בוקר טוב ליום בו נאמר פעמיים כי טוב

אפרת10511

New member
בוקר טוב ליום בו נאמר פעמיים כי טוב

בוקר טוב לכם חבריי היקרים
אור ליום שלישי בשבוע, הערב נדליק את הנר השלישי,
נר זה יהא נר החשיבה החיובית, זו המבינה כי יש טוב
ויש גם רע בעולמנו, ואותו רע שאנו מרגישים ממש עכשיו,
הוא חלק מן הטוב... חשיבה חיובית מלמדת מבט בפרופורציה,
וגם אם אתה חש עצמך כנתון במצב רע, הרע הזה יחלוף,המחשבה
החיובית מביאה אותך להאמין ולהבין, כי אחרי הרע הזה, יגיע
הטוב, ויתרה מכך,הטובה שתגיע אחר כך, ותחליף את הרע העכשווי
תהיה כל כך טובה שהיא תפצה על הרע העכשווי.
חשיבה חיובית מדגישה את הטוב והרע ומשלימה אותם זה את זה.
היא כורכת אותם יחדיו במעגל חייך ומזה אנו למדים כי הטוב והרע אינם יכולים
להתקיים זה ללא זה.
בחג האורים הזה, הבה ניתן לאור לחדור אל נישמותינו ותהא חשיבתנו איתנה, מוארת ועוצמתית כדי לגרש את החושך הפנימי ולמלא באור את פנימיותנו.
חג שמח.

שי1951

Member
סיפור לחנוכה -

סיפור לחנוכה -

בשנת 2050 מכהן נשיא יהודי בבית הלבן.
הנשיא היהודי מטלפן לאידישע מאמע שלו, ומזמין אותה למסיבת חנוכה בבית הלבן.
בין השניים מתפתח הדו-שיח הבא:
הנשיא: אמא, אני עורך כאן מסיבה לכבוד חנוכה, עם הדלקת נרות וסופגניות. אני מבקש שתבואי להשתתף.
אמא: הייתי מאוד רוצה, אבל יש המון בעיות. קשה להשיג כאן מונית לשדה התעופה. ובשדה צריך להיסחב עם כל המזוודות.
הנשיא: אמא, אני נשיא ארצות הברית. את לא צריכה לטוס בטיסה מסחרית. אשלח את המטוס הנשיאותי להביא אותך.
אמא: כן, אבל כשהמטוס ינחת בוושינגטון, אני שוב אצטרך להיסחב עם המזוודות שלי ולחפש מונית.
הנשיא: הליקופטר שלי ימתין לך בשדה התעופה ויביא אותך היישר למדשאה הבית הלבן. לא תצטרכי מונית.
אמא: כן, אבל מה בדבר מלון. אכסון במלון זה המון כסף, והשירות מתחת לכל ביקורת.
הנשיא: אין צורך במלון. תלוני באגף האורחים של הבית הלבן.
אמא: אם כך אני מוכנה לעשות את המאמץ בשבילך ולבוא.
אותו ערב שוחחה האם עם אחד מידידיה, והלה שאל אותה מה נשמע.
האם: שוחחתי עם הבן שלי ואני מבקרת אצלו לרגל חנוכה.
הידיד: איזה בן, הרופא?
האם: לא, הבן השני, הפחות מוצלח.

שיר לחג, חנוכה חג יפה כל כך - בקישור הבא:
https://www.youtube.com/watch?v=bzDw7TUu1Jg

yaely2

New member
מנהל
גם לי יש, גם לי יש

ערב טוב וחג אורים שמח.

לפני שעמד אובמה להיכנס לתפקידו כנשיא, ערך לו הנשיא בוש הבן סיור בבית הלבן. אובמה התפעל מאוד ממראה עיניו וכשסיימו את הביקור סיפר אובמה לאשתו את מה שראה.
"הקשיבי" הוא אמר לה לאיזה מקום מדהים אנחנו נכנסים. תארי לך השירותים שם עשויים זהב.
למחרת שאלה גב. אובמה את גברת בוש. יש לכם באמת שירותים מזהב? גב. בוש מלמלה קלושות ולא השיבה.
בערב סיפרה אשת הנשיא בוש את בעלה "גב. אובמה שאלה אותי אם יש לנו שירותים מזהב. מנין לדעתך צץ לה הרעיון?
הנשיא בוש קימט מצחו ואמר. "עכשיו אני יודע מי עשה את צרכיו בסקסופון שלי.

טובי1952

New member
ערב טוב, עדיין אין גשם

טוב לפתוח ולראות דברים מבדחים. מצאו חן בעיני הסיפורים של שי ויעלי, גם הרצינות של אפרת מצאה חן בעיני.
אני לא טובה בבדיחות, שוכחת באמצע את הסוף, לפעמים אני זוכרת את הסוף אבל לא את ההתחלה.
אני אשתדל לספר בדיחה קצרה. אחד פוגש חבר שלא ראה אותו שנים. שואל אותו מה שלום הוריו, הכול בסדר, מה שלום הילדים? גם הם בסדר. מה שלום אשתך שתחיה? מתרגז החבר וצועק: "שתחיה אשתך, מה פתאום אשתי?

אדזה 900

New member
חג שמח

טובי,גם אני נהניתי כמוך מהדברים המבדחים כאן,עד עכשיו הרגשתי שאני נכנסת לתוך איזה מצב מפחיד של הודעות בטלויזיה,על שפעת מפחידה,על מזג אוויר סוער שעתיד להתרחש השבוע,שלל חדשות שלא מצאתי בהם דברים חיובים .היה כף לעשות אתנחתא ולצחוק קצת, תודה ושהחג יעבור לנו בשלום.

למעלה