בוקר טוב לחג שמח!!

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לחג שמח!!

כל הצפון מלא במטיילים, מול ביתנו אפילו עלה כדור פורח שעולה ממעין חרוד,
הגן הלאומי שופץ והוכשר לקמפינגים...
זהו הסתיו פה, מחכים לגשם...

אני מקנא בך קינאה עזה, הייתי מת לחזור לעמק הוא חלום...

הייתי חוזר לבית הישן שלנו בעפולה עלית , אבל החצי השני מתנגד בבית ,
אז אני משתדל כמה שיותר לבקר בעמק ולנשום שוב מעט מאוירת ארץ ישראל הטובה, ולשוחח עם מבוגרים, מאלו שהפריחו את העמק.

מספרת לכם משהו הזוי שנתקלתי בו במפגש חברים.

באחד מימי החג התארחנו אצל חברים ופתאום אחד החברים סיפר שקנה ב1000 ש''ח בקבוק גראס רפואי מחבר שלו שקיבל את זה לטיפול רפואי.

שאלתי אותו בשביל מה קנה? ואז אמר לי שהוא מטפטף על הלשון כמה טיפות וזה מנתק אותו מקשיי היום.

עכשיו אני מבינה למה לא ממהרים לתת לחולים מרשם לגראס רפואי, הנה תראו בכמה כסף הם מוכרים את זה למישהו שבכלל לא זקוק.

זה מזכיר לי את אחות אשתי

היא ובעלה לא עובדים אולי 30 שנה, מתקיימים מביטוח לאומי ומשנוררת את בנותיה...
איך שורדים כך, אין לי מושג. עובדה שלפני 15 שנה החליפו דירה והם לא משלמים מיסים גם לא לעיריה.

לכן היא כל הזמן מחפשת מחלות כדי לנסות להוציא מזה כסף, ומה שהיא שומעת שיש לאשתי, לה יש רע יותר.
למשל היא אומרת לאשתי שאין לה כח לזוז , כל הגוף כואב לה והיא ממש לא יכולה אפילו ללכת מרוב כאבים.
רק הבית שלה (דירה גדולה) כל הזמן מצוחצח ומבריק, ואשתי ראתה אותה הולכת עם שתי ידיים מלאות סלים נפוחים, מהמרכז המסחרי, הביתה (בערך 2 ק"מ)...

כששמעה שיש לי אי ספיקת לב, טענה שלבעלה יש אי ספיקת לב והוא הולך לניתוח מעקפים...

כששמעה ששתלו לי קוצב לב, אמרה שלבעלה משתילים קוצב לב בשני הצדדים (אין דבר כזה).

כשנודע שלאשתי יש סרטן, טענה שהיא חולה בסרטן כבר זמן רב והיא נלחמת עם קופת חולים וביטוח לאומי לקבל מרשם למריחואנה...
היא הצליחה לקבל, אשתי טעמה ואמרה שזה קישקוש. ואחותה לא משתמשת במריחואנה שהיא מקבלת כיוון שכאמור הכל הצגה.

מה היא עושה עם זה? לא ענייני.

יוליקה

Member
מנהל
אכן, הסתיימה תקופה - יהי זכרו ברוך

שארל אזנבור, השנסונר הגדול האריך ימים וייזכר לנצח...
חייבים להזכיר יחד איתו את אלה שהוא מצטרף אליהם...
איב מונטאן
ז'ילבר בקו
מוריס שבלייה

שירו SHE שמלווה את הסרט נוטינג היל מרטיט לבבות...

נימה3

New member
זה טבע העולם אנשים זקנים הולכים לעולמם

כנראה שמה שהחזיק אותו בחיים כל כך הרבה שנים היתה העבודה שלו. עיסוק מענין וענין בחיים נותנים טעם לחיים ועוזרים לאריכות חיים.עשה טוב להרבה אנשים. יהי זכרו ברוך.

למוריס שבלייה (משה האביר) היה שיר על השנסונרים

אני זוכר שקניתי תקליט שלו ותקליט של אזנבור אדית פיאף ואחרים בפריז במונמרט.
אגב שם ראיתי פעם ראשונה ויחידה פסל של איש לבוש חליפה רק שהראש שלו קטן מאוד. שאלתי את המוכר, והוא אמר לי שזה סמל לאנשים שנמנעים מאחריות.
אח"כ נכנס הביטוי הזה גם אצלנו "ראש קטן"

מה לעשות, פעם היו אמני זמר והיום זמרים, פעם היו מלצרים מקצועיים והיום "ממלצרים", הכל משתנה. מצד אחד הכל מחכים יותר ומצד שני נעשה טיפש יותר...
הצעירים חכמים מאוד במחשבים, אבל לא יודעים מי היה יצחק בן צבי...

למעלה