בוקר טוב לחמישי

בוקר טוב לחמישי

החייל סוגר שבת בבסיס, עד עכשיו היה סוגר שבת בבסיס ושבת בבית, היה צריך לעבור למתכונת של שתי שבתות בבסיס ואחת בבית. עבר תפקיד ועכשיו יסגור שתי שבתות בבית ואחת בבסיס, הוא מאושר וגם אנחנו. מאחלת לכל החיילים וההורים שבת יבשה ונעימה.

r i n i

New member
אצלנו השיבה הביתה תהיה ביום שישי

כל השבוע היה "סמל תורן" וזה אומר שמירות בתורנות.
בין לבין שאלתי אותו אם הוא נח בין התורנויות והוא ענה שהוא עסוק בדברים אחרים כי אחרת יש דברים שלא יעשו....
כזה מין ילד-חייל שלא יכול להזניח דברים שיודע שאם לא יטפל בדברים מסויימים הם פשוט לא יעשו.

מזג האויר מגעיל וקר, חזרנו לחורף (טוב, בכל זאת פברואר...) אני מקווה שתהיה שבת חמימה לכל החיילים באשר הם נמצאים.

בוקר קר , רטוב וטוב של יום חמשי

האמת שהחייל בשטח אז קצת קשה לי לשמוח שמחה מלאה על גשמי הברכה .
סוגר שבת כמתוכנן, דברנו בפעם האחרונה ביום שני ונשמע מלא אנרגיות טובות.
אני יודעת שהוא בסדר כי קבלנו דיווח מהשטח. מש"קעת החינוך שלהם פתחה קבוצה של הורים בוטסאפ..מודה שנראה לי קצת מוזר, אבל שימח את כל ההורים, לפי התגובות.
בעוד שבועיים מסיימים קורס מ"כים, עדיין לא ברורים הפרטים לגבי מועד הטכס ,אבל נרשמת התרגשות באויר.
כמו שאני מכירה את הבן יקיר, כל פעילות שתפנה אליו זרקורים או שכרוכה בהוצאה או התארגנות מיוחדת מיותרת בעיניו, כולל חולצות, בלונים וכאלו.
אז חושבים על תפריט מפנק ומתנה לסיום הקורס, אולי כרטיסים למופע מוסיקה שרוצה במיוחד. הבעיה שהמופעים הנחשקים בימי חמישי או רחוקים בזמן,
וקצת קשה לתכנן עבורו את הלו"ז בשלוש שנים האלו.
שתהיה שבת שקטה ובטוחה, חמימה ככל שניתן ,לחיילים בשטח ובבית ולכל עם ישראל.
א.

למעלה