, אם ממש מתאמצים, אפשר כבר להריח את סופ"ש... והאמת, ריח סבבה לגמרי. מי מכין קפה?
ה העולם החדש New member 7/11/07 #6 יש עוגה? להריח את הסופ"ש,חחחחחח-איזה מזל שהוא קיים,אם לא היו צריכים להמציא אותו!
ה העולם החדש New member 7/11/07 #8 נגטיב! בתור אחד שלא שותה (לא משחק סנוקר)קפה,לא מבין את הצורך הזה. אבל עוגות יתקבלו בברכה.
C Cגלית New member 7/11/07 #9 בוקר../images/Emo42.gifטוב אתמול, ביקור חברים בת"א, שהיה כיף וטעים. חזרתי עייפה ישנתי כל כך טובבבבבבבבבב שיהיה לכולנו יום קסום
בוקר../images/Emo42.gifטוב אתמול, ביקור חברים בת"א, שהיה כיף וטעים. חזרתי עייפה ישנתי כל כך טובבבבבבבבבב שיהיה לכולנו יום קסום
D dd חזקה ומאושרת New member 7/11/07 #10 בוקר טוב,../images/Emo199.gif הלילה הזה בחרתי לישון עם אור בלית ברירה רק שאשן טוב בלי סיוטים
D dd חזקה ומאושרת New member 7/11/07 #13 חחחח ../images/Emo6.gif- אני ישנה עם מפלצות ראבק../images/Emo5.gif
C Cגלית New member 7/11/07 #14 תלבישי אותן טוב וסקסי לא לשכוח גרביון רשם מתאים מי יודע אולי ימצאו חן לך
ב בחורית שובבית New member 7/11/07 #12 בוקר טוב יורדדדדד גשםםםםםםםםםםםםםםםם!!! אתם קולטים?? גשם? ממממ קמתי טיפלתי היה ממממ ו..עם קפה וסיגריה כמו שצריך.... אין ברירה, צריך להתחיל את היום אז.. יום מהנה לכולם
בוקר טוב יורדדדדד גשםםםםםםםםםםםםםםםם!!! אתם קולטים?? גשם? ממממ קמתי טיפלתי היה ממממ ו..עם קפה וסיגריה כמו שצריך.... אין ברירה, צריך להתחיל את היום אז.. יום מהנה לכולם
ח ח ל ו ם ר ע New member 7/11/07 #17 ../images/Emo42.gif בוקר טוב עולם.. מה שלום כולם? (אני יורד מן החוטים...? משעשעת אותי המחשבה וההקשר ו.... טוב דיי!) מחשבות של הבוקר הזה חוויות של אתמול כל אלה עברו ועוברים עליי שיהיה יום קסום לכולם!
../images/Emo42.gif בוקר טוב עולם.. מה שלום כולם? (אני יורד מן החוטים...? משעשעת אותי המחשבה וההקשר ו.... טוב דיי!) מחשבות של הבוקר הזה חוויות של אתמול כל אלה עברו ועוברים עליי שיהיה יום קסום לכולם!