בוקר טוב לחברי פורום מאיה בוסקילה

בוקר טוב לחברי פורום מאיה בוסקילה

חברה שהיה לכול חברי הפורום יום שקט ומהנה תשמרו על עצמכם גם אם אתם בצפון וגם במרכז או בדרום מהבנתי יש פה בפורום אחלה אנשים אז תהנו לכם ותזכרו שיבוא יום והוא נראה לי די קרוב שמאיה תחזור לשיר ותחזור לפה לפורום ותגיד כמה שהיא רצה לחזור לשיר ולדבר איתכם אז שהיה לנו יום טוב ומהנה ממני אבי רון היחיד

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifתראה אבי רון היחיד

אני מאוד שמחה שאתה מעוניין לעזור לנו לשקם את הפורום ולהחיות אותו, אבל קצת מציק לי שאתה בא לפה ומדבר כאילו אתה המעריץ השרוף של מאיה ואנחנו סתם כאלה שנטשו אותה ברגעים האלה. אז זה ממש לא נכון, לא נטשנו אף אחד, לא עזבנו אף אחד, אנחנו לא שונאים אף אחד, אנחנו לא רבים ואנחנו לא עוד הרבה דברים. אז אני מאוד אשמח אם תדבר אלינו בגובה העיניים ולא כמו אחד שמשחק אותה הדובר של מאיה
אתה לא צריך לקחת פה פיקוד, יש אותנו שנעשה את זה, תאמין לי שגם בלעדיך לא היינו נוטשים פה את הפורום. גם אנחנו מאוד מקווים שמאיה תחזור אלינו ובכלל שתחזור בגדול, שכל העניינים שלה יסתדרו והעיקר שתצליח....לא רק אתה.

תראו רותם וירדן וכול מי חושב ככה

אני לא בא לתפוס מקום של אף אחד פה אני רק רוצה לשקם את הפורום הזה יחד איתכם ולהכניס לכם לראש שמאיה לא עזבה אתכם אני רוצה להגיד למי שהיה פה יותר ממני בפורום הזה ויצא לו לדבר אם מאיה ויוכל לעשות מעשה ולדבר איתה ולבקש ממנה שרק תרשום פה מה אחיתה שיעשה את זה בקשר אליי אני פה רק יומיים ולהגיד לכם את האמת הפורום הזה כבר נמאס לי אין פה יחס ואין פה כלום אני רק מנסה לעזור אם אתם לא רוצים עזרה תגידו ואני ילך כמו שהגעתי

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאתה לא צריך להיות

צומי. אין לך מה להכניס לנו לראש, כי אנחנו יודעים את זה, יודעים שהיא בתקופה קשה, אבל אם יש פה כאלה שחושבים שהיא עזבה זאת זכותם. הפורום נמאס עליך? אז חבל....אם בא לך אתה באמת מוזמן לעזוב כמו שבאת, הריגשי הזה שלך לא עושה עליי רושם. אף אחד לא גירש אותך מכאן, ואיזה יחס רע קיבלת בדיוק??? בזה שאמרתי לך שתפסיק לשחק אותה דובר של מאיה? בזה שאמרתי שתפסיק לנסות לקחת פיקוד?? אם זה מה שגורם לך להיעלב אז אני באמת מצטערת- הבעיה אצלך, לא אצלי. אם היית רוצה לעזור לא היית מדבר כאילו אתה מלמעלה...כאילו אתה זה שיצליח להרים את הפורום הזה. אמרתי לך גם בלעדיך זה יקרה. שוב, אף אחד לא גירש אותך, אתה מוזמן להישאר ולעזור בכיף.

טוב הבנתי אותך רותם ואני יחשוב

על מה שאמרת וכנראה שכמו שאמת אולי תסתדרו גם בלעדי אני יחשוב על זה

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאולי תפסיק כבר

לדבר כאילו אתה לא יודעת מי?? אמרתי לך, אף אחד כאן לא גירש אותך ואנחנו נשמח אם תישאר וביחד נגרום לפורום הזה לחזור למה שהוא היה, אבל ברצינות ובאמת בלי לפגוע וממש בלי לריב כי זאת בכלל לא הכוונה שלי- תפסיק לדבר כאילו אתה מעלינו...כאילו אתה לא יודעת מה. והנה הוכחה לזה- "אני אחשוב על זה"...כאילו אתה עושה לנו טובה...להזכירך אף אחד לא ביקש את זה ממך...אתה באת מיוזמתך והצעת- ומצידנו בשמחה שזה יקרה, אבל תפסיק להתנשא.

