אוי ואבוי, הלכתם ל-"מישו מורדרו" (המלוכלך) ברחוב רזיאל ?
הייתי שם פעם אחת עם חבר כי הוא קמצן ולקח אותי לשם כי המקום זול.
אז מדובר במעבר מקורה בין שני בניינים שהוסיפו שתי קירות, המיטיטיי יבשים כמו הנגב וחסרי טעם, השולחנות מחצאי דלתות והציפוי שלהן משקים של חומרים רעילים.
את הכרוב חמוץ הם מוציאים מחבית קטנה שכתוב עליה שם של חומר כימי.
המטבח זעיר, ומורדארו מגיש
זה היה מטורף לגמרי, ובכל זאת אנשים לא מעטים באו לשם לאכול, לפליאתי.
אגב אוכל כשר, אני יודע שרבים לא אוכלים אוכל לא כשר למרות שהם לא דתיים, אבל היהודים חושבים שמאות מיליונים בעולם טועים, הם יודעים הכל.
ניסית פעם ?
בשבדיה בארוחת בוקר מגישים קוביות חזיר מטגנות ביוגורט (עבירה כפולה...
)
ואצלנו בבית שפק הוא פריט חובה במקרר.
אני לא יודע, אבל מי שלא צמחוני, זה קצת תמוה שהוא מדיר סוג מסויים של בשר.
ולא דיברתי על מאכלי ים, כי חוץ מדגים על הגריל לפעמים או טונה בקופסה, אני לא נוגע בהם אחרי שניסיתי למשל תמנון או שבלולים מטוגנים, זה היה טעים אבל קשה ללעיסה. כנ"ל לא התלהבתי משרימפס ודומיהם.