בוקר טוב ליום אחרון לשנה זו.יום שפעמיים

הדסהש1

New member
בוקר טוב ליום אחרון לשנה זו.יום שפעמיים

טוב בו..תודה לדואגים לשלומי...היה לי לילה לא נורא .ישנתי מעט
הכאבים נסבלים...היום אשאר עדיין בבית ללא דריכה מלאה...
השבועיים הבאים אהיה חבושה...ראיתי את הפרקים של סברי מרנן
למי שמאמין באמונות תפלות זה היה אמיתי..לחמות שביננו שיראו איך
הכלות מרגישות לעיתים...לי אין בנים יש לי חתנים...ובכלל לא מתערבת
בחיי בנותי...אלה הם חייהם...יחסי בנותי עם חמותן טובים מאוד...אחת ממש
חברה שלה חמותה כמו אמא שניה...והשתיים האחרות יחסים של הכרת
תודה
על כל מה שהן עושות למען הנכדים ...אם יש בעיה מסוימת מתקנים ',מתקנים"
דרך הבן כדי לא להכנס לויכוחים...למשל בת אחת לא נשואה חיים יחד עם שתי בנות מקסימות
ותמיד נכנסת השאלה "למה,..אמרתי לחמות...זאת ביתי עזבי? בנך מסכים איתה
הם חיים יחד טוב יותר בלי המסמך הרשמי.....מזוגות שאני מכירה...

בקר טוב בקר אור. הדסה, החלמה מהירה.

ממחר תם עידןהצגת מחיר באגורות -

הרשות להגנת הצרכן ולסחר הוגן תחל באכיפה נגד הצגה או נקיבה של מחיר במטבע שאינו קיים, כגון 99, 97 ו-95 אג'. עד למועד זה נותנת הרשות זמן לציבור העוסקים להתארגן. משמעות הדבר היא שכל רשתות השיווק והעוסקים כגון סופרמרקטים, רשתות אופנה, רשתות פארם ורשתות לממכר מוצרי אלקטרוניקה, בין היתר, לא יוכלו לתמחר יותר מוצרים באופן זה משום שהדבר ייחשב להטעיה לפי חוק הגנת הצרכן.

99 אגורות - בסופו של דבר זו גניבת דעת

הצגת מחירים כאלה תותר רק בשירותים שהגביה בגינם היא על פי פעימות מונה, כגון דלק, טלפון, חשמל, מים, גז וכן מוצר או שירות שמחירו נקבע על ידי רשות מרשויות המדינה, לרבות רשות המסים וכן מוצר או שירות שמחירו נקבע על ידי שלטון מקומי כגון, עירייה או מועצה; מאחר ומדובר במחיר עבור שירות שאף פעם לא נצרך בפועל ביחידה אחת, כלומר פעימת מונה אחת, ובמקרים רבים המחיר שנקבע על ידי העוסק לפעימה אחת יהיה מחיר נמוך מ- 10 אג'.

כיום, מי שרוצה לשלם במזומן סכומים כאלה, בית העסק מעגל כלפי מעלה את הסכום אם הוא נקוב ב-9-5 אג' וכלפי מטה סכומים הנקובים ב-4-1 אג'. באשראי - הסכום משולם במדויק.

מעניין אם חולצה שמירה היום 99.99 תהיה מחר 99 או 100...

יוליקה

Member
מנהל
הדסה, החלמה מהירה!

אור, יש לך ספק?? ברור שיעגלו כלפי מעלה...

כל הפטנט של 99 הוא הונאה מכוערת

ואם אני יכול, אני לא קונה אצל מי שמציג מחירים כאלו, כיוון שהוא הוכיח שהוא מרמה אותי לפחות במחיר, אז לך תדע במה עוד הוא מרמה.
ההתנהגות הזו מגיעה לכל מקום. האם מכונית שעולה 79.999 שקל, זולה ממכונית שעולה 80.000 ? זו פשוט הונאה, כולם רמאים נוכלים שקרנים וגנבים.

הסייג במחירים הוא כמובן בגלל דרישת המוסדות השונים, כיוון שלמשל קוב מים בחוק כתוב שהוא עולה 9.621 שקלים, שהוא מחיר לא חוקי, וזה גם שקר מוחלט, כיוון שמי שיבוא לשלם במזומן, ישלם 10 שקלים.

זה מזכיר לי שבמסעדה נותנים סכין חדה במיוחד למי שמזמין בשר כמו סטייק.
כבר כשמניחים את הסכום, אם אני רואה זאת, אני לא מזמין בשר או מזמין קבב/מיטיטיי או קציצות או עובר למקום אחר.
אני לא רוצה לאכול בשר שהוא כל כך קשה שאני צריך סכין חדה מאוד כדי לחתוך אותו. ומי ילעס לי את הבשר הקשה ?

emmy5

New member
כבר כתבתי סיפור שלם ,ומחקתי ככרגיל,בוקר טוב

שנה אזרחית טובה, בריאות ושמחות לכולנו.

emmy5

New member
אתמול היתי בהצגה"כפר"של יהושוע סובול ,מצויינת

בקשר לסוכריות, משתגעת ,אני בשלו 152 כבר שבועיים אולי שלוש...
מכורה לגמרי,

יוליקה

Member
מנהל
אפי, כשאני מגלה אורחים בפורום, אני מבינה

שהגענו לשער תפוז - אפי, ביטול מוסד הנשיאות הגיע לשער תפוז.

למעלה