בוקר טוב לחרזנית שלנו
K kiti4 New member 6/5/06 #2 מי קם בשעה כזאת ביום שבת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif + נו טוב אני קמתי לפני 5 דקות! אז שיהיה לכולנו שבת-שלום ויום נפלא
מי קם בשעה כזאת ביום שבת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif + נו טוב אני קמתי לפני 5 דקות! אז שיהיה לכולנו שבת-שלום ויום נפלא
K kiti4 New member 6/5/06 #4 ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif אני לא. כי אני מחפשת תרשימים ואין לי כל -כך אמשיך לחפש.. מישהי יודעת כיצד עושים את התליון הזה ואם לא.. אז מתנה ממני(התרשים )
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif אני לא. כי אני מחפשת תרשימים ואין לי כל -כך אמשיך לחפש.. מישהי יודעת כיצד עושים את התליון הזה ואם לא.. אז מתנה ממני(התרשים )
ש שולי הסרגנית New member 6/5/06 #5 את שואלת מי קם בשבת יש בעיה שכמעט לא ישנתי רק שוטטת באתרים של כל מיני דברים יפים והנידודי שינה האלה חבלז
את שואלת מי קם בשבת יש בעיה שכמעט לא ישנתי רק שוטטת באתרים של כל מיני דברים יפים והנידודי שינה האלה חבלז
W wildspirit New member 6/5/06 #10 אה ולא שכחתי את החוב שלי אלייך אני מצטערת פשוט לא הגעתי לזה אבל מבטיחה לא שכחתי
W wildspirit New member 6/5/06 #8 בוקר אור לכל המשקימות קום ../images/Emo6.gif ולכל המאחרות קום שבת נפלאה