בוקר טוב ליום בו נאמר פעמיים כי טוב

אפרת10511

New member
בוקר טוב ליום בו נאמר פעמיים כי טוב

בוקר טוב לכם חבריי היקרים
בוקר סוער מקדם פנינו.
ישראל תחת מתקפת טילים בעקבות חיסולו של בכיר ג'יהד.
תל אביב ושכנותיה תחת אזהרת ירי.
הלימודים אינם מתקיימים מתל אביב דרומה עד באר שבע .
בוקר מתוח ביותר.
ממתינים להתפתחות.
פיקוד העורף מבקש להשמע להוראות.
אין עבודה ואין לימודים.
ובתקווה כי נעבור את הארוע הזה בשלום.
הבה ננהג באחריות ונשמע להוראות כדי לחסוך בפגיעה בגוף.
שנדע בשורות טובות שיגיעו במהרה.

yaely2

New member
מנהל
מה נשתנה היום הזה מכול הימים

שלום אפרת, שלום כולם,
הבוקר קמתי לצלילי הודעה בווטסאפ "פיקוד העורף הודיע שאין לערוך את הטיול" אני מ'כפת לי ממילא לא הייתי רשומה לטיול. חצי מנומנמת התפלאתי, הטיול הוא לאיזור חדרה וקיסריה אז למה לבטל?
התלבשתי, הלכתי לביטוח לאומי. בדקו לי את התיק, משונה מאוד היה לי שאין תור. אני רגילה לתור של 30 איש לפחות. נתנו לי מספר עליתי לפקידה והיא טיפלה בי במסירות וסיימה את הבעיה.
משם הלכתי לבית דפוס בדרך צלצלה חברה אמרה לי "יעלי את יודעת שיש מלחמה?" לא לא ידעתי
גם בית הדפוס עבד וחסך לי הליכה נוספת. כנראה שההנחיות לא היו כול כך חד משמעותיות.
מקווה מאוד שזה לא יסלים ורק נשלים

יעלי

שי1951

Member
יום שלישי פעמיים כי טוב

אפרת - מצטרף לתקוותך להמשך יום רגוע.
יעלי - ממתי הוואטסאפ שלך משמיע קולות "תרועה" בארועים מסוג אלו שמתרחשים היום?
אבל זו כנראה הסיבה ל"שממה" בביטוח הלאומי וגם בבית הדפוס.

מה שהוא לשיפור מצב הרוח:
הגשש החיוור במערכון קרקר נגד קרקר
https://www.youtube.com/watch?v=ltm7m9zagn4

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב כולם

שי חביב,

הוואטסאפ שלי לא משמיע קולות תרועה, אבל קולות שברים הוא מוציא יחד עם הודעה.
אפילו תלמיד שלי, ילד בכיתה ז' ביטל עכשיו שיעור בגלל המצב. אני לא מבינה איך אנשים מפרשים דברים.

יעלי

אדזה 900

New member
יעלי

לא חשוב איך אנשים מפרשים דברים,מסתבר שהמצב לא הכי סימפטי,ירדתי לרחוב לסדר מספר דברים והיה עצוב לראות שאין תנועה גדולה ,אסור לקחת סיכון אלא אם כן הדבר הכרחי.כל הכבוד לציבור הממושמע,אין צורך בקורבנות חינם.מי יתן ונעבור את הימים הבאים בשקט ונמשיך לקטר על דברים שטוטיים במקום על הטילים.

yaely2

New member
מנהל
אדזה שלום לך

אדזה, ביטוח לאומי עבד כרגיל. המחלקה של המתנדבים לייעוץ הייתה סגורה, הכול היה כרגיל חוץ מהם.
באף מקום לא הודיעו שאין לצאת מהבתים, לא ראיתי הצדקה בזה שהילד לא בא לשיעור.בשעה 6 בערב.כמובן שכתבתי לאימא שהכול בסדר והוא יכול שלא לבוא.
שי תודה רבה לך על שהבאת את אהובי ליבי הגששים. יש כמה קטעים של הגשש גם קטעים מצחיקים נוספים אחרים, בעיק יצפאן שאני אוהבת אותו מאוד מאוד. תודה שי.

הניה 8

New member
גם אני לא היתי נותנת לילד שלי ללכת, זה לא שאלה של הכרחיות

בכל אופו בבקר בתי ספר היו נעולים לפי ההוראות של פקוח האזרחי
ואף הודיעו ברדיו על כך, יפה כח הזהירות מכח הרפוי

tamarsharoni

New member
גם הנכדים שלי , שלא הלכו לביה"ס היום

לא יצאו לחוגים/ שעורים פרטיים . כל האזרחים נשארים היום בבית עד כמה שהדבר אפשרי . שני ילדי לא יצאו לעבודה כי עבודתם לא חיונית. נשארו עם הילדים בבית .עדיף להזהר מאשר להצטער .

אדזה 900

New member
תמר והניה

חושבת כמוכן,למדתי שאלוהים מורה לאדם:"היזהר ואני אשמור עליך".נקווה שהכל ייגמר במהירות וללא דמעות.

אדזה 900

New member
יעלי

אגף המתנדבים היה סגור היום כי ישנם מתנדבים מ-יהוד ומקריית אונו ועוד מהסביבה מקומות שצוינו בפירוש על ידי פיקוד העורף לא להסתובב שלא לצורך.מנהלת האגף מצאה לנכון לא להסתכן ולבקש מכולם להישאר בבתיהם.לדעתי מאד נבון,כי אין צורך להסתכן ,ולה יש יותר מידי על הראש מכדי לטפל כרגע גם בנושא המתנדבים שבאים או לא.כל מי שזקוק למתנדב יכול לחכות יום יומיים עד שיירגעו הרוחות והכל יבוא במקומו בשלום.

tamarsharoni

New member
קיבלתי הבוקר .

עיריית תל אביבפתחה מקלטים: שעה ראשונה 20 ש"ח , כל רבע שעה נוספת 7 שקלים.

yaely2

New member
מנהל
מקבלת את דעתכן

אדזה, הניה ותמר. יש הגיון בדבריכן,

תמר מה זה המחירים האלה בפתיחת מקלטים? אשמח אם תהיי מוכנה להסביר לי.

לילה טוב לכולנו

יעלי

yaely2

New member
מנהל
בדקתי את הארנק שלי

וחשבתי אולי לבקש מקלט פרטי

tamarsharoni

New member
שמונה שנים אחורה , כ5 שבועות לפני מבצע עמוד ענן ,

בנינו ממ"ד. בנינו , כלומר , ערבים מהשטחים בנו , [הקבלן יהודי מבאר שבע] , אנחנו רק שילמנו .הם סיימו לבנות שבוע לפני שהמבצע החל , ושמש אותנו נאמנה . הוא משמש חדר נוסף עם ספה נפתחת למטה כפולה , T.V. ומחשב שאני יושבת לידו כעת . הורדתי לממ"ד גם את המקפיא שהיה עד אז בקומה השניה . לפי התוכניות , בשבת השחורה/ שישי השחור 29. לנובמבר , יצא לפנסיה , והוא בן 35 שנים . קנינו אותו ביום הראשון של מלחמת שלום הגליל הראשונה .

למעלה