בוקר טוב לחברתיים החברותיים

• פותח הנושא wan
  • פורסם בתאריך

wan

New member
בוקר טוב לחברתיים החברותיים../images/Emo140.gif

בוקר טוב לכל החברים היקרים מאת: wanו 17/03/06 | 06:50 שלי כאן. שמחה לחזור אליכם. רוצה להודות בכמה מילים לכל החברים שלי שתמכו בי. החזיקו לי יד. חיבקו ואהבו. בימים שעברו. רוצה להודות באופן מיוחד לאישה מיוחדת מאד מאד. זיוי האחת וזהו.. זיוי כשמך כן את. אחת וזהו. מאחלת לכולם, לכולכם חברים כמו שגיליתי בימים האלה. קוראת מכאן למנהלות- אם פירגה חברתנו עדיין חסומה אנא התירו אותה,גם אם זה לא לפי הכללים של פנייה מיוחדת שלה. כי כפי שלמדתם מהמקרה שלי-הייתי חסומה .אך פניותי לא נענו.כי נחסמתי גם מתיבת המסרים למנהלת החוסמת . עד שנודע לי עברו כמה ימים. לא מאשימה. אך מדגישה. זה לא היה נכון. זה לא היה מוצדק. ולא נתווכח על מי צודק יותר. כל אחד והצדק שלו כל אחד והאמת שלו. אני רק יודעת דבר אחד. שבימים שלא הייתי כאן. נוצרו הרבה ניקים חדשים ובאו אותם ניקים טרוליים רגילים שאנחנו מכירים מהעבר הרחוק. ולא חלילה לבנות ולתרום אלה להרוס ,,לבחוש ולפגוע. אותם כן צריך לחסום ללא התראה. קוראת לניקי לחזור. לביקרי גם. אנחנו כאן למעון מטרה אחת. הנאה צרופה. ממה שאנחנו הכי אוהבים. בישול. מאחלת לכם כולכם את האהבה שהרעיפו עלי במסרים. את התמיכה הגלויה, של מי שבא לארח לי חברה, בבית הקפה בפורום תרבות מרוקו בו אני גולשת. אהב ונשאר. תבוכו כולכם.. שבת שלום לכם. עכשו סופית אני יוצאת ליומי הארוך...

Rebeccan

New member
../images/Emo39.gif יום טוב לכולם

למה צריך לקנות פרחים לאשה
הנה - זו הסיבה (כנראה
) זוג צעיר שזה עתה התחתן
מגיע לביקור אצל זוג חברים ותיקים
שתי הנשים הולכות למטבח
ואילו הגברים נשארים בסלון לפטפט
. "שמע..." אומר אחד מהם, "לפני יומיים היינו במסעדה מצויינת
" "באמת" שואל הגבר המארח,"איך קוראים למסעדה ?" הצעיר מהרהר כדקה ואז שואל: "איך קוראים לפרח
שאתה נותן לבחורה בפגישה הראשונה ?", "כלנית", משיב לו המארח שוב. "נו לא זה
, אדום כזה", "אהה ורד". אומר השני "בינגו
" אומר הבחור וצעק
לכיוון המטבח "ורד מותק, איך קוראים למסעדה שהיינו בה לפני יומיים ?". פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

תוכי

New member
צהריים טובים ../images/Emo20.gif

שלום לך יקירתי טוב לראות אותך פה שוב

wan

New member
שבת שלום לכולם כאן../images/Emo213.gif../images/Emo140.gif ובכל

מקום. תודה לכולם. על קבלת הפנים. ועל הברכות. על המסרים. לאט אענה לכולם. שוב תודות מקרב לב.
על תשומת הלב. שבת שלום לעיר ,לכפר, להר הירוק כל השנה ,לעמק. לגב ההר לשפלה ובקיצור לכל הגלובוס. ובראון 10 מתעלל ידוע.
..ככה לשים קבב? ככה? בלי לכבד?

laleniya

New member
wan ברוכה../images/Emo24.gifהשבה לחיק הפורום

ברוכה הבאה נכנסתי לכמה דקות ושמחתי לראות ששבת למקורות... תמונ ה אקטואלית לימים אלו בארנו

laleniya

New member
../images/Emo52.gifמקלדת חדשה-בארנו=בארצנו

= ככה זה כשממהרים יום טוב לכולםםםםםםםםםםם

דוש7

New member
../images/Emo39.gifברוך שובך וואן, אהבתי את

הקריאה שלך לחזרתה של ניקי היקרה. הלוואי שתופיע מהר מהר. שבת שלום דוש.

silvey

New member
../images/Emo42.gifשבת נפלאה לכולם../images/Emo24.gif

ובמיוחד לכן, WAN ופנינה היקרות, שלי הזכות להכיר אישית. נסעתי לחו"ל לפני "הבאלאגן" וכשחזרתי, הכל הסתדר לטובה, לשמחתי. אני רק רוצה להגיד משהו קטן כי אני מהאו"ם... לאורך השנים שאני כאן אתכם בפורום שמתי
שבכל פעם שמישהי מתבלטת בבישול שלה ובנוכחות שלה וכולם מתחילים לפרגן לה בלי סוף מגיעה גם "הנפילה" הגדולה, מתחילים העלבונות והחוסר פירגון שמכריחים את "המהולל/ת" לעזוב או להיעזב. בסופו של דבר, אנחנו יוצאים מפסידים כי איבדנו נדבך חשוב מאושיות הפורום. במקרה של ניקי, לדעתי, היא עזבה מיוזמתה כשראתה את הגל העכור והמאיים מגיע. אני נהנית ממנה ואיתה "בשדות אחרים"... אותו הדבר עם פירגה, אשה כלבבי ובת גילי, שלקחה ל-
את הביקורות הסוקלות ושהוכשלה בגלל העליהום הנוראי שעשו לה כאן ושלא בצדק. עם כל הנסיון העשיר והפורה שלה שצברה במשך כמעט מחצית שנות חיים (עד 120...) אני נהנית ממנה באותם שדות אחרים ואני בטוחה שחלק מאיתנו נכנס לשם ומקבל השראה לבשל ולאפות ממבחר מעשי ידיה. בואו נתעלה מעל כל הריבים הקטנים וחסרי התוחלת, נעשה "סולחה" עם מי שצריך, נושיט יד מיוזמתנו, תאמינו לי שזה לא כואב... מה שכן צריך להיעשות, לעניות דעתי, זה לאיים בחסימה או לחסום מיד כל הודעה שכתובה בלשון מזלזלת, פוגעת, משתלחת מה שנקרא "מכה מתחת לחגורה". אפשר להתנהל כאן בלשון אדיבה, חברית ולא פוגעת. צריך פשוט ללמד את זה כמו כל לימוד אחר. וחוץ מזה, שתהיה לכולנו שבת קסומה, ידידותית לגולשים. אוהבת אתכם, צביה.

wan

New member
בוקר טוב ותודה לכולם ../images/Emo24.gif

וסילבי חותמת על כל מילה שיצאה לך מהמקלדת. הזכות שלי היית להכירך גם. ומקווה לראות את פירגה ניקי ביקרי וכל מי שהלך ..אם לבד ואם לא.. חוזרים לכאן. תודה לך על דברי הטעם והחוכמה שלך. בוקר טוב

למעלה