בוקר טוב לחג שמח

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לחג שמח

מקווה שכולם מבלים טוב ונהנים בחיק המשפחה.

חג שמח!!

יוליקה

Member
מנהל
מדי פעם אני נאלצת למחוק הודעות מידע

כתוב בראש העמוד באדום:

דף הפורום אינו משמש כלוח מודעות - נא לא להכניס הודעות מידע...

ואז כשאני מוחקת - מתרגזים ושואלים: אז בשביל מה קיים הפורום...
כלומר, לשיטתם... - בלי ההודעות שלהם על השתלמויות בנושאים שונים - אין לפורום שלנו הצדקה!!!

הם חושבים שאם אנחנו גימלאים אז אנחנו רק יושבים ומחכים שיזמינו אותנו להשתלמויות...החל מלימודי המחשב...
(הרי אנחנו צריכים ללמוד מחשבים כדי לקרוא כאן את ההזמנה שלהם...) פיתוח חשיבה וזיכרון... אפשרות ללמוד חלק מתורת המשפט... וכד'....

אם תתבוננו בכותרות למעלה כתוב כלים ומידע.... שם יש לוחות - בלוחות ניתן להכניס הודעות מידע
בכל תחום שהוא...החל מקורסים, הכשרות, חוגים וכד'.

פעם לזקן קראו:"בטלן".

היו רגילים לראות אנשים זקנים יושבים בפתח הבית או בככר הכפר, וכל מה שהם עושים, אני קורא לזה:"ממתינים למות". (אפשר לראות זאת עדיין בכרתים ובכלל בכפרים ישנים באירופה).

הבעיה שאנשים ממשיכים לחשוב כך למרות שגימלאים היום ברובם הם אנשים פעילים ויוצרים, כל אחד לפי התעניינותו וכישוריו בין אם זה לעבוד בגינה, או ללכת להצגות, לכתוב ספר, או לצייר ציור.
המונח "בטלן" לא קיים לגבי רוב הגימלאים. אבל רק לפני יומיים אמרו על משהו שאין לי בעיה ללמוד אותו כי בלאו הכי כגימלאי יש לי המון זמן פנוי. ואמר זאת מי שמכיר אותי ויודע שאני עוסק בכתיבה והולך לישון בשעות מאוחרות מאוד, והיום אני כבר בעיצומו של כתיבת הספר ה-21 שלי.

למעלה