בוקר טוב ליום הולדת

יוליקה

Member
מנהל
עוד גיבור ישראל שכבה נרו

אלוף יאנוש בן גל הלך לעולמו. סילוק האיום מהסורים במלחמת
ום כיפור תודות ליאנוש וקהלני... יהי זכרו ברוך.
 

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב ליום הולדת

היום יום הולדת למלכה'לה (מלכה 5) שלנו.
מלכה'לה
שיהיה לך יום הולדת שמח ומאושר עם המון דברים משמחים

 

הדסהש1

New member
אחד האלופים הטובים בצה"ל

חבל שלא יגיע לרמטכלות
יהי זכרו ברוך
 

ניומה

New member
מינהר הסרט ברוקלין הוא סרט קטן רומנטי

בחורה אירית נוסעת לארה"ב, שם דואג לה הכומר האירי עד שפוגשת בחור איטלקי שמתאהב בה. לאט לאט גם היא מתאהבת בינתיים באירלנד אחותה שתמכה בה כל השנים, נפטרה ואמא נשארה לבד. היא רוצה לנסוע לאירלד בטרם תיסע היא נישאת לבחור בנישואים אזרחיים. באירלנד היא מתקדמת מאד פוגשת בחור מקסים עשיר ולה יש מסרה טובה בהנהלת חשבונות האם תשאר או תחזור? זו השאלה. לא אגלה.
 

יוליקה

Member
מנהל
אני פתחתי הבוקר 2 שרשורים

אחד, ברכות למלכה ליום ההולדת...
והשני בעינייני אקטואליה וכל השאר...

התגובות שלכם התבלבלו בין השרשורים - ולכן נאלצתי לאחד בינהם.
 

מינהר

New member
תודה, ניומה. מכך שאמרת שהסרט רומנטי,

אני מנחשת שהיא חזרה לאהובה בארהב. אבל נראה ששווה לראות את הסרט.
 

יוליקה

Member
מנהל
הדורות הולכים ונמוגים

לחמי ע"ה, היו 3 אחיות... הם נפטרו מזמן.
לכל אחת מהן היו ילדים שהם בני הדודים של בעלי..
בעלי הוא הצעיר מבין כולם... אח אחד נפטר ואח אחד יבדלא"א
מבין כ-9 בני דודים נותרו 2 אחת מהן חיה בוינה אחיה נפטר בנובמבר האחרון.
והבת דודה השניה שגם היתה יחסית צעירה, נפטרה הבוקר...
שבט גדול ששרד את השואה הולך ונעלם. יהי זכרם ברוך!
 

מינהר

New member
אתמול הייתי בסרט בתאטרון גני תקווה, על

פרידה של בן, במאי סרטים, מאמו בת ה94 הרתוקה למיטה, ויש להם שיחות עם הומור. הרופאים אמרו שזה עניין של ימים, עד שתמות, אבל היא האריכה שנתיים.
מה שעניין אותי, זה איך טיפלו בה, וזה לא היה בסרט. הוא ענה לי בקצרה בשאלות שלאחר הסרט, שהיתה לה מטפלת, והיה אח שמגיע לרבע שעה ביום לנקות אותה ולהזיז אותה. אני מתלבטת בשאלה עם אחי לגבי אמא שלי.
האמת שחברה בחרה בשביל שתינו את הסרט, אני לא ידעתי על מה זה, ובסוף יצא, שהסרט הגיע אלי בזמן.
האם חיה בבלגיה, הבן בדרך כלל בישראל. והוא הרבה לנסוע אליה. אני לא זוכרת איך קוראים לסרט. אבל מה שתפס אותי זה שבחדר השינה יש ויטרינה כמו בסלון, והיא רואה מה מתרחש בחוץ.
 

מינהר

New member
יהודית, קלעת למטרה. היא רוצה מטפלת צמודה.

בשביל זה היא צריכה לעבור לדירה יותר גדולה, להיפרד מן הדיור המוגן, ויש לעבור את כל הפרוצדורה בביטוח לאומי ומשרד הפנים, ואז נשארת בעיית השבתות והחופשים של העובד הסיעודי, ואפשרות הבריחה שלו. גם צריך לקנות לה מיטה מתכווננת, כסא גלגלים, וריהוט למטפלת. כאב ראש. אני בינתיים לומדת את הנושא עם אחי.
 
למעלה