עזבי אותי נו

יותר טוב שאני לא ידבר איתך ולא יתיחס אלייך לא באתי לפה בשבילך באתי לעזור פה שהפורום יחזור להיות מה שהוא היה

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאמרתי לך- אני לא

באה בכוונה לריב...באמת שלא, כי אני מאוד אשמח שהפורום יחזור לקדמותו.. אבל אם ככה אתה רוצה, מצידי סבבה.

רותם אני להיום סיימתי אם הפורום

אני זז אבל שתדעי שאני לא בא לריב אם אף אחד אבל על תעלבי את באמת שרוטה אם תעודה בכול מקרה בואי נסגור יום כמו שצריך אז שהיה לך ולכול חברי הפורום לילה טוב ומחר יום אהבה שמח חברה מחר זה טו באב יום האהבה יאללה ביי

../images/Emo105.gifרותם צודקת!

אם אתה רוצה לבוא ולעזור סבבה אבל אתה חושב שאתה מעלינו גם בלעדייך אנחנו נצליח לשקם את הפורום וזה לא בכוונה לריב איתך בכלל!

אתן יודעות מה

הנה בסדר חשבתי על זה והבנתי שעשית טעות אז רותם סליחה אני מצטער אם נפגעת זה לא היה בכוונה לפגוע זה היה בקט של צחוק כי בכול מקרה את רשמת את הכינוי הזה ולא אני אבל בכול מקרה סליחה ואם את לא רוצה לסלוח את לא חייבת המשך יום טוב שהיה לך ממני אבי רון

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאני בכלל לא נפגעתי

ממה שאמרת על הכינוי שלי...אני לא נפגעת מכל בן אדם. אני דיברתי על זה שאם אתה רוצה לעזור לנו אז בכיף, אבל זה צריך להיות ביחד לא כשאתה בא עם יחס מתנשא ומדבר אלינו כאילו אתה המשיח שיציל את הפורום הזה. ובאמת אני אומרת את זה בלי לפגוע, כי כל התגובות שרשמת מעידות על יחס כזה מצידך.

אני רוצה להשיב לך

אז ככ ה אני יתייחס לכול חלק שרשמת בהודעה: 1)"אני בכלל לא נפגעתי ממה שאמרת על הכינוי שלי...אני לא נפגעת מכל בן אדם" יפה אני שמח שלא נפגעת ואם נפגעת אז כמו שרשמתי לך אני מצטער זה היה בצחוק 2)"אתה רוצה לעזור לנו אז בכיף אבל זה צריך להיות ביחד לא כשאתה בא עם יחס מתנשא ומדבר אלינו כאילו אתה המשיח שיציל את הפורום הזה" אז ככה אני באמת רוצה לעזור וגם לי כייף להיות פה את רשמת שצריך לעשות את זה ביחד ואני מסכים איתך תראי אני לא חושב שהגעתי לפה באיזה יחס של מתנשא שמדבר אליכם כאילו אני המשיח (כי אני לא) שרוצה להציל את הפורום אני שוב חוזר ואומר אני רוצה רק לעזור ותהמיני לי שלא רק אני מרוויח 3)בנוסף רשמת לי ככה "כל התגובות שרשמת מעידות על יחס כזה מצידך" אז קודם כל אני רוצה להגיד שאם זה ההרגשה שלך יכול להיות שאת צודקת (אני לא יודע אולי) אני לא מרגיש ככה בכול מקרה אם זאת ההרגשה אז סליחה אני מצטער ותודה שאת אמרת לי את זה אני ינסה להשתפר שוב תודה *עכשיו לפני סיום אני חייב להגיד משהו שלא קשור אני לא יודע איך את קוראת לכול השורה הזאת של ההודעות שלנו אבל שתדעי שזה כן קשור למאיה (כי אנחנו "רבים" על משהו שקשור למאיה ) והנה זה כבר מביא הודעות חדשות לפורום ואנשים חדשים לפורום למשל דוגמא אני אבבל תדעי שאמת כיף לי לדבר איתך וגם כן כיף לי "לריב" איתך

למעלה